עבור לתוכן

סרטון קשה לצפיה, פולספגן גולף נשרפת לחתיכות.

Featured Replies

פורסם

bose אתה טועה VW זה לא חרא של אוטו צ'מפיון הוא חרא של יבואן יש הבדל.

אתה טועה פאסאט היא מכונית טובה בהרבה ממזדה 6 בכול פרמטר חוץ מאמינות וגם על זה אני לא סגור, ועל הפאסאט החדשה אין בכלל מה לדבר.

זה שצ'מפיון הוא חמדן וכנראה רוצה למכור פחות מכוניות ביותר כסף מאשר יותר מכוניות בפחות זו כבר בעיה אחרת, דבר שני היורו התחזק מאוד בשנים האחרונות והיבואנים בחיים לא יספגו כזו עליית מטבעה עכשיו היורו מתחיל לרדת נקווה שהם יורידו מחירים.

בקשר לחלונות הנופלים אני לא יודע מאיפה אתה מפליץ את השטויות שלך באמת מאיפה? לנו יש פאסאט שנת 99 חוץ מטיפולים שוטפים אין שום בעיות.

לפני שנה וחצי המזגן שלנו עשה בעיות הלכנו למוסך המורשה לש צ'מפיון שם נאמר לנו שאיזשהו חלק הלך(לא זוכר את השם) צריך להחליף אותו המחיר משהוא כמו 4000 שקל.

אבא שלי לא אכל את השטויות האלה הוסיף גז שילם 600 שקל על ניקוי והמזגן כמו חדש.

בקיצור שירות ויבואן גרוע הם הבעיות הכי גדולות של VW בארץ.

• תגובות 38
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפאסאט הנוחכית היא כנראה המשפחתית הגדולה הגרועה ביותר בישראל.

עובדה, היא מפסידה בכל מבחני הרכבים גם בהגה וגם באוטו. המאזדה 6 מז**נת את הפאסאט ואוכלת 10 כמוה לארוחת בוקר, בדיוק כמו שאר המשפחתיות הגדולות.

פולקסווגן היא מכונית לפראיירים ותו לא.

פורסם

זה כבר פורסם פה ..לא? ::)

פורסם

הפאסאט הנוחכית היא כנראה המשפחתית הגדולה הגרועה ביותר בישראל.

עובדה, היא מפסידה בכל מבחני הרכבים גם בהגה וגם באוטו. המאזדה 6 מז**נת את הפאסאט ואוכלת 10 כמוה לארוחת בוקר, בדיוק כמו שאר המשפחתיות הגדולות.

פולקסווגן היא מכונית לפראיירים ותו לא.

צודק !

יש לי חבר עם פאסט,ואני כל פעם מבין עד כמה הוא עשה טעות עם האוטו הזה.

פורסם

עכשיו אני צריך לארגן איזה גולף משופרת לל"ג בעומר הבאה :smile1:

פורסם

עכשיו אני צריך לארגן איזה גולף משופרת לל"ג בעומר הבאה :smile1:

כל מה שאתה צריך זה מכונית עם נייטרוס שמכוונן לא נכון.

פורסם

לזה שאמר שאבא שלו הוסיף גז והכל כמו חדש... אם הוא היה צריך להוסיף גז, סימן שהגז הזה דלף ממקום כלשהו, מה שאומר שיש במערכת בעיה כלשהי.

יכול להיות שהדליפה ממש קטנה והוא יכול לחיות עם הוספת גז פעם בתקופה, אבל זה לא אומר שהמערכת כמו חדשה.

פורסם

על מה אתה מדבר? לכול מזגן מוסיפים גז בשלב מסויים, תחשוב אם זה קרה לפנ י שנה וחצי (2004) זה אחרי 5 שנים שהאוטו על הכביש הוספת גז אחרי תקופה כזאת היא לא דבר המעיד על תקלה.

בכול מקרה תחזרו לנושא

פורסם

גז לא "מתבזבז" במזגן ולכן אין סיבה שתצטרך להוסיף אותו סתם ככה.

בבקשה לחזור ;)

פורסם

הוא לא מתבזבז הוא בורח, הגז לפעמים ללא סיבה מיוחדת יכול לדלוף החוצה.

זה כמו נגיד שתקח צמיג או כדור-כדורגל ... שיוצא מהם אוויר אחרי כמה חודשים למרות שהם אטומים.

פורסם

זה קורה בעקבות זעזועים שלא קורים במערכת המיזוג באוטו לדעתי. ובאמת, כדאי שנפסיק כי זה לא רלוונטי לנושא.

פורסם

BOSE אתה חיי בסרט מי המכונית הכי נימכרת בארופה כבר 5 שנים צדקתה עם גולף אמרתה

בשנת 2005 המנוע הכי טוב נחש: מקום ראשון BMW מקום שני MERS מקום שלישי המנוע של פולקסווגן FAETON

כאילו הגרמנים לא רואים אף אחד בעיניים לגבי החלונות הנופלים הוא צודק זאת הכן בעיה שאחרי שזה קורה אתה מסדר את זה חינם הם מממנים את זה כי זה פאק שלהם

בו לא נדבר על בעיות של המכוניות היפניות אחת מהן שאחרי 100000 אלף קילומטר בכל יפנית צריך להחליף גיר מה אתה מעדיף לתקן חלון בחינם הוא להחליף גיר שזה עולה כמו חצי אוטו חדש תחשוב על זה

נסעתי אתמול במונית פולקסווגן בורה ראיתי שהבחור עשה 300000 אלף קילומתראז האוטו נוסע חלק בלי רעשים המנוע בובה שאלתי אותו החלפתה משו הוא אמר לי חחחחחחחחחח רק את הצמיגים

גרמניות הטובות ביותר תקבל את זה כבר

ומה שהגרמני עושה ב 110 כוח סוס מגיע ל 200 קמש אף יפנית לא תעשה את זה בחיים אז דיי שב בשושו בבית

1.6 מנוע של גרמנית לוקח את 2.5 של יפנית אלו עובדות

השילדה של הגרמניות אוכלת את כולם

יפנית אתה יכול לקופף את השילדה שלה עם הידיים שלך.

פורסם

מחירים לא גבוהים?? איפה אתה חי?!

אני אתן לך דוגמא. גולף אוטו' בסיסית עולה 142K, יש לה מנוע 1.6 עם 102 כ"ס ומבחינת אבזור פנים אין לה כלום. ב-138K אתה יכול לרכוש מאזדה 3 2 ליטר שיש לה 150 כ"ס והיא יותר טובה מהגולף בהכל!

פה כל ההבדל.

אודי\VW נגד מזדה. איכות, אמינות, בטיחות, אורך חיים, נוחות....

על זה אתה משלם יותר.

אם אתה אוהב מזדות, אז לבריאות, אני לא חושב שזה כיף לנסוע על מזדה שעברה 150 אלף קילומטר פשוט כל האוטו יעלם אחרי מרחק כזה, גולף (לדוגמה) לא, זה עדיין יהיה רכב טוב.

אני מניסיון נוסע כל שבוע על גולף שעשתה 160 אלף בשלוש שנים שלה על הכביש, היא נוסעת כמו חדשה, אפילו הפלסטיקים והבד, כאילו יצאו מהמפעל (!).

הצבע המטאלי נשאר הרבה יותר קרוב לצבע המקורי שהיה מעל לכל מזדה בת שנה אפילו.

אתה משלם על איכות, זה שלמזדה יש עוד 48 כ"ס ממש לא מזיז למי שחושב לפני שהוא קונה.

פורסם

סר גיי, אתה כרגיל מראה רמות טיפשות ודביליות נורא נדירות אז אליך אני לא אתייחס.

אתה חושב שמנוע 1.6 גרמני שמוציא 100 כ"ס לוקח מנוע 2.5 של יפנית יה אהבל??? למיצובישי יש את ה-FQ400 מנוע 2 ליטר 400 כ"ס שמראה למכוניות על מאיפה משתין הדג.

OVERLOAD, אני סתם במקרה הבאתי את מאזדה לדוגמא אבל זה לא משנה, אני אביא לך כל חברה אחרת מצידי חוץ מיונדאי.

פולקסווגן מוכרים היום את המכוניות הכי גרועות בשוק, ואם אתה חושב שפאסאט 2 ליטר עם 115 כ"ס יותר טובה ממאזדה 6 פרימיום שיהיה לך לבריאות כי יש לך פה טעות חמורה. ואני מדבר איתך פה על ביסוסים של מבחני רכב, הפאסאט בקביעות מסיימת מקום אחרון!!!

טוב את האמת כבר הפסיקו ממזמן לקחת אותה למבחנים בגלל שהיא כל כך גרועה (היום לוקחים רק את קובעות אמות המידה), פעם אחרונה ש"אוטו" לקח אותה למבחן זה היה בגילון 186 (היום יש 232) היא סיימה מקום4 אחרון, מקום שלישי 406, מקום שני מונדיאו, מקום ראשון C5. וגם היה את המבחן המקיף של הגה היה סיימה מקופ 9 מתוך 10 (לפני הסונטה).

גם היה מבחן של משפחתיות והגולף סיימה אחרונה או אחת לפני האחרונה מתוך 6 מתמודדות.

ואני לא יודע מה איתך, נסעתי בבורה של המורה שלי פשוט זוועה מה שהולך שם. הכל מתפרק, חשוף, מגעיל, ריפודים זוועות, מנוע TDI עצלן והיא כולה עברה פחות מ-100 K קילומטר.

אז אל תחיה בסרט שפולקסווגן זה מותג איכות כי הוא פשוט לא!!!

פורסם

אני מקווה בשבילו שהיה ביטוח על הרכב ... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים