עבור לתוכן

מחריד, חוקרת סמויה של PETA תיעדה במשך 11 חודשים את הניסויים המחרידים בקופים

Featured Replies

פורסם

ממש קשה לי לעכל וגם אחרי שראיתי את הסירטון. פשוט חוסר אנושיות.

כמה ציטוטים מהכתבה: http://www.nrg.co.il/online/35/ART/947/044.html

דגימות של נוזל השדרה ע"י נעיצת מחט, דגימות זרע ע"י חשמול הקוף בפי הטבעת, החדרת סיב אופטי לבטן כשהקופים תלויים ברגליהם במהופך.

רוב הפרוצדורות, כולל המתת קופים, נעשות לעיני כל הקופים, דבר שגורם להם חרדה איומה.

החוקרת הסמוייה תיעדה מקרים רבים של הקאות, דימומים, גפיים שבורות, פציעות עמוקות, שלשולים (עד כדי צניחת מעיים ויציאתם דרך פי הטבעת), קופים נאנקים מכאבים - באף מקרה הקוף לא קיבל סיוע רפואי להקלת הסבל. :pissed:

החוקרת מתארת מקרים חוזרים ונשנים בהם העובדים מכים את הקופים, כובלים, חונקים, מטיחים בקיר, וגורמים להם לפציעות פנימיות וחיצונית. בכדי לא לשמוע את הבכי והצרחות שלהם, מפעילים עובדי המעבדה מוזיקה חזקה, שמגבירה עוד יותר את מצוקת הקופים. :pissed:

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כואב הלב

פורסם

מפחיד,

מוגי לב, להם צריך לתת עונשי מוות, ואני רציני לגמרי בקשר לזה.

אני פשוט לא יכול לראות את הסרטון.

פורסם

אני אפילו לא רוצה לפתוח את הסירטון..

אבל האם מוזכר בסרטון באיזה מסגרת בוצעו הניסויים? (חברה מסויימת, מחקר רפואי, מה? שאני אדע להימנע מזה)

פורסם

זו חברה לבדיקת תרופות

פורסם

בלי לקרא את הכתבה ניחשתי שזה באר"הב.

אני חושב שאמרתי מספיק בדיון על האב שרצח את 9 הילדים שלו...

פורסם

כואב הלב על איך שהם מתייחסים אליהם,אבל בכול זאת צריך להמשיך ולבדוק תרופות בבעלי חיים אבל באמצעים אנושיים ולא כמו שמתאור בכתבה,צריך לתת להם תרופות הרגעה,וכול דבר שיעזור להם.

אני באמת מרחם עליהם אבל אני לא רוצה לשמש כשפן ניסויים במקומם, הרי את התרופות שאתם משתמשים בהם בודקים עליהם,אפשר להריץ סימולציות במחשב כמה שאתם רוצים,אבל צריך בכול זאת לבדוק את זה על יצור חי,אבל בדרך הומנית הרבה יותר ולא כמו הנבלות האלו.

אגב שראיתי את הכסא ואת הקוף כבול בו רק לי זה הזכיר משהו מלפני 60 שנה?

פורסם

בלי לקרא את הכתבה ניחשתי שזה באר"הב.

אני חושב שאמרתי מספיק בדיון על האב שרצח את 9 הילדים שלו...

חבוב, צר לי לבשר לך.. אבל יש סיכוי סביר מאוד שהקופים האלה באו מישראל. לא יודע אם ידוע לכם, אבל המנכ"ל של אינטרנט זהב הוא במקרה גם בעל של חווה לגידול קופים למטרות ניסויים והוא מייצא קופים כאלה בהיקף גדול לכל העולם.

אל תשחק אותה...

פורסם

סליחה? אם הם רוצים לנסות את התרופות האלה אז שינסו אותן על עצמם, הקופים חווים כאב בדיוק כמונו, אין שום תירוץ לניסויים עליהם.

פורסם

אז אתה מעדיף שינסו את התרופות עליך?

הטיפשות של האנשים הורגות אותי.

פורסם

אז אתה מעדיף שינסו את התרופות עליך?

הטיפשות של האנשים הורגות אותי.

מה הקשר? אני בטוח שיש אנשים שיסכימו להיות "שפני ניסיונות" תמורת סכום כסף הוגן.

הכל פה זה עניין של כסף.

פורסם

שמע לדעתי אני לא ראיתי תסרט ולא מסוגל ליראות אבל הניסוים האילו בטוח שלא סתם להיתעללות..

פורסם

אני לא מצדיק אבל אני אומר "מילא, אם זה קשור לניסוי מסויים" אז אולי איכשהו אפשר לסלוח...

אבל איך יכולים לקחת קוף קטן מסכן שלא עשה כלום לאפחד, ולדחוף אותו לתוך גליל פלסטיק אטום

ולראות אותו נחנק?!?!?! איך זה תורם לפיתוח תרופות לעזאזל?!?!

פורסם

שוב מתעללים בבעלי חיים, מתי הייה הסוף לגועל נפש הזה.

פורסם

פשוט מזעזע שלא ינסו את זה על קופים יש מספיק אנשים מיואשים שיסכימו מרצונם החופשי

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אכזריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים