עבור לתוכן

איך אני יכול לבטל חסימה של גישה לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

הבוס הבן ז*** שלי חסם לי את הגישה לאינטרנט מהמחשב שאני עובד בו, כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעה:

"internet explorer couls not open the search page"

יש למישהו מושג איך אני יכול לבטל את החסימה הזאת?? ואני יודע שהוא עשה את זה במתוכנן ושזה לא משהו שקרה פיתאום כי הוא אמר לי שהוא ינתק אותי ביום מן הימים והיום זה קרה...  :angryfire:

פורסם

מכיוון שבטח המחשב שלו והחיבור לרשת שלו ואתה עובד אצלו

אז החסימה שלו די חוקית וניסיון לפרוץ אותה לא כל כך חוקי...

פורסם
  • מחבר

לא חוקי? זה לא שאני פורץ את זה או משהו, הוא פשוט בוס מעצבן כזה שאוהב לצעוק על כולם ויום אחד הוא פשוט התעצבן עלי כי הוא לא הבין נכון משהו מסוים שעשיתי... הוא לא יודה בזה שהוא טעה גם בחיים ככה שזה לא משנה... בקיצור הוא פשוט קרא לבן דוד שלו שיחסום לי את הגישה לאינטרנט וזהו...

כשהוא יראה שפיתאום יש לי אינטרנט אני כבר ימצא להגיד לו משהו שישמע חוקי... אחריותי.

פורסם

או שהוא יפטר אותך...

פורסם
  • מחבר

הוא לא יפטר אותי כי אני אחד מהבכירים אצלו... אני עושה לו את כל הדברים שהוא לא יודע לעשות, אני כמו יד ימינו... מצטער אם אני נשמע משתחצן אבל ככה זה... הרי בד"כ בוסים לא מבינים כלום ממה שהם מוכרים ובשביל זה יש להם עובדים שיודעים לעשות את העבודה בשבילהם (כמוני...)

אז... אפשר לקבל עזרה בקשר לזה? או שפשוט לחכות למודרייטור שינעל את זה?

פורסם

אתה חייל שלו? :lol:

עכשיו ברצינות,יש לכם WEBMASTER בעבודה"?

פורסם
  • מחבר

אני לא חייל שלו ולא של אף אחד... פשוט הוא מן בוס כזה שתמיד נעזר בי כמו שכתבתי למעלה...

אממ webmaster?? חחחחחחח אולי זה ישמע קצת מוזר, זה בן אדם??  :smile1:

שמע אין לי מושג בדיוק בדברים האלה אבל יש לי ידע בסיסי באינטרנט... תסביר לי מה לעשות מה מי מו...

עדכנתי את ההודעה הראשונה שלי, המשפט שאני מקבל כשאני פותח דף אינטרנט הוא:

"internet explorer couls not open the search page"

פורסם
  • מחבר

טוב הצלחתי לסדר את זה בעצמי... מה שקרה שם הוא שינה את הכתובת איי פי ואני החזרתי אותה בחזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים