עבור לתוכן

סרטון קשה לצפיה, פולספגן גולף נשרפת לחתיכות.

Featured Replies

פורסם

ואני לא יודע מה איתך, נסעתי בבורה של המורה שלי פשוט זוועה מה שהולך שם. הכל מתפרק, חשוף, מגעיל, ריפודים זוועות, מנוע TDI עצלן והיא כולה עברה פחות מ-100 K קילומטר.

אז אל תחיה בסרט שפולקסווגן זה מותג איכות כי הוא פשוט לא!!!

:screwy:

זה מוזר. לנו יש בורה, 2002, סטיישן, אוטומאט, עברה עוד כמה ימים תעבור בידיוק 150, אחד הרכבים הכבדיים שיצא לי לנהוג עליהם, אבל גם עם הכי הרבה כוח. הרכב לא מתלונן בכלל, מנוע TDI שרק מבקש שירביצו בו.. ככה שממש אני לא מבין מאיפה כל הדברים האלה שאתה מדבר עליהם מגיעים.

מה גם, הייתה לנו פולו קלאסיק 98 TDI כ-4 שנים רצופות, הרכב עבר אצלנו המון קילומטרז', וכשמכרנו אותו הוא עדיין היה במצב מצויין.

שתי הרכבים אגב עברו כול יום נסיעה מנהריה לחיפה / נצרת הלוך חזור. מרחק ענקי.

• תגובות 38
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוס אתה מקשקש שתידע על איכות משלמים.. אבל אם אתה אוהב את העיצוב האפור והמגעיל של היפניות לבריאות..

ויודע מה אתה צודק היפניות הכי אמינות עד 150K אבל גם הכי משעממות..

יש לי PASSAT V5 מנוע 2300 אני אומר לך תענוג.. אחת המכוניות...

פורסם

אני לא אמרתי שאני אוהב יפניות, אני אומר שהם מייצרים מכוניות טובות יותר מפולקסווגן.

ותאמין לי במחיר שרכשתם את הפאסאט יכלתם לרכוש משהו הרבה יותר טוב.

פורסם
שפאסאט 2 ליטר עם 115 כ"ס יותר טובה ממאזדה 6 פרימיום שיהיה לך לבריאותשפאסאט 2 ליטר עם 115 כ"ס יותר טובה ממאזדה 6 פרימיום שיהיה לך לבריאות

זאת בדיוק הבעיה שלך, אתה משווה פה מנועים לא מכוניות.

יכל להיות שהמנוע של המזדה באמת יותר חזק והביצועים שלה טובים יותר, אבל מי שקונה מזדה 3\6 בשביל ביצועים...טוב, אין לי מה להגיד זה כבר עצוב.

במכונית משפחתית, העוד 20-30-40-50 כ"ס האלה זה ממש שטויות, יותר כמו מקדם מכירות, זה הפרמטר האחרון שבודקים.

ברור שלמזדה אין מנוע יותר טוב כמובן כי המנוע שלה ימות אחרי כמה שנים ולעומתה המנוע של אודי\VW יפעל כמו חדש, לא סתם הם זוכים במקומות גבוהים (המנועים) כל שנה.

פורסם

אפשר לדעת איך אתה מגיע למסקנה שמנוע של VAG יפעל כמה שנים אחרי מנוע של מאזדה?

שמע גם אם לא נשווה מנועים......

העיצוב של הפאסאט מסריח ומכוער, נראה כמו גמל. המרחב? גרוע מאוד, בסיס גלגלים מאוד קטן. האבזור? דל מאוד, יש רק מזגן עם דליפת גז וחלונות חשמל נופלים. הנוחות? כל במפ בכביש מורגש. הכסאות? קשים ביותר ולא נוחים לנסיעה ארוכה.

חראאאאאאאאאאאא של אוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אפשר לדעת איך אתה מגיע למסקנה שמנוע של VAG יפעל כמה שנים אחרי מנוע של מאזדה?

שמע גם אם לא נשווה מנועים......

העיצוב של הפאסאט מסריח ומכוער, נראה כמו גמל. המרחב? גרוע מאוד, בסיס גלגלים מאוד קטן. האבזור? דל מאוד, יש רק מזגן עם דליפת גז וחלונות חשמל נופלים. הנוחות? כל במפ בכביש מורגש. הכסאות? קשים ביותר ולא נוחים לנסיעה ארוכה.

חראאאאאאאאאאאא של אוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה ידוע שמנועים גרמנים פועלים הרבה ובצורה יותר טובה... לפחות הדיזל. לא יודע מה עם השאר, אבל הדיזל אף פעם לא איכזב אותנו.

העיצוב של הפאסט אני מסכים איתך, גם אני לא בידיוק מת על הפאסאט. אבל מאיפה השטויות האלה על הכיסאות? והנוחות?

הכיסאות בבפאסט הן בידיוק אלה של הבורה שלנו, ותסמוך עליי שיצא לי לשבת בה המון פעמים לזמנים של שעתיים עד שעתיים וחצי בערך, ולא הרגשתי שום דבר רע. וגם לא הרגשתי הרבה באמפים בדרך, ואלה שכן הרגשתי, גם היפניות היו מרגישות... נסה אתה לעבור מטר וחצי של פס האטה כמו שאוהבים לעשות בארץ.

פורסם

bose תפסיק כבר לדבר שטויות אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הדברים האלה.

לנו יש פאסאט כבר אמרתי, האוטו נוח מאוד גם בנסיעות ארוכות ותאמין לי אני לא רק נוסע באוטו הזה אני גם נוהג בו.

דליפתץ גז מהמזגן? עכשיו תיתפס לי על מה שאמרתי קודם? אוטו בן 5 שנים שמוסיפים לו גז זה דבר לגיטימי מאוד, חלונות נופלים? אני לא שמעתי על זה אבל נגיד שיש לפי מה שהבנתי היצרן מתקן את הבעיה ללא תשלום.

הפלסטיקים נהרסים? אני מזמין אותך לבוא ולראות את המכונית שלנו כמו חדשה! כמו חדשה!! כול הפלסטיקים במקום חלקים יפים וחזקים כמו אוטו חדש!.

פורסם

ילדים ילדים... כמו שאומרים שניים רבים השלישי לוקח..

אף אחד פה לא רואה את ה 306 שנת 95 שלנו... כמו חדשה מבחוץ ומבפנים וגם המנוע שעבר 130 אלף עדיין כמו חדש...

אומנם היא 1.4 75 כוח סוס שזה יחסית לא חזק אבל היא מסתדרת במהירויות של 130 בלי להרגיש... ומי צריך יותר מזה בארץ...

פורסם

מספיק אן היפנים גרמנים וצרפתים.. אין כמו אמא איטליה, אלפא 156... זה האוטו, פשוט כ'כ יפה מנוע מדהים ברמות אחד מהמנועים האטמוספרים הטובים ביותר..

נוחה בטירוף (מתלים ספורטיבים אין מה לעשות... אבל זה כיף) פשוט אוטו חלום..

והלא חדשות ממש ממש זולות... כמובן שקשה יחסית למצות כי אין כ'כ הרבה בארץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים