עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

ראיתם דבר בעולם הזה שאין לו מטרה?...לכל דבר יש מטרה!

אז לדעתי גם לחיים יש מטרה, לא יכול להיות שסתם אנחנו חיים.

המטרה של החיים הם החיים עצמם.

THE-MASTER,

מוות קליני לא מעיד על חיים אחרי המוות. מראות וזכרונות מהזמן בו האדם היה שרוי במוות קליני נובעים מההלם שנגרם למוח, ומנסיון של המוח לגשר על הזמן החסר באמצעות רסיסי זכרונות, על מנת להגן על האדם מהטראומה הקשה שהוא עבר.

לגבי היפנוזה רגרסיבית, לא מדובר במדע טהור, אלא במחקר מגמתי שנערך ו/או מושפע מתרמיות של נוכלים למיניהם, או במקרה היותר אמין בזכרונות חבויים הנטועים בתת-מודע של אירועים שהאדם ראה או קרא באקראי באיזשהו מקום מבלי להיות מודע לכך, ולא קשורים כלל לחיים קדומים.

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שטויות...

פורסם

למה לא?

פורסם

יש משהו שמאוד מעניין אותי , יכול להיות שבזמן שאנחנו ישנים כל המוחות (של שאר האנשים שישנים) מתחברים כדי לפתור בעיות וליצור מצבים אפשריים?

פורסם
  • מחבר

גם לי לא הלך טסט שני...

חחח היו לי 3 טעויות

מהילוך חמישי בכביש מהיר הורדתי ל2 (2 ליד 4) פעם שניה שוב הרדתי לשני ופעם שלישית "הצלחתי" לרביעי.

הבוחן נגע לי בהגה (לא סובב אותו בכלל!!!) ואמר שנצמדי אליהם

והטעות הכי דפוקה בחיים שלי זה היו 2 פניות ימינה

הוא אמרה לי "ימינה" לפני הפניה הראשונה (ששם היה תמרור אסור פניה ימינה) חשבתי הטסטר רוצה להתחכם עם התמרור ולהכנס באתי להכנס ..הוא צרח עלי

והבנתי שאין מצב אני עובר.

פורסם

HUH???

יש משהו שמאוד מעניין אותי , יכול להיות שבזמן שאנחנו ישנים כל המוחות (של שאר האנשים שישנים) מתחברים כדי לפתור בעיות וליצור מצבים אפשריים?

יכול להיות שלאנשים יש חלומות משותפים?

פורסם

שמעו היא אפשר לשעת כמעט כלום על הדברים האלה כי הם לא מוחשיים וזה רק תוספות של המוח שחנו(כנראה)

כל אחד יש לו את הנתונים שלו ולכן היא אפשר להשוות

פורסם

אני מדבר איתך על זה !

בעבר אנשים מתו מוות טבעי בגיל 40 בערך, בעוד שכיום אנשים מאריכים חיים עד גיל +80.

בעתיד הלא כ"כ רחוק ניתן יהיה לדחות את המוות הטבעי ולהאריך חיים עד גיל +320 (הזיקנה תתחיל רק בגיל +240).

הזיקנה היא למעשה מחלה גנטית שמוטבעת בגנים של כל יצור חי. כיום יודעים אילו מרכיבים במבנה של התא אחראים לזיקנה ועובדים על תרופות וחיסונים כנגד הזיקנה.

ניסויים בהנדסה גנטית שנועדו להכפיל את אורך החיים פי 2 ואפילו פי 4 הוכתרו בהצלחה בתולעים. המעבר לניסויים מוצלחים בבני אדם לא רחוק.

באמצעות הנדסה גנטית, ניתן למנוע את הזיקנה ולדחות את המוות הטבעי, או אף לרמות את המוות לגמרי ולחיות כמעט לנצח. מישהו רוצה לחיות לנצח?

תראה מה אתה אומר. גנים,  כל הקשור אלינו זאת איבולוציה מבחינתך. וכשאמרתי אתה (1 שמאמין בדרכי איבולוציה) התכוונתי שבזה אתה דוגל  זאת המציאות שלך.   ולא מאמין כמו באמונה.

אתה מסתכל על צד 1 של המטבע.  אתה אומר אנחנו יכולים ליותר,  אבל אתה לא חושב למה זה נעצר פה !     איך פתאום תא סתם ככה  בלי שום סיבה ומשום החלטה   הגביל אותנו לתוכלת חיים  מ 80-130 +       על זה אתה לא חושב.  רק חשבת  וואי הינה מצאו דרך להאריך חיים.

ובלי שיגידו לך לא חשבת   תאים  מתחדשים ומתחדשים   ומתחדשים  ופתאום הם מתחדשים לפחות יציבים עם הגיל.   למה !  הרי התא יכול לווצר חדש לגמרי חדש דנדש  אבל הוא לא !    למה לא.    זה נקרא מוגבל,  למה מוגבל  מי הגביל    לפי האיבוליציה שלך  התא הגביל את עצמו !   היתי אומר תא דפוק !

למישו שחשב על חיי נצח.  בסדר   :  אבל אתה לא תוכל להתרבות,  אחרת פשוט תיהיה אוכלוסיה מפוצצת  העולם יתחיל "לצנוח" למטה

ובקשר ל THE MASTER

מה אתה רוצה ממנו BORG  אין  אלפי אנשים הזויים  או אלפי אנשים שרוצים פרסום,  כך  שלפחות 1 מהם  דובר אמת.

איך שאתה שולל דברים   אפילו רצח מוקלט על קלטת  לא ראיה בעינך. אבל בזמננו אפשר לעבד כל דבר דיגיטלית

והישויות לא יבואו  אליך עד הבית משלוח  חבילה   ובה  הסבר עליהם  עלינו ומטרה.     עזבו תמטרה.  קודם לפחות תבינו ותתנסו שיש מעבר לעצמינו.

בסדר אל תלך שלל אחרי דברים, למרות שזה עכשיו בזמננו ומולך  ולא כמו התנך או אגדות מנופחות מהעבר.  לך חפש תחקור.  כי מהכיסא מול המחשב

לא תמצא על זה כלום שיספק אותך, הרי אתה תשלול כל סרטון.   ואתה ממשיך לשלול דברי אנשים.  אז אני מבין שאתה פשוט עצלן תקוע עם הראש בקיר

ומספר לנו פה עכשיו מה למדת בב'ס  ומה זה ראיה מספקת ומה לא.

בבגרויות כולם מקבלים ציון,  אתה הולך ומברר על כל 1 אם מה שאמר לך זה אמת, מחפש הוכחות. לא אתה פשוט מאמין לו.  למה,,,   כי יש דרגות שונות של שיקולים והפנמת מידע.  על מה ש THE MASTER מדבר כנירא גדול עליך, לא מתעכל אצלך.

מה להביא לך עכשיו תוגמאות רגילות של איך אתה מאמין\מודע בקיומו של משו  בלי שאתה יודע מה זה.   חשמל, אור, חום  בסוף כל 1 מאלה = שדות אנרגתים ברמות שונות מה זה אנרגיה.  אף 1 אפילו לא יודע מאיפה זה בא ומה זה,  אך  כל המדע מבוסס על זה.   וואי  מענין  איך  זה   שכל העולם קיבל משהו  שאף 1 לא יודע מה זה ...

אתה חסר נסיון  מעבר למה שלמדת בב'ס    :nixweiss:           ואני לא מעליב אותך, אני מנסה להסביר לך

ו THE MASTER   חוזר ואומר לך   שהוא היה כמוך.   ואל תשווה אותו לחילוני שחזר בתשובה,  כי על מה שמדברים פה,  עכשיו ובזמננו, ואתה יכול למצאו את זה.

מישו הזכיר חלומות.

לא מזמן משום מה בא לי רעיון בנוסף ל "סיפורים" אחרים שנתנו כיוון מחשבה, מה אם יש איזה שהוא מקום שבו אנשים נתקלים 1 בשני בחלומות שלהם,

כשאתה רואה מישו שבחיים לא ראית מול פניך ולא באמצעי תקשורת. למקרה( שלא יתייגו אותי כמטורף) א ז כ מ ו ב ן הכל נשלל אם אין שום דבר מעבר לגופינו המוחשי

פורסם

באמת שטויות :P.

המטרה של החיים היא סוביקטייבית ונקבעת ע"י כל אדם כלפי עצמו. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא להנות - אז הוא יחפש את ההנאות בחיים. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעבוד את ה' - אז הוא יתפלל ויהיה דתי. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעזור לנזקקים - אז הוא יקדיש חייו לזה. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעזור לאנושות - אז הוא ינסה למצוא תרופה לסרטן\איידס. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לממש את עצמו - אז במידה והוא אומן הוא יצור הרבה (מוזיקה, ציורים), ואם הוא מתכנן לממש את עצמו ע"י הצלחה שתתבטא בעושר הוא ינסה להקים עסקים למשל ולהיות מליונר.

פורסם

בואו נפסיק לרגע מהדיון ונראה מה החכם באדם אמר:

"סוף דבר הכל נשמע את האלוקים ואת מצותיו שמור כי זה כל האדם"

שתדעו לכם שרק בגלל הפסוק הזה הספר לא נמצא מחוץ לתנ"ך כמו הרבה ספרים

פורסם

באמת שטויות :P.

המטרה של החיים היא סוביקטייבית ונקבעת ע"י כל אדם כלפי עצמו. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא להנות - אז הוא יחפש את ההנאות בחיים. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעבוד את ה' - אז הוא יתפלל ויהיה דתי. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעזור לנזקקים - אז הוא יקדיש חייו לזה. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לעזור לאנושות - אז הוא ינסה למצוא תרופה לסרטן\איידס. אם אדם מחליט שמטרת חייו היא לממש את עצמו - אז במידה והוא אומן הוא יצור הרבה (מוזיקה, ציורים), ואם הוא מתכנן לממש את עצמו ע"י הצלחה שתתבטא בעושר הוא ינסה להקים עסקים למשל ולהיות מליונר.

לעזור לאנושות זה לא רק למצוא תרופה לסרטן, אלא גם להנות בחיים שלו ולעבוד את ה. הכל צריך להיות מאוזן, וכל אחד עוזר לאנושות גם אם זה רע בהתחלה.

פורסם

כמובן שאף אחד לא עושה רק דבר אחד, אבל כל אחד בוחר לו תחום אחד מרכזי עבורו. מי שימצא תרופה לסרטן בלי ספק יעזור לאנושות (יציל עשרות מיליונים ממוות). להנות בחיים ולעבוד את ה' לא עוזר לאנושות בכלום, במקרה שתהית. לא כל אחד עוזר לאנושות, יש המון שלא משאירים חותם בעולם ולא עוזרים לאנושות, יש כאלה שמזיקים לה במקצת, יש כאלו שעוזרים לה במקצת, יש כאלה שעוזרים לה הרבה (למשל - בל, אדיסוןן , פסטר וכו'..), ויש כאלו שמזיקים לה מאוד (היטלר, סטאלין וכו'..).

פורסם

היטלר, אולי לא עזר לאנושות בטווח הקרוב, אבל בטווח הרחוק, מסתבר שהוא קצת עזר(ואני אומר את זה בכאב רב). בלעדיו, א"י לא הייתה מקבלת תמיכה כל כך גדולה(מיהודים ולא יהודים), וכעת אנחנו יודעים גם איך להמנע מהיטלר נוסף. שתבין, היטלר היה יכול להיוולד בעוד 50 שנה והיה קורה בידיוק אותו מקרה. גם התפתחויות טכנולוגיות לא היו מתקיימות בלעדיו. הרי למה קמה המלחמה הקרה? רק בגלל מלח"ע 2 שהיטלר גרם לה. במהלך המלחמה הקרה ההתפתחות הטכ' הייתה עצומה בגלל המאבק בין 2 הצדדים בה.

אני אומר את זה בצער רב אבל זה נכון.

יש כאלה שנראה לך שהם לא עושים כלום. אבל אתה טועה. אחד שלא עשה כלום, החליט הבוקר לא ליסוע ברכב שלו, ולא דרס הבוקר את ביל גייטס. תגיד תודה לאלה שלא עושים כלום.

פורסם

לכל אדם יש תפקידאפילו אם שם המשפחה שלו זה רוזנבאום

פורסם

אני מדבר איתך על זה !

תראה מה אתה אומר. גנים,  כל הקשור אלינו זאת איבולוציה מבחינתך. וכשאמרתי אתה (1 שמאמין בדרכי איבולוציה) התכוונתי שבזה אתה דוגל  זאת המציאות שלך.   ולא מאמין כמו באמונה.

אתה מסתכל על צד 1 של המטבע.  אתה אומר אנחנו יכולים ליותר,  אבל אתה לא חושב למה זה נעצר פה !     איך פתאום תא סתם ככה  בלי שום סיבה ומשום החלטה   הגביל אותנו לתוכלת חיים  מ 80-130 +       על זה אתה לא חושב.  רק חשבת  וואי הינה מצאו דרך להאריך חיים.

ובלי שיגידו לך לא חשבת   תאים  מתחדשים ומתחדשים   ומתחדשים  ופתאום הם מתחדשים לפחות יציבים עם הגיל.   למה !  הרי התא יכול לווצר חדש לגמרי חדש דנדש  אבל הוא לא !    למה לא.    זה נקרא מוגבל,  למה מוגבל  מי הגביל    לפי האיבוליציה שלך  התא הגביל את עצמו !   היתי אומר תא דפוק !

למישו שחשב על חיי נצח.  בסדר   :  אבל אתה לא תוכל להתרבות,  אחרת פשוט תיהיה אוכלוסיה מפוצצת  העולם יתחיל "לצנוח" למטה

אני לא מאמין באבולוציה, והאבולוציה היא לא המציאות שלי. אבולוציה זה לא דת או פילוסופיה או דרך חיים, אלא מדע מוכח שלא ניתן להתכחש לו.

כל החי והצומח בכדור הארץ התפתח במליוני שנות אבולוציה טבעית. עם זאת, גנים זה לא דבר קדוש, והאדם יכול ורשאי לשנות ולתמרן אותם כרצונו לתועלתו.

במידה ואתה סבור כי האבולוציה נעצרה פה, אז אתה טועה. האבולוציה מעולם לא נעצרה ולעולם לא תיעצר, היא נמצאת בתהליך של התפתחות מתמדת גם אם הדבר לא תמיד נראה על פני השטח. מלבד השינויים הגנטיים המזעריים שמתבצעים ללא הרף, ההתפתחויות האבולוציוניות הממשיות בד"כ מתרחשות בזינוקים אדירים כתוצאה משינויים חדים בסביבה, וזה דבר שלא קורה כל יום.

המחשבה כי האבולוציה הסתיימה בבריאת האדם, וכי האדם הוא היצור החי הנעלה ביותר המהווה את פסגת הבריאה נובעת מקוצר ראייה ומשחצנות אנושית.

תא חי לא סתם ככה בלי שום סיבה או החליט להגביל אותנו לתוחלת חיים של 80-130 שנה, כדבריך. ידוע היטב למה תוחלת החיים של בני האדם מוגבלת כפי שהיא ומה הגורם לזיקנה. הדבר נובע ממבנה התא. לכל תא יש שני "זנבות". כאשר אנחנו גדלים, ובכל מהלך חיינו, התאים בגופנו מתחלקים (נוצרים תאים חדשים, תאים ישנים מסויימים מתים). בכל פעם שתא מתחלק ה"זנבות" שלו מתקצרים בקצת. אתה יכול להמשיל את ה"זנבות" האלה לשרוכי נעליים. אתה יכול לחתוך את הפלסטיק בקצה השרוך שוב ושוב (כל פעם חתיכה קטנה), אבל כל עוד ישאר מספיק פלסטיק השרוך ישאר שלם. אולם, כאשר הפלסטיק שיוותר יהיה קטן מדי, הוא יתפרק והשרוך עצמו יאבד את השלמות שלו. תא חי מתפקד בצורה דומה. כאשר ה"זנבות" של התא נעשים קצרים מדי, התא מאבד את שלמותו ומתפרק - דבר המתבטא בקמטים בעור ובתופעות שונות אחרות הקשורות לזיקנה.

קיימת דרך להאריך את ה"זנבות" של התאים פי 2 באמצעות הנדסה גנטית - דבר שיאריך את תוחלת החיים פי 2 וידחה את הזיקנה. קיים מנגנון נוסף בתא שקשור לזיקנה (אני לא זוכר כרגע את המבנה שלו) שמדענים יודעים כעת איך לתמרן גם אותו, שוב באמצעות הנדסה גנטית, ולהאריך את תוחלת החיים פי 2 בנוסף להארכה באמצעות השיטה הקודמת (סה"כ - פי 4).

את כל זה מדענים יודעים לעשות עכשיו וליישם על בני אדם בעתיד הלא רחוק. בעתיד היותר רחוק, מן הסתם, ניתן יהיה להגדיל את תוחלת החיים האנושית בהרבה יותר.

לגבי חיי נצח, או התפוצצות אוכלוסין, ניתן לפתור את הבעיה הזו באמצעות גורדי שחקים ענקים, ערים תת-קרקעיות, מושבות ענק בתחתית האוקיינוס, על הירח, במאדים, בתחנות חלל ענקיות מסביב לכדור הארץ וברחבי מערכת השמש, ובעתיד הרחוק גם בהתיישבות בכל רחבי הגלקסיה ובגלקסיות אחרות.

ובקשר ל THE MASTER

מה אתה רוצה ממנו BORG  אין  אלפי אנשים הזויים  או אלפי אנשים שרוצים פרסום,  כך  שלפחות 1 מהם  דובר אמת.

איך שאתה שולל דברים   אפילו רצח מוקלט על קלטת  לא ראיה בעינך. אבל בזמננו אפשר לעבד כל דבר דיגיטלית

והישויות לא יבואו  אליך עד הבית משלוח  חבילה   ובה  הסבר עליהם  עלינו ומטרה.     עזבו תמטרה.  קודם לפחות תבינו ותתנסו שיש מעבר לעצמינו.

בסדר אל תלך שלל אחרי דברים, למרות שזה עכשיו בזמננו ומולך  ולא כמו התנך או אגדות מנופחות מהעבר.  לך חפש תחקור.  כי מהכיסא מול המחשב

לא תמצא על זה כלום שיספק אותך, הרי אתה תשלול כל סרטון.   ואתה ממשיך לשלול דברי אנשים.  אז אני מבין שאתה פשוט עצלן תקוע עם הראש בקיר

ומספר לנו פה עכשיו מה למדת בב'ס  ומה זה ראיה מספקת ומה לא.

בבגרויות כולם מקבלים ציון,  אתה הולך ומברר על כל 1 אם מה שאמר לך זה אמת, מחפש הוכחות. לא אתה פשוט מאמין לו.  למה,,,   כי יש דרגות שונות של שיקולים והפנמת מידע.  על מה ש THE MASTER מדבר כנירא גדול עליך, לא מתעכל אצלך.

מה להביא לך עכשיו תוגמאות רגילות של איך אתה מאמין\מודע בקיומו של משו  בלי שאתה יודע מה זה.   חשמל, אור, חום  בסוף כל 1 מאלה = שדות אנרגתים ברמות שונות מה זה אנרגיה.  אף 1 אפילו לא יודע מאיפה זה בא ומה זה,  אך  כל המדע מבוסס על זה.   וואי  מענין  איך  זה   שכל העולם קיבל משהו  שאף 1 לא יודע מה זה ...

אתה חסר נסיון  מעבר למה שלמדת בב'ס    :nixweiss:           ואני לא מעליב אותך, אני מנסה להסביר לך

ו THE MASTER   חוזר ואומר לך   שהוא היה כמוך.   ואל תשווה אותו לחילוני שחזר בתשובה,  כי על מה שמדברים פה,  עכשיו ובזמננו, ואתה יכול למצאו את זה.

אתה לא יכול להגיד שמכיוון שיש אלפי אנשים שמתארים איזושהי תופעה הזוייה שאף אחד לא הוכיח את נכונותה, אז לפחות אחד מהם חייב להיות צודק. דרך המחשבה הזו אווילית מיסודה.

אני לא יודע איך הגעת לרצח מוקלט על קלטת?!

אני חוקר דברים בעצמי ולא מקבל בצורה עיוורת כל דבר שאומרים לי, כאשר אני יושב על הכיסא מול המחשב, כפי שאתה מתאר את זה. עם זאת, אני לא רואה לנכון לצאת למסע חיפושים בעקבות הקשת בענן במטרה לאשש או להפריך תיאוריות מופרכות וחסרות ביסוס שכל פלוני או אלמוני מעלה.

אני לא סיימת את ביה"ס אתמול, והידע הרב שצברתי מחוץ לביה"ס אף עולה על הידע שרכשתי במהלך שנות לימודי.

אם אתה רוצה להאמין בשטויות, זכותך. אל תטיף לי להאמין בסיפורי אגדות. תן לי הוכחות מוצקות שלא ניתנות להפרכה ועומדות במבחן ההגדרה של הוכחה מדעית.

במקום להאמין בכל מה שאנשים מספרים לך, מאחר שהדבר מתיישב עם הידע המוגבל שלך, עדיף שתלמד מדעים כדי שהידע שלך יהיה אמיתי ולא מבוסס על שמועות חסרות יסוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים