פורסם 2005 ביוני 1920 שנים התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה)אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP)וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשבמה הבעיה מישהו יודע?למישהו עוד זה קרה?בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בותודה
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים כבר שאלו את זה 20 פעם פה.אצלי זה קורה בגלל התחממות של המעבד, תבדוק את הטמפרטורה שלך בזמן המשחק.יכל להיות שזה סתם באג כי מלא אנשים נתקלים בזה.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות (כבר חשבתי שלא יענו לי)דבר שני לראשון שענה לילא אני לא על אוברקלוקלשניאיפה אני משיג את התוכנה הזאת?יש אותה פה באתר?לשלישילא מצאתי את הת'רד הזה פה (אני לא מתכוון לקרוא 100 ומשהו עמודים הבדיון הרשמי)אני לא חושב שזה התחממות כי אני לא משתמש כבד בכלל המעבד שלי תמיד על 36-37 במנוחה בלי מזגן בחדר (כאילו בטמפ' החדר)אם זה באג יש כבר איזה פאצ' לתקן את זה??ואיפה ראית שאנשים נתקלים בזה תשלח לי לינק אולי הגיעו בפורומים אחרים לפתרוןמה זה בכלל אומר שהוא עושה "DUMPING PHYSICAL MEMORY TO DISK"???ממה זה נובע?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר אוקי מה אתה ישר יוצא בהאשמותמצאתי את התוכנהאבל תקנו אותי אם אני טועה אבל התוכנה הזאת בודקת את הזיכרון ראם לא?בהודעה במסך שכחול הוא דיבר על זיכרון פיזיזכרון פיזי זה הארד דיסק לא?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים כשרשום memory תדע תמיד שמדובר בזיכרון בשום אופן לא הארדיסקוזיכרון פיזי זה הראם שלך
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר אז שהוא אומר שהואDUMPING PHISICAL MEMORY TO DISKהוא מעביר את הזכרון ראם לדיסק הקשיח??סליחה על הבורות אבל למה שהוא יעשה את זה???וממה זה יכול לקרות?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אוקי הרצתי את הבדיקה הזאתאבל זה בחיים לא נגמר !!!!!הרצתי אותה במשך 4 וחצי שעות זה חזר על עצמו 14 פעמים ולא מצא שגיאותאבל זה לא גמר זה המשיך והמשיך......ככה זה אמור להיות??וזה לא מצא לי שגיאות זה אומר שהזכרון בסדר לא?ואם הוא הוא בסדר למה המשחק שולח לי את השגיאה הזאת??אנשים בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחקתודהטל
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו עשיתי: ריסט למחשב לא עוזר- הבעיה חוזרת ניסיתי להוציא ולהכניס את הסטיקים גם לא עוזר עשיתי את הבדיקה MEMTEST- במשך 4 וחצי שעות הוא הריץ שם מליון דברים, חזר על המבחן 14 פעמים ולא מצצא שום שגיאה אבל לא סיים את הבדיקה(כלומר הוא לא סיים אותה לבד) אז ראיתי שזה לא הולך לשום מקום וסיימתי אותה ידנית (אסקייפ) ועדין לא עוזר עשיתי איחוי דיסר ל כונן C גם לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות הזכרונות שלי הם 2X CROSAIR VALUE 512MB 400MHZ והמעבד הוא ווינצ'סטר 3000+ (לא יודע אם זה קשור אבל בכל מקרה...) חום אני לא חושב שזאת הבעיה בגלל שיש לי קירור סטוק על המעבד פלוס 3 מאווררים של ASPIRE 80MM מכוונים על איזור המעבד והזכרונות. אוברקלור גם לא נראה לי כי יש לי OC קליל ביותר (כולה 8MHZ שפשוט אין לי כח להכנס לביוס ולהחזיר אותם לסטוק) מה עוד יכולה להיות הבעיה בבקשה תענו לי אני מת לשחק במשחק תודה רבה לעוזרים טל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.