פורסם 2005 ביוני 1920 שנים לחיתוכים ישרים הכי טוב גיגסואבל עם דרמל יצא לך טיפה עקום תלוי עד כמה אתה שולט עליו
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תלוי איזה חומר את רוצה לחתוך והדבר הכי חשוב לעגן את המשטח הנחתך ביציבות טובה מאוד ככה שהוא לא יזוז לך בפתאומיות בזמן שאתה חותך עם הכלי ולהחזיק את הכלי בשתי היידים ליצובות מקסימילית של הידיים !!ויש חומרים ש ל ג'יגסו לא מומלץ כי או שהוא שובר או שורף או מתוחך את החומר .........
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים כדי לחתוך קו ישר קודם כל תצייר עם עט קו ישר שאפשר לראות אותו ברור.אחרי זה, תעשה חיתוך במקום מסויים עם הדרמל בעדינות.מרגע שיש לך חיתוך והדיסקית כבר בפנים, לאן שתזוז איתה יצא קו ישר. כי אם תסטה מהקו, הדיסקית תשבר....מה שכן, זה חיתוך לא מומלץ זה יכול לאמץ מאוד את הדרמל, אפילו להאט אותו (דבר לא טוב)...רק אם אין לך גקסאו ואתה לא מספיק בטוח בעצמך עם הדרמל תעשה את זה.הדרך הכי טובה לעבוד עם הדרמל זה לחרוט עם הדיסקית את הקו ולאט לאט להכנס פנימה בכולו.אבל אכן אפשר לסטות ככה.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים דרמל לא מבוסס על כוח אלא על חזרות , אתה צריך לחזר על אותו המקום כמה פעמים והוא כבר יחתך ......
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים זה למה אמרתי שהשיטה של להכניס אותו פנימה ואז להתקדם לא טובה כל כך לדרמל. אבל מצד שני, אתה לא ענית לו על השאלה. : ויש לי רעיון נוסף: מוכרים (דרמל מוכרים) דבר כזה שמחזיק את הדרמל כך שאתה נותן לו לרוץ והוא עושה קו ישר. יתרונות: יוצר קו ישר ומדויק. חסרונות: זה עולה כסף. זה מפחית את הכיף של הדרמל בידיים... חפש באתר שלהם בדברים נוספים למולטי פרו.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר מה הקשר יכול להאט? ככה אני עושה ויוצא ישר..חוץ מזה מאיפה אני יביא ג'קסוןזה יכול להרוס תדרמל?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אל תביא .......אבל כשאתה חותך עם הדרמל פשוט תעבוד בעדינות ואל תגרום לו להיעצר כתוצאה מכוח שאתה מפעיל על הראש חיתוך , אם הראש נעצר זה יכול לגרום לנזק למנוע ויעתים לשבירת הדיסקית וזה לא נעים , לא כדאי , ולא בטיחותי לא פחות ............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.