עבור לתוכן

מי יודע איך משיגים בארץ כרטיסי טלויזיה של HAUPPAUGE ?

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר חנויות שמוכרות כרטיסי טלויזיה של HAUPPAUGE ? או אולי מי היבואן, אם בכלל יש להם בארץ ?

פורסם

היבואן

www.rel.co.il

אפשר גם להזמין אצלו בהזמנה מיוחדת כל כרטיס של HAUPAUGE.

פורסם
  • מחבר

היבואן

www.rel.co.il

אפשר גם להזמין אצלו בהזמנה מיוחדת כל כרטיס של HAUPAUGE.

תותח אתה !! :bigok:

עריכה : אחרי בדיקה של הלינק מסתבר שהתקשרתי אליהם היום ולבחורה שענתה לא היה מושג על מה אני מדבר...

פורסם

יש גם את Intelligent Logistics Servics לפני האתר של hauppauge.

פורסם
  • מחבר

יש גם את Intelligent Logistics Servics לפני האתר של hauppauge.

הם שלחו לי את השם הזה באי מייל עם מספר טלפון סלולרי של מישהו שאין לו שום קשר לחברה שאת שמה כתבת או לכרטיסי טלויזיה בכלל. יכול להיות שמדובר בחברה שכבר לא קיימת.

פורסם

טוס לחו"ל, קנה לך את הכרטיס שאתה חושק בו ותקנה לי בדרך את ה WinTV-Theater שלהם... בהחלט כרטיס משובח ובחו"ל הוא יעלה ב400 ש"ח פחות אם לא יותר.

פורסם

והטיסה 4000 שקל אם לא יותר... :lol:

פורסם

לא לא, שיטוס ולא רק בשביל הכרטיס.... אלא גם בשביל תענוגות איכותיים אחרים... חסרים תענוגות בחו"ל? ::)

פורסם
  • מחבר

לא לא, שיטוס ולא רק בשביל הכרטיס.... אלא גם בשביל תענוגות איכותיים אחרים... חסרים תענוגות בחו"ל? ::)

הבעיה שחסרים משהו כמו 4000 ש"ח בשביל לטוס :'(

פורסם

כסף... זה תמיד מסתכם בכסף בסוף :-\

פורסם

הבעיה שחסרים משהו כמו 4000 ש"ח בשביל לטוס :'(

אתה לא מנהל חברת היי-טק מצליחה?! :o

פורסם

תסתפק בMSI אתה בעצמך אמרת שהוא לא רע...

והוא גם בהרבה יותר זול!!!! ודרך אגב הוא יותר טוב מ- FLY Video?

פורסם

Gil אני דיברתי עם מישהו בREL אפילו באתר שלהם הכרטיס מופיעה. אז המזכירה לא יודעת.... תדבר עם איש מכירות אני יודע שמוכרים אני אפילו קיבלתי מחיר ממישהו.

פורסם
  • מחבר

תסתפק בMSI אתה בעצמך אמרת שהוא לא רע...

והוא גם בהרבה יותר זול!!!! ודרך אגב הוא יותר טוב מ- FLY Video?

נכון

אמרתי שה-MSI לא רע עד שעשיתי איתו הקלטות ב-SVSD וישבתי לראות אותן ! זאת הפעם הראשונה שנתקלתי בסאונד שמזייף בהקלטות דיגיטליות !!! אולי זה משהו שקשור לדרייברים או שהכרטיס דפוק. צריך עוד זמן כדי לבדוק את זה. האיכות של התמונה לעומת זאת טובה פי כמה וכמה מכרטיסי הטלויזיה שמבוססים על ה-BT878 הישן. עד כמה שאני יודע גם ה-HAUPPAUGE מבוססים על מקודד הוידאו המיושן הזה.

פורסם

הם אכן מבוססים על המקודד הזה אבל הם נבדלים מכרטיסי טלויזיה אחרים באיכות הפילטרים הגבוהה ובטיונר רגיש ואיכותי יותר.

בכל אופן, זה לא משנה לי... כי אם ארכוש את הכרטיס הזה, אני אשתמש ב S-Video על מנת לחבר את המפענח של YES לכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים