עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המסך הבא

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אבקש עצתכם לגבי המסך הבא:

ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284

המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר.

כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?

פורסם

אם אתה יודע מי היבואן , ותציג את עצמך בתור עסק ... אולי ימכרו לך .

אבל יבואן , כשמו הוא , אין שום סיבה שימכור לך ישירות , כשאתה מגיע בתור לקוח רגיל לכל דבר .

פורסם
  • מחבר

מסכי VS בארץ ידועים כיקרים מאוד, בהשוואה למחירים שלהם בחו"ל.

ולגבי המסך עצמו, נתוני האיכות יפים וקראתי ביקורות טובות על החברה, אולם אני לא מכיר אף אחד בעל מסך של החברה.

מישהו התנסה עם מסכי CRT שלהם ויכול להביע דעה ?

פורסם

ולגבי המסך עצמו, נתוני האיכות יפים וקראתי ביקורות טובות על החברה, אולם אני לא מכיר אף אחד בעל מסך של החברה.

הם אכן יקרים, אבל להבדיל ממותגים אחרים, VS מצדיקים את ההשקעה וידועים כאיכותיים.

ואני כרגע עובד עם מסך VS 17" E70, מסך חביב, עושה את העבודה שלו לא רע (בקרוב אני מתכוון לשדרג את עצמי לLCD).

מה שאני עוד מציע לך, אם אתה לא סגור עדיין על המסך הזה, תפזול גם לכיוון 17" LCD יכול להיות אופציה לא רעה בכלל (אם לא יותר טובה), ב2000 ש"ח (שלפי המסך הזה אני רואה שזה בערך התקציב שלך) אתה יכול להביא אחלה מסך.

פורסם

יש לי g75f

מסך מעולה

צבעים מצויינים ריפרש מעולה.

עיצוב קצת דרעק לטעמי אבל שטויות...

הנ"ל נראה יפה מאוד

פורסם
  • מחבר

הם אכן יקרים, אבל להבדיל ממותגים אחרים, VS מצדיקים את ההשקעה וידועים כאיכותיים.

ואני כרגע עובד עם מסך VS 17" E70, מסך חביב, עושה את העבודה שלו לא רע (בקרוב אני מתכוון לשדרג את עצמי לLCD).

מה שאני עוד מציע לך, אם אתה לא סגור עדיין על המסך הזה, תפזול גם לכיוון 17" LCD יכול להיות אופציה לא רעה בכלל (אם לא יותר טובה), ב2000 ש"ח (שלפי המסך הזה אני רואה שזה בערך התקציב שלך) אתה יכול להביא אחלה מסך.

למטרת קולנוע ביתי ולימודים אני מעדיף CRT שהוא גדול יותר ונוח יותר לעבודה ממושכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים