עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

קודם כל, יש לך עדות מהימנה ממקור ראשון?

שנית כל, מנין לך שהמדענים עליהם אתה מדבר לא הולכו שולל בעצמם?

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבת של חברים של ההורים שלי (בת 6) כל הזמן דיברה על זה שאבא שלה זרק אותה לפח מחוץ לבית ושהוא נותן לה מכות.

אבל לא היו אליה סימני מכות והאבא לא עשה כלום, יש אנשים שיגידו זמה שהיא אומרת היה בגילגול קודם , אבל היא אפשר להוכיח את זה.

(ולדעתי אין גילגולי נשמות)

פורסם

[ltr]I'm not afraid of death, I'm afraid of dying - the process itself. I'm afraid it will be long and painful, like being burned alive or eaten by an animal or something like that, but I'm not afraid of death itself. once you're dead there's nothing to you, you are no more, you seize to exist.

afterlife is bullshit, when you die you become worm food that takes alot of space, that's why I'd prefer to be cremated.[/ltr]

פורסם

ראיתם דבר בעולם הזה שאין לו מטרה?...לכל דבר יש מטרה!

אז לדעתי גם לחיים יש מטרה, לא יכול להיות שסתם אנחנו חיים.

פורסם

קודם כל, יש לך עדות מהימנה ממקור ראשון?

שנית כל, מנין לך שהמדענים עליהם אתה מדבר לא הולכו שולל בעצמם?

יש לי עדות מהימינה מאוד מסבא שלי שעבר מוות קליני.

בקשר לשאלה השנייה התשובה היא שהתופעה כמו שכבר אמרתי רחבת היקף והחוקרים הנ"ל ראיינו כמה מאות שלאנשים שעברו את התופעה קובלר רוס חקרה אלפי מקרים והיא עוסקת בתחום כבר 20 שנה.

הבת של חברים של ההורים שלי (בת 6) כל הזמן דיברה על זה שאבא שלה זרק אותה לפח מחוץ לבית ושהוא נותן לה מכות.

אבל לא היו אליה סימני מכות והאבא לא עשה כלום, יש אנשים שיגידו זמה שהיא אומרת היה בגילגול קודם , אבל היא אפשר להוכיח את זה.

(ולדעתי אין גילגולי נשמות)

יכול להיות שהיא הושפעה מאיזה סרט שהיא ראתה ,אבל בד"כ אם היא זוכרת שמות אז בהחלט אפשר לבוא ולטעון שיש בזה מן האמת.

בכל אופן מהמהקרה הזה אין שום הוכחה מכיוון שיכול להיות שזה תת מודע מסויים שנקלט בגיל קטן ועכשיו בא כתוצאה מהזיות סתם רצון של הילדה לדב וכן על זו הדרך.... אולם יש מקרים שהילדים זכרו שמות ועוד כל מיני פרטים שהוכחו כנכונים.

המקרים שאני יספר לכם הם מישראל.

קצין בצ"הל ששמו מיכאל אברהמוביץ יליד שנות החמישים שעבר ריגרסיה(חזרה לאחור ע"י היפנוזה) חזר לתקופה לפני מותו והוא טען שהוא נמצא בלטרון באמצע מתקפה לפתע הוא התחיל להתכווץ כאילו חטף כדור בבטן ומכאן הוא לא זוכר שום דבר. האשה של אותו קצין שנכחה בארוע הלכה ובדקה בספרים ואכן מצאה את הזהות האדם הנ"ל כידוע המלחמה בלטרון הייתה ב48 כך שרצף הזמנים נשמר......

אחת במהלך ריגרסיה טענה שהיא ילדה קטנה וגרה ברחוב התבור בחיפה ושהיא גדלה ונישאה ואח"כ עברה לגור ברחוב יפו ושם מתה ממחלה ממארת. הילדה דיברה על תקופה שלפני 30 שנה הדברים הלכו ונבדקו אצל השכנים והם אכן טוענים שהם זוכרים את המקרה הזה.

יש עוד המון מקרים שיעברו כל מבחן מדעי בהם אנשים עוברים פתאום לדבר בשפה זרה שלא דיברו בה מעולם תוך כדי דגש על מבטא וכל זאת כשאשר הם זוכרים את שמות כל בני משפחתם שמות חברים ועוד הרבה אירועים פרטיים שהיו להם הדברים נבדקים ונמצאים כנכונים.

אני זוכר שהיה פה משהו בחדשות על נער דרוזי שסיפר על מי הוא היה בגלגול הקודם והמשפחה הקודמת שלו קיבלה אותו מכיוון שהוא נתן להם פרטים שמאשרים את עצם הגלגול שלו.

לכולם...... אני יודע שהדברים שאני אומר נשמעים רחוקים מכל הגיון אנושי מנותקים מהמציאות ובלתי מתקבלים על הדעת,אני אישית לפני כמה שנים ככל הנראה הייתי לועג למי שרושם דברים כאלו ואני מניח שהייתי מכנה אותו בגינויים רבים(פרמיטיבי,מעורער בנפשו,הוזה ועוד רבים וטובים),לכן מי שמעוניין בידיעת האמת שילך ויבדוק! מי שלא רוצה לבדוק שלא יבדוק.

פורסם

ראיתי על זה פעם בערוץ 8. הבעיה היא שאתה אל יודע א הסיפורים האלה הם באמת אמיתיים או שמישהו סתם הפיץ אותם.

פורסם

זאת לא הוכחה מדעית.

כיום אני יודע שזה נכון אבל לא מהכיוון שאתה באת. יכול הייתי לבוא ולסבור ולומר שלעולם אין מטרה וזה שכל הדברים בעולם יש להם מטרה לא מחייב שלעולם עצמו יש מטרה ותראה לי אחד שמוכן בשביל ספק שכזה לשנות את אורחות חייו מכיון שלשאלה הזה יש תוצאה למשמעות חיינו ובהתאם לאיך אנחנו צריכים לנהוג בהם....

פורסם

יכול להיות שלכל דבר יש מטרה. דבר אחד גורם לדבר אחר שגורם לדבר אחר ועוד משהו שנגרם ממשהו אחר גורמים ביחד לעוד דבר ועוד דבר. מלתי זה יפסק? מהי המטרה הסופית?

פורסם

ראיתי על זה פעם בערוץ 8. הבעיה היא שאתה אל יודע א הסיפורים האלה הם באמת אמיתיים או שמישהו סתם הפיץ אותם.

אתה צודק באשר לסיפור של יחידים בהחלט יכול להיות שאלו אכן סתם הזיות או הפצה של סיפורים במכוון בשביל מטרה מסויימת.....

הרי בסופו של דבר יש עשרות של אנשים בבתי משוגעים שכל היום רק יספרו לך סיפורים.

אבל כאשר לסיפור מצורפים פרטים שיכולים לאשש את האמת שבסיפור כמו כן יש ספר אחד שנכתב בליווי של 20 מדעניים.

תופעה של רגרסיה אתה יכול לחוות על עצמך אם תלך למישהו שמתמחה בכך ותקליט את השיחה.

פורסם

הפתרון לא טוב.

אתה רוצה לבדוק האם זה אמיתי? מה הבעיה, תלך למישהו שמתמחה בזה, ותסגור את העניין. יופי טופי, הלכתי וראיתי שזה באמת אמיתי. עכשיו איך אחרים יאמינו לי? כולם ילכו לאיש המומחה הזה?

צריך פתרון אחר.

איזה אמת יכולים לאשש?

פורסם

בעולם שתינוקות מתים לפני שהם יכולים לעשות משהו לא יכולה להיות מטרה.

פורסם

זאת הייתה רק הצעה אבל אני חושב שדי בקריאת ספרים בשביל לראות את האמת שבכך די לקרוא מספר ספרים בנושא וע"י לקיחת הסיפורים שהפרטים בהם מחייבים מציאות של חיים שלאחר המוות אז אפשר לאשש את החיים שלאחר המוות.

לדוגמא:ילד קטן כל שניה בוכה ואומר קוראים לי "פלוני אלמוני" ורצח אותי "פלוני אלמני" הילד חוזר על זה וההורים לא מבינים מה קרה ואז ההורים שומעים על התופעה של גלגולי נשמות הולכים ובודקים מי האיש הנ"ל ומגלים שהוא נרצח והרוצח לא ידוע וזאת חקירה ללא מוצא ...ופתאום אחרי חקירה של השם שהזכיר הילד הקטן גילו את רוצח. כאשר אין קשר של מקום בין הרוצח לנרצח וכאשר אין שום סיכוי שהדבר הובא לידי הילד מה שגם התעלומה ללא פתרון אז סביר להניח אחרי שמקרים כאלה חוזרים אחד אחרי השני אפשר להבין שיש מציאות שונה.

כאשר בתהליך של דיגרסיה בן אדם מדבר בשפה אירית עם מבטא אפשר הוא אינו מכיר את השפה ולא יצא לו להפגש איתה ולשמוע אותה וזה לא נקלט אצלו בשום תת מודע בגלל איזה מטפלת שדיברה אצלו בבית שהייה קטן בשפה הזאת וזאת שהוא מזכיר את חייו הקודמים אנו יכולים להניח שמדובר בתופעה של חיים שלאחר המוות.

פורסם

תשמעו כל הקטע הזה הוא בלתי ניתן להוכחה

קחו דוגמא: אלב אחד לא יאמין לי אבל עדיין : אני שמעתי ממקור ראשון מקרוב משפחה שעלה מתימן שבתימן הסתובבו רוחות ברחובות(כל מי שיש לו קשר עם תימני מבוגר יכול לאשש את זה) ובוא נראה אם מישהו יאמין לזה

פורסם

למשתתפי הדיון, שלום רב!

אני מצטער להודיע ל- The Master וכל מי שמנסה לנסות להוכיח משהוא עם (או בלי) צירוף המילה "מדען" לטענה לגבי תמיכה ב"תיאוריה" של חיים אחרי המוות, שהטענות לא עומדות בסטנדרט הבין לאומי של הוכחה לוגית או\ו רציונלית, ובניית התיאוריות.

לפרטים לגבי התקן ראו:

http://www.infidels.org/news/atheism/logic.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Logical_argument

(לינקים שעלו בחיפוש "logical argument" בגוגל)

או פנו לספרייה הקרובה למקום מגורייך לחיפוש ספר בעיברית(שלא חסר, אגב), שם גם תקבלו פירוט הרבה יותר נירחב בנושא.

להזכירכם, חוקי הלוגיקה הם מוחלטים וחלים (לפחות אמורים, אך ל"עברייני הגיון" זה לא ממש מפריע) ללא עירעור על הכל. זאת גם כשתיצמדו לחוקים, נגיש המלצה לאירגון האיכות העולמי לתת לכם תו איכות בקטגוריה יוקרתית שמעט מאוד אתרים זוכים בה של "דיונים איכותיים, על רמה, באינטרנט".

בכל מקרה, עד אז, לא ניתן יהיה לקרוא לשיחה שמתנהלת פה "ויכוח" אלה יותר בכיוון "זריקת מילים באוויר"(או לחילופין, העברת ביטים בצורת טקט על שרת באינטרנט).

בכבוד רב,

אלכס,

הנציג האיזורי של האגודה העולמית למניעת פשעים כנגד ההגיון, והטעיית הציבור.

פורסם

למשתתפי הדיון, שלום רב!

אני מצטער להודיע ל- The Master וכל מי שמנסה לנסות להוכיח משהוא עם (או בלי) צירוף המילה "מדען" לטענה לגבי תמיכה ב"תיאוריה" של חיים אחרי המוות, שהטענות לא עומדות בסטנדרט הבין לאומי של הוכחה לוגית או\ו רציונלית, ובניית התיאוריות.

לפרטים לגבי התקן ראו:

http://www.infidels.org/news/atheism/logic.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Logical_argument

(לינקים שעלו בחיפוש "logical argument" בגוגל)

או פנו לספרייה הקרובה למקום מגורייך לחיפוש ספר בעיברית(שלא חסר, אגב), שם גם תקבלו פירוט הרבה יותר נירחב בנושא.

להזכירכם, חוקי הלוגיקה הם מוחלטים וחלים (לפחות אמורים, אך ל"עברייני הגיון" זה לא ממש מפריע) ללא עירעור על הכל. זאת גם כשתיצמדו לחוקים, נגיש המלצה לאירגון האיכות העולמי לתת לכם תו איכות בקטגוריה יוקרתית שמעט מאוד אתרים זוכים בה של "דיונים איכותיים, על רמה, באינטרנט".

בכל מקרה, עד אז, לא ניתן יהיה לקרוא לשיחה שמתנהלת פה "ויכוח" אלה יותר בכיוון "זריקת מילים באוויר"(או לחילופין, העברת ביטים בצורת טקט על שרת באינטרנט).

בכבוד רב,

אלכס,

הנציג האיזורי של האגודה העולמית למניעת פשעים כנגד ההגיון, והטעיית הציבור.

HUH?@??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים