עבור לתוכן

מודינג שעשיתי :) ראשון שלי...

Featured Replies

פורסם

מסכים עם כל מילה של VATO

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יודעים מה?!?!

פשוט לא אכפת לי מהטמפ מחשב שלו!!!!

בלי להעליב אבל למה לריב איזה טמפ יש לך?!?!?!

טוב אז לדעתי עשית מודינג ממש מש יפה למוד ראשון שלך!!!!!!!!

אבל תיזהר שלא ילך לך הספק כי כבר קרה לי ואז הלך לי הבורד קפוט!!!

קבל ח"ח(פעם ראשונה שאני אומר את זה חחח) :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

עזבו את המעלותתתת.....מגיע לו חשבון של 1000000000000000000 שקל ליום.....כל מאורר דוחף את מאמץ על הספק וסוחט עוד חשמל ועוד ועוד...מחשב עם 3 מאוררים ככה מכניס איזה 2-3 שקל ב24 שעות תארו לכם 17.....אההה ואין לו 17......כי 17 מאוררים מפוצצים את המארז בחורים וכולנו ניראה את המאוררים שלו.....כי סתכלו טוב בתמונות.....רואים שלוש על המארז ובטח עוד שתיים מאחור....על הגג אין כלום......ונגיד עוד 2 מקדימה .....איפה 17?????....צריך לעשות על עך הרבה חורים ל17 מאוררים!!!!...

פורסם

לא חושב שזה ייקר לו בצורה משמעותית את החשבון חשמל.

אבל בנוסף אני גם לא חושב שזה ממש ישפיע מבחינת טמפרטורות, לא אמור להיות הבדל טמפרטורה בין 7 ל 17 מאוררים כל עוד הזרימת אוויר מושלמת והסידור מארז\מאוררים נכון, מה שישתנה זה רק הרעש והעומס על המארז.

אבל סך הכל זה פרויקט מושקע ולארגן 17 מאוררים במיקום נכון כמו שצריך ולא סתם זרוקים זאת עבודה יפה (היה אז את המארז שעשוי מאיזה 50 מאוררים, לא אפקטיבי במיוחד אבל נראה מעניין).

פורסם

הקנאה...

פורסם

בהחלט.....

:kopfpatsch:

זה רק מראה איזה חוסר ידע וחוסר רמה הפורום נמצא בו

הבן אדם מפציץ את המארז שלו במאוררים, זה יפה ומקורי, אבל מנסים להסביר לו למען הידע שלו שזה לא תורם משמעותית לקירור המארז, והטמפרטורה שלו היא לא מה שהוא חושב שהיא..

אין לי בעיה שכולכם תמשיכו לאכול תסרטים שלכם, שיהיה לכם בתאבון...

פורסם

מה ...

גם אצלי יש סרטים כאלה

הספק שלי מתקשה לספק 5 וולט יציב בגלל הקריאה של speedfan , אז חיברתי סוללות ללוח כדי שהמחשב לא יתפוצץ ...

נו באמת .

[attachment deleted by admin]

פורסם

עזבו אין לו גם 17 מאוררים.. (כמו שאמרו מקודם) כי על הדלת השמאלית יש לו איזה 3 או 4..

מאחורה עוד 2 ומקדימה עוד 2?? על הגג אין לו (במקום מאוד חשוב) ואם יש לו על הדלת הימנית אז :kopfpatsch:

ובטוח שזה מיקר לו את חשבון החשמל וגם קורע את הספק שלו.. כדאי לו שלא יהיה לו ספק גנרי..

וגם מעניין אם יש 17 מאוררים במארז הוא אמור קצת להרעיש ואי אפשר לישון איתו..

למרות שלא הבנתי מה הוא עשה במוד הראשון... אבל עצתי המוד השני שלו צריך להיות סידור חוטים..

ולהשים רק 5 מאוררים נורמלים ושקטים ולסגור עניין

פורסם

אפילו אם מחשיבים את המאווררים של המעבד, כרטיס מסך, ספק ואלה, אי אפשר לדעתי להגיע ל17,

ושוב זה ממש לא תכליתי, והמאוורר ששמת על הכרטיס מסך, זה דיי מיותר, כי הם סתם מפריעים אחד לשני לעבוד בצורה תקינה,

אם כבר אז תחליף את המאוורר סטוק.

ואפילו אם אתה עם מזגן 24/7 אתה לא יכול להגיע ל12, כי המזגנים הכי מתקדמים מגיעים הכי מעט לנגיד, 15 14 מתחת לזה זה כבר נהיה קור רציני.

פורסם

לא ממש קראתי את כל התארד, אבל אני בטוח שגם אתם הסברתם לפותח התארד.

זה לא משנה כמה מאווררים תיתקע, כמו שאמרו לך, גם אם תיתקע 1700 ולא 17 אתה לא תגיע לטמפ' כזאתי.

המאווררים דוחפים/זורקים אוויר!

ע"י קירור אוויר אתה לעולם אבל לעולם לא תגיע לטמפ' נמוך יותר מטמפ' החדר שלך.

ותמיד הטמפ' תיהיה גבוהה יותר גם, בגלל שהרכיבים מתחממים.

17 מאווררים לא הם שיקררו לך את המחשב, הם אלא שיצרו אצלך מערבולות אוויר, ורעש בלתי נסבל.

ובא נגיד את זה ככה - פשוט הדבר הכי גרוע זה לשים כל כך הרבה מאווררים.

יש לך כנראה חישן דפוק איפשהו, או שהתוכנה סתם רושמת טמפ' לא הגיונית.

בכל מקרה, בחיים זה לא יהיה 12 מעלות ע"י קירור אוויר.

רן.

פורסם

כול מה שאמרו לך פה הכול נכון :yelclap: רק מה לא אמרו לך שאם תוריד את הטמפ" של החדר שלך מתחת ל15 מעלות אתה כן תוכל לראות את המעלות האלה

אתה בטח שואל אם איזה מכשירים תוכל להוריד את המעלות ל15 מעלות נכון ??

אז הנה התושבה !!

1700 מאוררים קטנים ,32 מאוררים גדולים ,5מזגנים + קירור גז וחנקן יחד

כול זה בודאות הטמפ" שלך תרד

שיהיה לך בהצלחה ואני מחכה לתמונות  :xyxthumbs:

קיצור 100% הלוח שלך לא נותן קריאה נכונה תעשה עידכון לביוס אולי זה יעזור לך

פורסם

חחחחחח הגזמת כולם פו צודקים 17 מאוררים חחח מה אתה רוצה שהוא יתחיל לעוף ובאמת לא נראה שיש לך 17 מקסימוםםםםםםםםםםם 9-10 ולפני שעושים מוד ראשון מתייעצים בשביל זה יש פורום

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

גם עם 10000 מאוררים לא יהיה לך 12 מעלות.

כל מה שמאוררים עושים זה מזיזים אויר ממקום למקום, הם לא מסוגלים להוריד את הטמפרטורה מתחת לטמפרטורה של החדר.

[glow=red,2,300]הטמפרטורה הכי נמוכה שאפשר להגיע עם קירור אויר היא טמפרטורת החדר.

לכן אלה אם החדר שלך ב-12 מעלות ואתה יושב עם מעיל מול המחשב (ולא ביתי לא יכול להגיע ל-12 מעלות) הקריאה פשוט לא נכונה.[/glow]

פורסם

:screwy:

אפילו בTT שלי אין כ"כ הרבה..

ופירוט מיקום שלהם יהיה נחמד

באמת אי אפשר לרדת מטמפ' החדר

אני מציע שתבדוק ע"י סנדרה, וכו' , וגם בביוס

או שתגע - באמת אתה מרגיש שזה קפוא??

סה"כ נראה נחמד (אישית - לא אהבתי את הברזל שמקבע צינורות - תביא ידית יותר נורמאלית.. ;) )

ספר מה יהיה בהמשך?

פורסם

LOL

כתוב לו שהדיסק קשיח ב32 זה נכון

כתוב לו שעוד משהו ב35 זה המעבד אני מאמין וכתוב 12 וכתוב -1???

זה כבר באג נראה לי

אבל בכל מקרה 17 מאווררים דיי חולני והרבה כסף

בהצלחה בהמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים