עבור לתוכן

הכרטיס X800XL של חברת DIAMOND שווה ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה זיכרונות אחת החברות הכי טובות שהיו בשוק

ועכשיו חזרו ו טוב לראות אותם

עדין יש לי את ה voodoo2 שלהם

בקיצור חברה מצויינת

מחיר מצויין

מומלץ :xyxthumbs:

יש עוד מישהו שחושב ככה ?

אם כן אז אני קונה ... אני מכבד את הדעה שלך אבל זו עדיין דעה אחת ואני צריך עוד..

תודה בכל מקרה

פורסם

שמע כל הזקנים פה אומרים לך שהיא חברה מעולה

אבל זה רק מה שאנחנו יודעים שהיה לפני 3-4 שנים

לך לאתרי חומרה ותבדוק את הכרטיסים שלהם בשביל להיות בטוח

פורסם

תגידו, אתם לא שומעים מה שאומרים לכם?

זאת לא אותה חברה שהיתה לפני 10 שנים.

היא נקנתה ע"י חברה אחרת. הקשר היחיד בין דיאמונד של פעם לדיאמונד של היום הוא השם בלבד.

אי אפשר לאמר כלום על האיכות של הכרטיסים. הכרטיסים של פעם הם לא אותם כרטיסים של היום.

פורסם

תגידו, אתם לא שומעים מה שאומרים לכם?

זאת לא אותה חברה שהיתה לפני 10 שנים.

היא נקנתה ע"י חברה אחרת. הקשר היחיד בין דיאמונד של פעם לדיאמונד של היום הוא השם בלבד.

אי אפשר לאמר כלום על האיכות של הכרטיסים. הכרטיסים של פעם הם לא אותם כרטיסים של היום.

אכן כך. ובגלל שאין כמעט ביקורות על המוצרים שלהם [לפחות לא כלאה שהן בנות פחות מחצי שנה] ואין אפילו ביקורת אחת על ה-X800XL שלהם אני ממליץ לך ללכת על חברה מוכרת בתחום שמייצרת מספיק זמן כרטיסי מסך ואמינותה בשוק מוכחת.

שוב, אני לא אומר שדיאמונד לא טובה ובת'כלס לא אמורים להיות הבדלים בביצועים בין אותו כרטיס מסך שמיוצר ע"י חברות שונות, אבל למה לקחת את הסיכון ולהסתכך בכך שרכשת מוצר נפל?

פורסם
  • מחבר

האמת יש באתר גם MSI X800XL אבל יש לי איתו בעיה קצת (המחיר 315$ אבל זה לא זה)

קודם כל הוא רועש לפי ביקורות שונות גם של משתמשים בניואגג וגם בביקורת בdigit-life

שנית יש לי כרגע לוח של MSI i845D ultra-c ms6566 ועליו מעבד P4A 2ghz northwood שהטמפ' שלו במנוחה 60 מעלות ובמאמץ 70 (בשביל המעבד מאמץ זה מוזיקה + פיירפוקס), אני לא יודע אם זה מהלוח או לא אבל אני יודע שהמעבד אמור להיות קריר בהרבהההה, המארז פתוח 24\7 קירור סטוק על 1.42V

שלישית בעבודה של אבא שלי עבדו עם MSI עד שהם התחילו לעשות בעיות ואז הפסיקו לעבוד איתם, כנראה יש סיבה לזה... ואל תגידו בטח איזה חברה קטנה או משהו... הוא עובד ברפא"ל (למי שיודע מה זה...)

בכל מקרה אלה הטיעונים נגד MSI ולכן הצאתי את DIAMOND

תשכנעו אותי ואת אבא שלי (המממן) שכדאי לקנות MSI :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים