עבור לתוכן

קניית מסך LCD 17 אינטש

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב)..

התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19).

המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל.

אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל.

הייתי רוצה לקנות את המסך כבר השבוע.

תודה מראש לכולם :)

פורסם

מחיר לא רע יחסית למסך טוב ורמקולים *צונזר*.

אם חשובים לך המשחקים בעתיד אז לך על FP71G+ כי יש לו 8ms

ואם המשחקים בכלל לא חשובים אז מצאתי מסך 19" של סוני עם יחס ניגודיות 1:700(!)

התמונה תהיה מעולה...אבל זמן התגובה על הפנים 25ms והוא עולה 1999 ש"ח למזומן.

אם אתה הולך על 17" הייתי לוקח את ה-Samsung 710T שהוא יחס ניגודיות 1:600 והוא גם 12ms, מסך מעולה! עולה 1870 ש"ח.

פורסם

גם אני ממליץ על SAMSUNG 710T ראיתי אותו ורואים בו טוב מאוד אבל הוא לא היה כל-כך מכוון וראיתי גם את הBENQ +FP71G הוא יותר בהיר ממנו וטיפה מטושטש והסמסונג היה יותר קצת כהה ויותר חד אבל שוב הוא לא היה מכוון כמו שצריך אבל יש לו גם יתרונות על הBENQ , יש לו DVI וPIVOT והיחס ניגודיות שלו הוא 1:600 , והBENQ אי אפשר לכוון את הגובה אפשר רק לשנות את הזווית שלו והיחס ניגודיות שלו הוא 1:500 , גם אני קונה את הסמסונג, למרות האחריות.

פורסם

LG-1730B

תאמין לי אחלה מסך עם אחריות מעולה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים