עבור לתוכן

מחריד, חוקרת סמויה של PETA תיעדה במשך 11 חודשים את הניסויים המחרידים בקופים

Featured Replies

פורסם

אז אתה מעדיף שינסו את התרופות עליך?

הטיפשות של האנשים הורגות אותי.

הטיפשות והאטימות שלך היא שהורגת (תרתי משמע).

מצידי שלא ינסו\ייצרו את התרופות האלה.

אני מוכן לחיות כמה שנים פחות או למות ממחלה כלשהי ולמנוע את ההתעללות הזאת !

מה נראה לך ? שבגלל שהם לא בני אדם אין להם רגש ? הם לא יודעים מה זה כאב ?

למען השם, תראה מה הם עוברים ! איך אפשר לנסות ולהצדיק דבר שכזה ?!

אני בטוח שכולכם הזדעזעתם מהניסויים שביצע דר מנגלה על היהודים בתקופות השואה, מה שאנו עדים כאן לא שונה מזה ואפילו גרוע מכך.

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק תדעו שהיום יש מכונות ומחשוב שמסוגל לצפות מה יקרה אם יכניסו את החומר הזה לגוף וכל מיני כאלה ככה שלא צריך לנסות על בעלי חיים אבל מה הבעלי חברות מתקמצנים לקנות את הציוד כי הוא יקר מאוד במקום זה מעדיפים להתעלל בחיות מה אכפת להם? זה עולה פחות הכל בעולם הזה זה כסף תבינו את זה כבר פשוט עולם מפגר :pissed:

פורסם

קל לצאת נגד זה כשזה קשור לשמפו וכאלה, אני רוצה לראות אותך מסרב לתרופה כי היא נוסתה על בע"ח או גרוע מזה מונע ממישהו אחר תרופה כי אתה לא מוכן שיבדקו אותה על בע"ח

וכן ברור שיש טכנולגויה אולטרה מתוחכמת והחברות המושחתות לא משתמשות בה... נו באמת מספיק עםפ הקונספירציות

פורסם

אם הקופים האלה היו בני אדם, היית אומר אותו דבר ?

אם אלה היו בני אדם תמימים, שכל עוונם היה שהם נולדו לחברה אטומה וחסרת כל רגישות, בכל זאת היית מוכן לבצע את כל הניסויים האלה ?

אנחנו, בני האדם, צריכים להפנים שהם לא שונים מאיתנו, הם בעלי חיים בדיוק כפי שאנחנו והם רגישים לכאב באותה מידה שאתה ואני רגישים לו.

פורסם

אין שום הצדקה לניסויים בבעלי חיים לא בשביל תרופות ולא כלום... הם לא נבראו בשביל שבני אדם יבצעו בהם ניסויים מזעזעים

וגם זה דבר כל כך טיפשי להגיד שזה אותו דבר כמו הניסויים של דר מנגלה ואפילו יותר גרוע.... ממש אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי

פורסם

יש כזה אני זוכר שפעם היינו בקניון ובאו לנו כאלה נגד ניסויים בבעלי חיים והביאו לנו חוברות וכאלה והיה רשום שם את זה וכן יש טכנולוגיה שמדמה את גוף האדם אבל זה עולה הרבה מאוד כסף .

פורסם

זה שטויות,יש מליון דברים שהמחשב לא יכול לעשות.

אגב אם המחשב היה מספק האיחוד האירופאי כבר היה מזמן מוציא חוק כזה

פורסם

כן וקיימת גם טכנולוגיה שמרפאת את כל המחלות ועושה את העולם מקום שמח ומאושר בו כולם שווין ואף אחד לא יהיה רעב יותר...רק החברות הרשעיות האלה לא מוכנות להשתמש בה

פורסם

דיי כבר לניסויים בבעלי החיים.

יש אלטרנטיבות, החברות פשוט מסרבות להשתמש בהם עקב עלותם, יש קופים מסכנים שאפשר לענות, למה לא ? :pissed:

אני חושב שהצרכנים פשוט צריכים לא לקנות תרופות שנוסו על בעלי חיים, תמיד יש אלטרנטיבו, אם זה עולה עוד כמה גרושים, אז תפתחו את הכיס שלכם ותקנו .

אני מסכים לוותר על כמה שנים מהחיים שלי בשביל שהקופים האלו יסבלו פחות. :nixweiss:

פורסם

שמענו,ובישראל זה לנו נשק גרעיני שעשוי מחומס.

קל לך להגיד את זה עכשיו אבל אני רוצה לראות אותך עומד למות ויש תרופה שתציל את החיים שלך ולא תיקח אותה בגלל שניסו אותה על קוף.

פורסם

איזה אלטרנטיבות בדיוק יש לניסויים של תרופות על בעלי חיים?

אתם מודעים לעובדה שבצורה תקינה, נעשים בכל מקרה חישובים תאורטיים. אבל זה פשוט לא מספיק.

אני מסכים ששמפו וקוסמטיקה זה מיותר. לגמרי.

אבל אם תרופה חדשה יכולה להציל עשרות ומאות חיי אדם, אז אני מוכן שינסו אותה קודם. מצדי שינסו על בני אדם, אבל לא תמיד זה אפשרי.

כמובן שכל זה בתנאי שעושים רק את ההכרחי ובצורה ההומנית ביותר, בלי התעללות לשמה, ועם לשמור על החיות בתנאים הטובים ביותר האפשריים. אבל אם התנאים האלה מתמלאים, אז לדעתי יש הצדקה לניסויים בבעלי חיים.

תבדילו בין ניסויים להתעללות. אני לא אומר שצריך עכשיו לתפוס אלפי חיות ולהכאיב להן. אבל אם הכל נעשה בפיקוח, משיקולים מוצדקים ובתנאים הומניטריים, אז לדעתי זה מקובל.

פורסם

[ltr]

^^^

couldn't have said it better.

[/ltr]

פורסם

יש משהו במה שטופגאן אומר

ניסויים נורמליים בבעלי חיים זה בסדר (למרות שעדיין כולאים אותם וחרא כזה) אבל יש ניסויים שזה התעללות לשמה

פורסם

אומנם אנחנו המין הדומיננטי על פני כדה"א, אך עובדה זאת אינה מתירה לנו להתייחס לשאר בעלי החיים כאילו נועדו להיות שפני נסיונות.

אנחנו יותר חכמים, אבל חיים הם חיים.

הייתם רוצים שייבצעו ניסויים על אנשים הסובלים ממקרים חמורים של פיגור או אנשים הסובלים מתסמונת דאון? הם לא חכמים בהרבה מאותם קופים.

פורסם

עובדה זו כן מתירה לנו להתנהג לשאר בעלי החיות כפי שאנחנו רוצים. זהו חוק הג'ונגל.

אנחנו מקטינים את סיכויי ההשרדות שלהם בשביל להגדיל את שלנו.

מול זה, לאכול במקדונלדס זה מעשה נפשע פי כמה מונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים