עבור לתוכן

מיני דיסק למתנת יום הולדת מוקדמת

Featured Replies

פורסם

ב13 באוגוסט יש לי יום הולדת וקרובים שלי מחו''ל שאלו אותי איזה דגם של מינידיסק אני רוצה ( אישית אני מעדיף נגן MP3 אבל לא נעים לי להגיד לא בגלל המחיר והטירחה שלהם מגרמניה) אז הבאתי להם דגם נחמד ולא ממש יקר 549 אירו והדגם הוא SONY MZ-R70 אז בקיצור מה דעתכם על הדגם הוא יגיע אליי בעוד יומיים בלבד כבר קנו לי פה 15 דיסקים ריקים בשבילו וכבל.

פורסם

MZ-r70 או MZ-R700 ??

פורסם
  • מחבר

MZ-r70 ללא ספק.

פורסם

מה?!@?

ישן, מגעיל, מעצבן.

עשה טובה, בקש את ה-MZN505, הוא מעולה ולא יקר!

פורסם
  • מחבר

הם שאלו אותי על זה לפני יותר מחודש אז אמרתי להם והמיני דיסק כבר נישלח והוא מגיע עוד יומיים ומה ההבדלים בין הדגמים.

פורסם

הבדל ענק, לMZN יש MDLP ו NetMD אשר מאפשר להעביר קבצי MP3 מהמחשב למיני.

חוץ מזה, הוא נראה יותר טוב

sony_MZ-N505n_fr.jpg

פורסם
  • מחבר

מזה משנה MP3 או WAV הדגם שלי פשוט קולט את הSOUND כמו שהוא יוצא מהכרטיס קול בעזרת כבל ובדקתי את זה כבר ( אם דגם אחר אצל שכנים שגם אצלהם זה ככה ) והאיכות יוצאת מצויינת.

פורסם

אתה יכול להעביר שירים למיני דיסק עם כל מיני דיסק פשוט לא באותה צורה

פורסם
  • מחבר

אני יודע והשיטה שתהיה לי היא בסדר כי אני רגיל אליה ויש לי כבל ארוך אז זה לא משנה לי ממש.

פורסם

עם המיני דיסק שלך אתה תקליט מהמחשב, עם ה505 היית יכול להעביר כמו בנגן MP את השירים.

פורסם

בדגמים החדשים אפשר להעביר את המוזיקה 32 יותר מהר מזמן אמת...או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

אני מתייחס לזה כמו צריבה וזמן לא חסר לי ואף אחד לא אמר ליתיתחדש או מזל טוב אפילו :'( :-\ :'( :-\ :'( :-\ :'( :-\

פורסם

תעזבו אותו

מזל טוב לחבר יש לי כזה והוא עובד מעולה

פורסם

לי יש אחד כזה בצבע כחול אחלה של מינידיסק בזמנו הוא היה המינידיסק (לפני שנה ו3 חודשים) והוא עלה לי 175 דולר שאז זה היה 700 שקל בקיצור לא תתאכזב

פורסם

מינידיסק סביר, אבל אותי ההקלטה במינידיסקים דיי מבאסת.

הדגמים החדשים עם ה-X32 באמת נראים נחמדים מאוד..

זה לא ממש כמו להעביר את הקבצים, אבל זה הרבה יותר מגניב וקל לשימוש.

כמה זה 549 יורו? זה לא הרבה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים