עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

גם אני הייתי לוקח חיי נצח.

עדיף לחיות (גם במצב של צמח) מלהיות מת.

שאתה חיי יש או יהיו לך אופציות שאתה מת אתה רק מת.

לא צריך להיות מוות בכלל זה משהו שאנחנו גרמנו לו , עובדה שאין משמעות לחיים אז למה שהיה סוף?

לדעתי בחיים בין אדם צריך לבחור משהו שכיף לו לעשות ולעשות אותו (ושזה משעממם למצוא משהו חדש לעשות), זאת משמעות החיים שלי.

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אמר שהאבולוציה הגבילה אותנו?,בתנך מסופר על אנשים שחיו מאות שנים ואני לא אחד שמאמין בתנך אבל

מסופר שם על מאות מי אמר שזה לא אפשרי?,הכול אפשרי

בקשר לחיי אלמוות אם היו מציעים לי הייתי לוקח אותם בלי לחשוב על זה בכלל

בתנך סופרים שנים כמו אצל כלבים(אני לא בטוח שזה 7 שנים אבל זה יותר משנה רגילה)

ובתנך גם נוטים להגזים....אנשים בגובה 30 מטר/בן אדם שחי עד גיל 600....תעשה לי טובה

פורסם

יש כמה סוגים של אנשים, וכולם הולכים באותם נעליים לדעתי.

אנשים שבכדי שייחיו חיים טובים יותר אם פחות דאגות מחליטים להתעלק על תאוריה כמו: גן-עדן, גלגול נשמות, עולם הבא וכו'.

ברגע שכל המפחדים למיניהם ישלימו עם השלב הזה והחוסר וודעות, הכל יראה יותר קל, ולא תצטרכו להמציא כלום שייתן לכם ביטחון.

אני לא יודע מה יש אחרי, ואני לא מפחד לגלות, אבל רק אחרי שאני אסיים את החיים האלו כמו גדול, כמו שהמוות יכול ליהיות נורא, או להפך.

הוא יגיע מתישהו, אם אני ארצה או לא, אז למה להתחיל לפחד ממנו?

אתם צריכים לשבת ולחשוב, ולהבין! ששלמות תביא אותכם לתוצאות הכי טובות; גם לא תצטרכו להאמין בשטויות שעמוק עמוק בפנים תדעו שאתם פתטיים, וגם תירד לכם המחשבה המציקה הזאת מהלב.

אתם צריכים לראות את אמא שלי... זה הכי מגעיל בעולם! זה התחיל עם מתקשרות, היא נדלקה על הקטע, עברה לשלב הבא שאני לא זוכר מה הוא והיום היא כבר בשלב 100 מחליפה לאנשים שמות, שולחת לי אנרגיות שאני במבחנים, והיא מתעסקת עם הבול-שיט (המאוד משכנע) הזה 30% מהיום שלה.

סך-הכל הבול-שיט הזה נוצר כדי לעשות טוב לאנשים בלב (או שלא :)) והוא מאוד מאוד משכנע, ואיזה בן אדם שלא שלם עם עצמו ועם המוות לא ירצה להאמין שבמוות אתה רואה אור לבן ואז אתה עובר לגוף אחר להשלים משימה, ולבסוף אתה הולך למקום ששם כולם סיימו את המשימות וכולם מחייכים ונמצאים באורגזמה של נגמרת.

מקווה שהבנתם.

ולמי שזה באמת מפריע כל הסיפור, אבל לא מציק קצת, באמת מפריע, יכול לשלוח לי הודעה פרטית אני יכול לנסות לעזור לו.

פורסם

BORG  אתה לא יאמן אתה בורגי.  אתה מקשקש פה על הנדסה גנטית ושינוי בלה בלה בלה ואז להאריך חיים, ולא חשבת אפילו  וכי ! למה "האיבולוציה"

(אתה 1 שמאמין בדרכי האיבולוציה) הגבילה אותנו משום סתם כלום ככה פשוט וזהו ל 80-105  שנים ? ! !! !!!  על זה לא חשבת.  אבל לחפור בגנים

ולשנות את המה זה היה שמצאו איזה שהיא שרשרת תאים שככל שהיא יותר ארוכה כך חי האדם, אז מנסים להאריך את זה עכשיו,  כן חשבת !

תמשיך להיות בתוך, ואז בחיים לא תראה מה מבחוץ, תלמד, קרא ספרים בלי הפסקה, תעשה ניסוים תתחפר יותר עמוק במחילה, ותיהיה עוד מסכן 1 בלי תשובות

לכל השאלות

screiwy, קראתי את התגובה שלך פעמיים, ולא הצלחתי להבין את הנקודה שלך.

מה אתה רוצה לומר, בעצם?

לצורך העניין, אני לא מאמין בדרכי האבולוציה.

בניגוד לדת, אבולוציה זה לא עניין של אמונה, אלא מדע עם הוכחות מוצקות.

אני לא רואה שום סיבה להתערב באבולוציה למטרות חיוביות.

הנדסה גנטית זה מילת גנאי.

מי אמר שהאבולוציה הגבילה אותנו?,בתנך מסופר על אנשים שחיו מאות שנים ואני לא אחד שמאמין בתנך אבל

מסופר שם על מאות מי אמר שזה לא אפשרי?,הכול אפשרי

הסיפורים בתנ"ך על מתושלח ודומיו שחיו מאות שנים הם לא יותר מאשר סיפורי אגדות.

עדיף לחיות (גם במצב של צמח) מלהיות מת.

נראה לך? :kopfpatsch:

פורסם

בטח היום יש מכונות שנותנות לחולי מחלת צמח לזוז ולטפס מדרגות

פורסם

יש חיים שלאחר המוות.

קראו את מחקרה של קובלר רוס שחקרה מעל 20000 מקרים(ככה היא כותבת בספרה)

קראו על ריגרסיה ותווכחו במציאות של החיים שלאחר המוות. זה לא איזה אמונה עוורת שאנשים מהשפל נמשכים אחריה וסוחבת בזרעותיה את כל הלוקים בנפשם זה ידיעה מדעית טהורה.

תחפשו באינטרנט על ספרים ותתחילו לקרוא הרבה מדענים חקרו את הנושא.

פורסם

בטח היום יש מכונות שנותנות לחולי מחלת צמח לזוז ולטפס מדרגות

לזה אתה קורא חיים? :nixweiss:

המוות בהחלט עדיף על "חיים" כאלה. :'(

יש חיים שלאחר המוות.

קראו את מחקרה של קובלר רוס שחקרה מעל 20000 מקרים(ככה היא כותבת בספרה)

קראו על ריגרסיה ותווכחו במציאות של החיים שלאחר המוות. זה לא איזה אמונה עוורת שאנשים מהשפל נמשכים אחריה וסוחבת בזרעותיה את כל הלוקים בנפשם זה ידיעה מדעית טהורה.

תחפשו באינטרנט על ספרים ותתחילו לקרוא הרבה מדענים חקרו את הנושא.

It is nothing but wishful thinking! :cool2:

פורסם

אני לא מפחד מהמוות אני כן מפחד מהזה שהוא יבוא בפתאומיות...

אני הייתי מעדיף שלמשל יבאו יגידו לי עוד שבועיים אתה מת...

המוות עצמו הוא לא מפחיד... הוא יקרה ואין מה לעשות... (בנתיים) יש הרבה דברים שעדיין לא עשיתי שאני רוצה לעשות... בשבועיים האלה אני רוצה לעשות את כולם... זה יהיה השבועים הכי טובים בחיים שלי ואחרי זה תהרגו אותי כמה שבא לכם :) אבל תנו לי שבועיים ואני מאושר :jump:

אבל אני מפחד מזה שאני ילך ברחוב ופתאום יקרה משהו שאני ימות בו בלי לשים לב אפילו... אני לא רוצה למקות במקום... אני רוצה לדעת שאני עומד למות...

פורסם

לבחור שחושב שיש חיים אחרי המוות...

אחרי שתיהיה שם תספר לנו! בינתיים אתה בור ולא יותר מזה...

תגיד לי, איך אפשר לחקור את החיים שאחרי המוות?

ואם זה מוכח אז למה השאלה ממשיכה להישאל?

מה שאתה מדבר אליו נקרא פילוספיה, זאת השארה עם קצה שאפשר לחקור אותו מדעית.

תבין, השערה שאפשר לחקור אותה.

פורסם

הכי סבל זה שאתה יודע שאתה הולך למות. אתה לא יודע מה לעשות קודם.

פורסם

אם כבר הייתי מפחד מחיי נצח, מוות זה תהליך טבעי, חלק ממחזור הבריאה היקום, מה שקורה הלאה אין לי את היכולת לחזות, אבל חיי נצח אוי ואבוי, לא קראתם על מתושלח, כמעט 1000 שנים חיי ונמאס לו כבר לחיות, אפשר להשתגע מלחיות הרבה זמן, למי יש כח לחיות לנצח :kopfpatsch:, אולי יש דרגות יותר גבוהות של חיים, כמו שכתוב בקבלה, כמו שזחל הופך לפרפר, האדם הופך לישות רוחנית, מי יודע

פורסם

אם כבר הייתי מפחד מחיי נצח, מוות זה תהליך טבעי, חלק ממחזור הבריאה היקום, מה שקורה הלאה אין לי את היכולת לחזות, אבל חיי נצח אוי ואבוי, לא קראתם על מתושלח, כמעט 1000 שנים חיי ונמאס לו כבר לחיות, אפשר להשתגע מלחיות הרבה זמן, למי יש כח לחיות לנצח :kopfpatsch:, אולי יש דרגות יותר גבוהות של חיים, כמו שכתוב בקבלה, כמו שזחל הופך לפרפר, האדם הופך לישות רוחנית, מי יודע

טוב, מה אתה רוצה? הוא חי בימי המקרא! :lol:

בלי טלוויזיה, בלי כבלים, בלי אינטרנט, בלי סרטים, בלי מועדונים, וכו'... :)

תחשוב על זה שאם הוא רצה לבקר את חבר שלו בעיר סמוכה, הוא היה צריך לרכוב על חמור במשך כמה ימים. :P

פורסם

לבחור שחושב שיש חיים אחרי המוות...

אחרי שתיהיה שם תספר לנו! בינתיים אתה בור ולא יותר מזה...

תגיד לי, איך אפשר לחקור את החיים שאחרי המוות?

ואם זה מוכח אז למה השאלה ממשיכה להישאל?

מה שאתה מדבר אליו נקרא פילוספיה, זאת השארה עם קצה שאפשר לחקור אותו מדעית.

תבין, השערה שאפשר לחקור אותה.

ריגרסיה בהתהליך היפנוזי זה מחזירים אנשים לגלגול הקודם הדבר שקורה באמע תהליך היפנוזי זה הוא שאנשים פתאום מתחילים לדבר בשפה זרה שאינם מכירים ומספרים על חייהם בתקופת העבר. הרבה פעמים נבדקים הממצאים שלהם ונמצאים כנכונים.

כמו כן קיימת תופעה מסויימת שהיא פחות שכיחה על ילדים בגילאים קטנים שזוכרים את גלגולם הקודם תוך כדי נתינת פרטים על חייהם והדברים נמצאים כנכונים.

היה תקדים כזה של ילד שזכר מי רצח אותו בגלגול הקודם הפרשה שהייתה ללא נקודת מוצא נפתרה מתוך ההתערבות של הילד.

תופעת המוות קליני-אנשים במצב של מוות קליני מספרים שריחפו מעל גופם ,חלקם מספרים שראו את כל חייהם ויש המון מקרים כאלו כך שקשה לומר שזה הזייות של יחידים מה שמאמת את זה במיוחד זה שהם יכולים לספר בוודאות מה קרה מסביב לגופה תוך כדי תיאור כל הפרטים. כימאי שהתעוור ועבר את התופעה סיפר על כל מה שהתרחש סביבו כולל מתן סימן של צבעים(פרטי לבוש וכדומה).

סיאנס --קיים סוג של סיאנס שמאפשר דיבור עם המת בקול מוחשי ....ולא ע"י הזזת כוס וכדומה,תופעות אלו מראות בברור שי חיים לאחר המוות יש עוד הרבה מקרים שיעברו כל מבחון מדעי יש ספרים רבים העוסקים בנושא תבחנו את הדברים.

אני אדם מאוד ראלי ולא חולה בהזיות כלשהם ככה אני רואה את הדברים ועוד המון מדענים בעולם שחקרו את הנושא

לבוא ולשלול ישר זה נראה לי מאוד לא רציני.

פורסם

ריגרסיה בהתהליך היפנוזי זה  מחזירים אנשים לגלגול הקודם הדבר שקורה באמע תהליך היפנוזי זה הוא שאנשים פתאום מתחילים לדבר בשפה זרה שאינם מכירים ומספרים על חייהם בתקופת העבר. הרבה פעמים נבדקים הממצאים שלהם ונמצאים כנכונים.

כמו כן קיימת תופעה מסויימת שהיא פחות שכיחה על ילדים בגילאים קטנים שזוכרים את גלגולם הקודם תוך כדי נתינת פרטים על חייהם והדברים נמצאים כנכונים.

היה תקדים כזה של ילד שזכר מי רצח אותו בגלגול  הקודם הפרשה שהייתה ללא נקודת מוצא נפתרה מתוך ההתערבות של הילד.

תופעת המוות קליני-אנשים במצב של מוות קליני מספרים שריחפו מעל גופם ,חלקם מספרים שראו את כל חייהם ויש המון מקרים כאלו כך שקשה לומר שזה הזייות של יחידים מה שמאמת את זה במיוחד זה שהם יכולים לספר בוודאות מה קרה מסביב לגופה תוך כדי תיאור כל הפרטים. כימאי שהתעוור ועבר את התופעה סיפר על כל מה שהתרחש סביבו כולל מתן סימן של צבעים(פרטי לבוש וכדומה).

סיאנס --קיים סוג של סיאנס שמאפשר דיבור עם המת בקול מוחשי ....ולא ע"י הזזת כוס וכדומה,תופעות אלו מראות בברור שי חיים לאחר המוות יש עוד הרבה מקרים שיעברו כל מבחון מדעי יש ספרים רבים העוסקים בנושא תבחנו את הדברים.

אני אדם מאוד ראלי ולא חולה בהזיות כלשהם ככה אני רואה את הדברים ועוד המון מדענים בעולם שחקרו את הנושא

לבוא ולשלול ישר זה נראה לי מאוד לא רציני.

אשרי המאמין... :screwy:

THE-MASTER, אני לא רוצה לקלקל לך, אבל קוסמים לא באמת עושים קסמים. מדובר באשליות ואחיזת עיניים. כנ"ל לגבי היפנוזה רגרסיבית ואחיזות עיניים דומות.

פורסם

אני אדם מאוד מדעי ולא הולך שולל אחרי סברות שאין להם שום תפישה במציאות לפי ראיית הדברים שלי אין בזה שום אחיזת עיניים ושום אשליה מכיוון שבאחיזת עיניים ובאשליות אתה לא יכול גלות ממצאים מסויימים שמתגלים כנכונים אני לא נשביתי בשום קסם ולא כתוצאה מאיזה צורך נפשי אלא רק חקר האמת מנחה אותי

תחומי העניין שלי זה מדע-(פיזיקה אסטרונומיה) ואכן מצאתי לזה עוגן חזק במציאות וזה היה עובר מבחן מדעי. יש הרבה מאוד ספרים שהמחברים שלהם באו מנקודת השלילה ומצאו את עצמם בכיוון ההפוך. אני יודע שאני נשמע בור ואני גם הייתי מסתכל ככה על אנשים פעם שהיו באים עם הצהרות כאלו לכן לכו לבדוק ומהר מאוד תמצאו את עצמכם בצד השני של המתרס.

יש המון מקרים שמחייבים את החיים שלאחר המוות זאת לא תופעה של יחידים אלא תופעה רחבת היקף שלא משאירה מקום לבוא ולהתכחש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים