פורסם 2005 ביוני 1720 שנים רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר נטחן. תריץ חיפוש. הרצתי, אומרים שהסיכויים טובים אבל עדיין לא מזיק לשאול :
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אם אתה היית מריץ חיפוש היית רואה שדווקא לא. בכל מקרה הבנתי שלXFX יש את הסיכויים הכי טובים לפתוח.גם המחיר ממש טוב. והסיבה היחידה שאני עדיין לא קונה זה בגלל שלא חזר לי הלוח מהתיקון. כבר חודש
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אם אתה היית מריץ חיפוש היית רואה שדווקא לא. בכל מקרה הבנתי שלXFX יש את הסיכויים הכי טובים לפתוח.גם המחיר ממש טוב. והסיבה היחידה שאני עדיין לא קונה זה בגלל שלא חזר לי הלוח מהתיקון. כבר חודש
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים הוא התכוון באיזה חברה שמיצרת את ה6800LE יש לו את הסיקוי הכי גבוה לפתוח את הצינורות בהצלחה. לא באיזה כרטיס יש סיקוי טוב לפתוך את הצינורות שלו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים יש שסתומים וצנרת ביוב.אפשר לפתוח אותם לניאגרה שלמה ואז יש לך כרטיס חזק כמו הכנרת!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תקשיב אתה צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שלא תצליח לפתוח שום צינור עיבוד אחד אפילו, וגם רוב הסיכויים שגם אם כן , לא תצליח לפתוח את כולם - הכל עניין של מזל, אני הצלחתי לפתוח חלקית ועכשיו יש לי כרטיס שנחשב 6800NU שמציג ביצועים קצת יותר טובים מ 6600GT עם אוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.