עבור לתוכן

האם יש מדריך להפיכת ג'ויסטיק עם חיבור MIDI ישן לחיבור USB ?

Featured Replies

פורסם

רוצים לשמוע משהו מצחיק ...עד שסוף סוף מצאתי כרטיס ישן עם מחבר GAME PORT

משהו של CREATIVE לא יודע בכל אופן שעה חיפשתי לו דרייברים ומה מתברר שאת הכל הוא מזהה חוצממה שאני באמת

צריך ועוד הוא רושם לי הודעת שגיאה שכשביררתי עליה בפורום האתר של קריאייטיב שמתי לב שלי ולעוד שלושים אלף

איש מסביב לעולם יש את אותה הבעיה

אוליי מספיק כבר להסתובב מסביב הנקודה בלי לגעת בה וזה מוביל לפתיחת התרד שבה ביקשו עזרה והדרכה בעיניין הכנת המתאם

ילה בואו נעשה מחווה לכל אותם אלו "שנתקעו עם הבמבה" ....

פורסם

אחרי מחקר קצר (גם לי יש אותה בעיה) גיליתי שבשביל USB באמת תיצטרך מעגל כלשהו... (לפחות ככה הבנתי)

אבל הבנתי שאפשר לחבר אותו ליציאה של המדפסת

הבעיה הדבר הכי קרוב למדריך היה איך לחבר שלט של קונסולה ישנה של ניטנדו ל LPT

אבל לדעתי זה אפשרי...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רעיון..

אני הולך לעבוד על זה עכשיו שאני יסיים אני יודע לכם! בנתיים חכו להפתעות!

פורסם

אוי זה מענין... :sleep:

פורסם

אני מחכה לתוצאות :xyxthumbs:.

פורסם

שכח מזה כבר עכשיו, חבל על הזמן.

ג'ויסטיקים בעלי חיבור GAMEPORT משתמשים בתקן אנלוגי בעוד תקן ה-USB הוא דיגיטלי בלבד, זו גם הסיבה, אם תהיתם, למה חיבור ה-GAMEPORT נמצא על כרטיס הקול - פשוט פעם, כשעוד היתה יעילות מסוימת בתחום המחשבים ( ;)) החליטו שזה חכם לא להכין עוד כרטיס או צ'יפ על הלוח אם בעל ADC, ולהשתמש בזה שכבר קיים בכרטיס הקול וממיר את אותות המיקרופון למחשב.

המתאימים ה-'קטנים' שראית לא מכילים באמת אף מעגל. הם מתאימים לג'ויסטיקים חדשים בעלי אופציה לחיבור כפול. זה פשוט, בתקן ה-GMAEPORT ישנם כמה פינים שלא ממש משתמשים בהם כיום או אף פעם, לכן המהנדסים לקחו אותם ובמקומם הכניסו את אותות ה-USB מהג'ויסטיק עצמו. המתאים הוא לא כלום חוץ משקע GAMEPORT וכמה כבלים לתקע USB.

ולכן, אין שום דבר שבעולם, גם אם תסרוק את כלללל האינטרנט, למצא סכמה ישירה לחיבור. במקרה הטוב, אתה תוכל למצא מעגל ADC שיעשה את העבודה. במקרה ההגיוני יותר, תמצא מעגל בעל מיקרובקר ותצטרך לתכנת לו דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים