עבור לתוכן

עזרה בקשר למסך דק. SAMSUNG או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש.

התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות.

המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'.

צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית.

אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה.

מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר?

תודה מראש, אבי.

פורסם

יש לי את המסך הנ"ל (לא לי לאחותי אבל זה לא משנה) בקיצור ממליץ עליו בחום ברור אין ghosting ומגיע אם כבל dvi מה שלרובם אין (והכבל עולה משהוא כמו 50-80 שקל) בקיצור ממליץ עוד משהו שתסתכל בחנות על המסך שאתה קונה לפני שאתה לוקח לתבדוק שאין dead pixel כי יהיה לך בעיה אם תקבל. וגם רוב הסיכוים שאחרי שתקנה לא תקבל (למרות שיש סיכוי)

פורסם

מסך מושלם, אתה תהנה ממנו ;D

אפרופן, מחזק את מה שזה מעלי אמר, תוודא שאין פיקסלים שרופים וההנאה שלך מהמסך תהיה מושלמת.

תתחדש כמובן :)

פורסם
  • מחבר

מסך מושלם, אתה תהנה ממנו ;D

אפרופן, מחזק את מה שזה מעלי אמר, תוודא שאין פיקסלים שרופים וההנאה שלך מהמסך תהיה מושלמת.

תתחדש כמובן :)

דבר ראשון תודה.

אני עשיתי חיפוש קטן בפורום בצהריים, וגם הגעתי לאותה מסקנה עם הפיקסלים השרופים. אבל איך אני בודק אותם אם אני קונה באינטרנט(בפומבית או משהו)?

פורסם

אם אתה קונה מאנטרנט אז זה קצת יותר בעיה...

ממממ תנסה לבקש מהחברה שתבדוק בשבילך, או שתגיד להם שאם יש פיקסל שרוף שייתחיבו לך על החלפה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה קונה מאנטרנט אז זה קצת יותר בעיה...

ממממ תנסה לבקש מהחברה שתבדוק בשבילך, או שתגיד להם שאם יש פיקסל שרוף שייתחיבו לך על החלפה.

יכול להיות מצב כזה שאני דורש מהשליח שאני לא חותם עד שאני מפעיל ורואה שאין שום פיקסל שרוף?

ואם אני רואה שיש אז אני ישר מבטל את העיסקה..?

פורסם

יש לי את המסך והוא מדהים, אני נהנה מכל רגע, ראיתי אותו בתצוגה ליד הרבה מסכים אחרים וראו בבירור שהוא טוב יותר.

כשאתה קונה מחנות, תקבע איתה שתבדקו את המסך בחנות אם יש פיקסלים שרופים כדי שיחליפו במידה ויש.

לי יש פיקסל אחד שרוף למעלה בצד, וזה בכלל לא מפריע לי, לא במשחקים, לא בסרטים ולא בשום דבר אחר, אבל עדיין מומלץ לבדוק בחנות כמובן.

כמו כן כדאי להסכים על "חוזה" עם החנות בנוגע לפיקסלים שרופים, כמו אם מתגלים 8 פיקסלים שרופים בטווח של 3 שנים תהיה החלפה וכו'...

פורסם

מסך מעולה. גם לי יש אותו בערך חודש וחצי אני חושב, מומלץ בחום.

פורסם

אחלה מסך, ראיתי אותו בתערוכת המכוניות, אוטו מוטור, נראה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים