עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

Crematorium :xyxthumbs:

חחח אם הייתי מעלה את הרעיון הזה ליד סבתא שלי היא היתה מקבלת התקף לב על המקום :jump:

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בארץ חברה שמציעה שירותי קבורה אלטרנטיביים לחילונים (אני לא זוכר את השם שלה) במקום חברה קדישה.

לאחרונה הם ייבאו לארץ משרפה חדישה מחו"ל עבור מי שלא מעוניין בקבורה.

פורסם

ייש ספר באנגלית על מדענית שחקרה את התופעה במשך הרבה מאוד שנים על אנשים שחזרו אחרי המוות....המסקנה:יש חיים שלאחר המוות.

יש הרבה מדענים שבאו לשלול את התופעה ועברו לצד השני של המתרס. כמו כן מצויות המון תופעות של אנשים שזכרו גילגולים קודמים שלהם יש על זה המון ספרים והתופעה רחבת ביקף ולא רק על יחידים.

פורסם

כולנו מפחדים מהמוות

זה הדלק של מיננו

מה שגורם לנו לרדוף אחרי כל כך הרבה דברים

לרוץ

ולגבי הארכת החיים

זה יוביל להבדלי מעמדות היסטריים

בצורה מפחידה

שלא לדבר על התרבות ופיצוץ אוכלוסין

פורסם

ייש ספר באנגלית על מדענית שחקרה את התופעה במשך הרבה מאוד שנים על אנשים שחזרו אחרי המוות....המסקנה:יש חיים שלאחר המוות.

יש הרבה מדענים שבאו לשלול את התופעה ועברו לצד השני של המתרס. כמו כן מצויות המון תופעות של אנשים שזכרו גילגולים קודמים שלהם יש על זה המון ספרים והתופעה רחבת ביקף ולא רק על יחידים.

יש חיים אחרי המוות, אבל לא שלך. :smile1:

אחרי שאתה מת, החיים ממשיכים, אבל אתה נשאר מת. :cool2:

כל הסיפורים על החיים שלאחר המוות נובעים משחצנות ומפחד אנושי מפני הבלתי נודע. :badhairday:

כולנו מפחדים מהמוות

זה הדלק של מיננו

מה שגורם לנו לרדוף אחרי כל כך הרבה דברים

לרוץ

ולגבי הארכת החיים

זה יוביל להבדלי מעמדות היסטריים

בצורה מפחידה

שלא לדבר על התרבות ופיצוץ אוכלוסין

בגלקסיה יש מספיק מקום לכולם! 8)

פורסם

אני לא אחד שמעלה סתם דיעות ללא בדיקה. אני בדקתי את הנושא קראתי על זה מכל זוויות הראיה ונווכחתי שיש אמת בדבר.

יש לציין שעקב הספקנות הרבה שלי קראתי כמעט את כל האתר חופש(אתר נגד הכפירה דתית) +חוברות שלהם ועוד אבל לא היה בהם שמץ של חקירה והדחיות שלהם היו חסרות עניין ללא התייסחות כמו של הרבה מהפורום פה כמו כן שמעתי הרבה את ההסברים לתופעה אך נווכחתי שההסברים לא עונים לתופעה.

יש לציין שאני אדם חושב ולא אחד ממעורערי הנפש שלא חוקרים וכל הסבר שתביא להם הם יקנו כצורך נפשי וכיוצא בזה.

יש לציין שיש הרבה ספרים שחקרו את הנושא לא מזווית דתית אלא מדעית .

פורסם

וואלה לא רוצה לחיות לנצח תחשבו להיזדקן ליראות את כל החברים המשפחה ההורים מזדקנים ומתים

רוצה להגשים את החלומות שלי (יש מספיק)

וללכת לעולמי

אחרי הכל החיים אינם אלא מסע לקראת המוות

טיפ קטן ממני תחיו כאילו אין מוות ותמותו כאילו לא חייתם מעולם

ואל תחיו את החיים ביותר מידי רצינות גם ככה לא תצאו מהם בחיים

פורסם

וואלה לא רוצה לחיות לנצח תחשבו להיזדקן ליראות את כל החברים המשפחה ההורים מזדקנים ומתים

רוצה להגשים את החלומות שלי (יש מספיק)

וללכת לעולמי

זה רק אני או שעולה לי בראש השם של הסרט "איש ה200"?

פורסם

אין הרבה פחד, אבל יש קצת סקרנות.

יש קצת רצון.

אני לא רואה פחד ממשו שאני לא יודע מהו.

אני לא יודע אם זה כואב, מדגדג, נעים, או...whatever ולכן אין לי ממה לפחד.

אבל כן יש פחד מהרגעים לפני המוות, מהגסיסה, מהזיקנה.

שאלה קשה...

אבל יותר קשה - מה קורה אחרי שמתים? או - איפה החלל נגמר?

אלה הן שאלות שמעצבנות את הראש, כמו חשיבה רקורסיבית בלי תנאי עצירה,

מנסים לחשוב קדימה בלי הפסקה ואין עצירה. :s05:

פורסם

תחיו כול יום כאילו זה היום האחרון שלכם.

פורסם

אני לא רוצה למות כי אני רוצה לדעת מה יהיה עוד איזה 1000 שנים איזה טכנולוגיה תיהיה וכל מני דברים כאלה....

חבל שצריך למות

תחיו כול יום כאילו זה היום האחרון שלכם.

נראה לך :s05:.....אני ישתגע אני ירוץ לכל מקום כדי להספיק דברים שלא עשית

פורסם

James Dean: "Live Fast, Die Young and Leave a Good-looking Corpse".

פורסם

BORG אתה לא יאמן אתה בורגי. אתה מקשקש פה על הנדסה גנטית ושינוי בלה בלה בלה ואז להאריך חיים, ולא חשבת אפילו וכי ! למה "האיבולוציה"

(אתה 1 שמאמין בדרכי האיבולוציה) הגבילה אותנו משום סתם כלום ככה פשוט וזהו ל 80-105 שנים ? ! !! !!! על זה לא חשבת. אבל לחפור בגנים

ולשנות את המה זה היה שמצאו איזה שהיא שרשרת תאים שככל שהיא יותר ארוכה כך חי האדם, אז מנסים להאריך את זה עכשיו, כן חשבת !

תמשיך להיות בתוך, ואז בחיים לא תראה מה מבחוץ, תלמד, קרא ספרים בלי הפסקה, תעשה ניסוים תתחפר יותר עמוק במחילה, ותיהיה עוד מסכן 1 בלי תשובות

לכל השאלות

פורסם

מי אמר שהאבולוציה הגבילה אותנו?,בתנך מסופר על אנשים שחיו מאות שנים ואני לא אחד שמאמין בתנך אבל

מסופר שם על מאות מי אמר שזה לא אפשרי?,הכול אפשרי

בקשר לחיי אלמוות אם היו מציעים לי הייתי לוקח אותם בלי לחשוב על זה בכלל

פורסם

נושא מעניין מאוד

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים