עבור לתוכן

ה-G70 כבר הגיעו לחנויות ארה"ב?

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי נכון

התכוונתי להבדל בתוצאה שבין שני הדורות של הכרטיסים.

לדוגמה: 6800U מוציא 6000+- לעומת 7800GTX שמוציא 7600

6800U SLI מוציא 10200 לעומת  7800GTX SLI שמוציא 11200

OK באמת לא הבנתי...

ד"א 6800U יחיד מקבל 5200..ובSLI  כ9400

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/vga_charts-03.html#3d_mark_2005

אבל עדיין הפרש נמוך, בין הדור הזה לקודם יש הפרש של פי 2 ויותר .

אוריפ..

אתה באמת רץ ליקנת כרטיס כזה ? מיד אחרי שהוא יצא ? למה ?

א.6800U/GT עם OC לא יהיה רחוק אבל יהיה זול יותר .

ב.לא כדי לחקות לR520 ? אולי הוא יהיה חזק יותר ? אולי הוא יגרום לירידת מחירים ?

• תגובות 113
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תוצאות המבחנים יתבררו שגרועות במיוחד (בנתיים ראינו רק 3DMARK05), אולי אחשוב שנית.

א. זו אופציה אם הנ"ל יקרה.

ב. הR520, כרגע, עם הרבה בעיות ייצור... יותר מידי תוצרים דפוקים יוצאים להם... מה שכן, אין לו תאריך יציאה רשמי, כנראה רק לקראת סוף השנה. בגלל שאני קונה מחשב לקיץ, אין טעם לחכות לאמצע השנה...

פורסם

הליבה של הR520 תוכננה מחדש ככה שהyeilds שלה יהיה הרבה יותר גבוהים, ובנתיים הyeilds שלה מעולים (אחרי התכנון מחדש כמובן).

הGF7800GTX של לידטק:

http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=406966

פורסם

הליבה של הR520 תוכננה מחדש ככה שהyeilds שלה יהיה הרבה יותר גבוהים, ובנתיים הyeilds שלה מעולים (אחרי התכנון מחדש כמובן).

הGF7800GTX של לידטק:

:lol: :lol: :lol:

לידטק התקלקלו, ממתי הם מוציאים כרטיסים עם קירור סטוק של nVidia?

פורסם

אם תוצאות המבחנים יתבררו שגרועות במיוחד (בנתיים ראינו רק 3DMARK05), אולי אחשוב שנית.

א. זו אופציה אם הנ"ל יקרה.

ב. הR520, כרגע, עם הרבה בעיות ייצור... יותר מידי תוצרים דפוקים יוצאים להם... מה שכן, אין לו תאריך יציאה רשמי, כנראה רק לקראת סוף השנה. בגלל שאני קונה מחשב לקיץ, אין טעם לחכות לאמצע השנה...

עכשיו אתה מדבר האיזה שהו הגיון :smile1::xyxthumbs:

OK אתה לא, ראיתי את המחיר ;D :lol:

:lol: :lol: :lol:

לידטק התקלקלו, ממתי הם מוציאים כרטיסים עם קירור סטוק של nVidia?

זה רק אני או שלסטוק יש אלומיניום מעל הליבה ולא נחושת ?

אבל עדיין..לאור הקירורו של ה 6800XX אני מאוכזב :lol:;)

פורסם

בדיוק, בריפרנס הסינק שעל הליבה הוא מאלומניום.

הכרטיס הוא OCer מצויין גם עם סינק מאלומניום, ככה שלידטק לא צריכה לשים קירור "חריג".

פורסם

הGF7800GTX של לידטק:

בנתיים הם ממש לא... עולה להם כמה מיליונים לעשות RETAPING, כך שזה אומר שהמוצר הראשוני לא היה כל-כך רווחי כמו שהם רוצים.

עד עכשיו ATI נקטה בטקטיקה של לנסות טכנולוגיות ייצור חדשות על הMID שלה ואז לנסות על הHIGH... הפעם היא לקחה סיכון שלא נראה לי שהולך להשתלם לה... חבל, זה סתם מעכב אותם, הם מפסידים לקחות לNVIDIA (כולל אני...)...

פורסם

same here

i was gonna buy ATI MVPU this summer,but its not even papperlaunched,lol

So its my upgrade path for now-

Im gonna buy 2 7800GTX,when they gonna show up here,then around the year end sell them and buy 2 7800Ultra,if they gonna be out by then,if not just buy whatever strongest GPU is out

פורסם

בנתיים הם ממש לא... עולה להם כמה מיליונים לעשות RETAPING, כך שזה אומר שהמוצר הראשוני לא היה כל-כך רווחי כמו שהם רוצים.

עד עכשיו ATI נקטה בטקטיקה של לנסות טכנולוגיות ייצור חדשות על הMID שלה ואז לנסות על הHIGH... הפעם היא לקחה סיכון שלא נראה לי שהולך להשתלם לה... חבל, זה סתם מעכב אותם, הם מפסידים לקחות לNVIDIA (כולל אני...)...

הם כן עשו re tape out לליבה ואתה צודק, זה עלה להם כמה מליונים טובים.

הילדס היו ממש גרועים, הם לא רצו לחזור למקרה שהיה מחסור עצום בR420 וכך הם הפסידו המון כסף בזמן שnVIDIA גונבת להם לקוחות.

לפני שהם תכננו מחדש את הליבה הילדס היו כ"כ גרועים שרוב הליבות יצאו עם 16 צינורות עיבוד, חלק קטן עם 24 וחלק מאוד מאוד מצומצם עם 32.

עכשיו לא ידוע כ"כ מה המצב אבל ידוע שהילדס השתפרו מאוד.

ההחלטה להפעיל 24 או 32 נתונה ביכולת של הGF7800Ultra, בנתיים יש 3 הערכות עליו:

1. G70 עם מהירויות שעון יותר גבוהות (גם לזכרונות) וחצי גיגה זכרון.

2. שני ליבות (כנראה G70) על אותו בורד שיתקשרו בSLI, לכל ליבה יהיו 16 צינורות עיבוד ב256MB זכרון.

3. G80, מעבר לזה ידוע כלום.

גם nVIDIA רוצה לראות מה כוחו של הR520 ובכך לתכנן את הUltra.

אני מהמר על הראשון.

פורסם

You got to say ThE PROPHET-that its ALL RUMORS,taking from another rumors,but this ok,let me spit my prediction to,lol

first its gonna be 7800GTX

then in cpl months R520 with 24 pip. that gonna be 5-10% faster then 7800GTX,and even with 7800GTX OC

after this b4 january its gonna be 7800Ultra 256Mb and 512 mb version

and about february ATI comes out with R520 32 pip.

Ok now i got fun to,lol

פורסם

זה הכל תלוי בGF7800U ובילדס של הR520, ותאמין או לא, הרבה אנשים חושבים כמוך בדיוק.

זה גם תלוי בכמה ROPים יהיו בR520 ומה תהיה מהירות הזכרונות שלו, בדור הזה הליבה והזכרונות דיי מאוזנים, אבל כנראה שהGF7800GTX סובל מאוד מחוסר רוחב פס בזכרון למרות שיש לו 16 ROPים בלבד.

פורסם

Im with you on this one

But i guess i will c it soon

פורסם

מישהו יכול להסביר מה זה "הילדס" בבקשה?

פורסם

אני לא חושב שזה המינוח הנכון אבל זה "תפוקה".

אם ניקח את המקרה של הR520 אז yieds נמוכים אומר שרוב הליבות יוצאות פגומות, כלומר עם 16 צינורות עיבוד או 24 במקום 32 וyields גבוה זה שרוב הליבות יוצאות תקינות, כלומר 32 צינורות עיבוד.

אם אתה זוכר, בהתחלה היה קשה מאוד מאוד מאוד להשיג X800XT-PE, מכיוון שהילדס היו נמוכים מאוד, רוב הליבות יצאו עם 12 צ"ע או אפילו 8, רק קומץ יצאו תקינות עם 16 צ"ע, אח"כ עם הX850 שהתמש בליבה R480, בוצעו שינויים בליבה על מנת שהילדס יהיו יותר גבוהים, וכמו שאתה יכול לראות הילדס באמת גבוהים, אותו דבר עם הR430.

ביקורת ראשונה על הGF7800GTX (יפנית):

http://www.hardspell.com/hard/showcont.asp?news_id=14372&pageid=3099

פורסם

Interesting review prophet,as expected no more then 15% over 6800Ultra in real game tests

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים