עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

חחח נראה לי בלל האבסולוט אבל לא סגור על זה.. נראה לי יותר בגלל השעה או היום הארוך...

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדרך למוות מפחידה אבל המוות עצמו... לא ניתן לדעת כי לא יודעים מה יש אחרי, ולמה!

ובכלל תראד מעניין קבל ח"ח על היוזמה!

פורסם

אף אחד לא מפחד מהמוות, כי אף אחד לא חווה את זה ולא יחווה את זה :nixweiss:.

אתה לא "מרגיש" את המוות, אתה לא סובל שהוא בא, לא כואב לך שזה קורה. אתה פשוט מפסיק להתקיים - וזה ממה שאנשים באמת פוחדים. מלהפסיק להתקיים. ומי שמרגיש שאין כבר טעם לחייו, שאין טעם שימשיך להתקיים - חושב ברצינות על התאבדות או מבצע זאת. זה לא כואב או משהו כזה, כי למות זה לא כואב, אתה פשוט מפסיק להיות ומפסיק כל דבר - לחשוב, להרגיש, להיות. אתה מפסיק להיות.

פורסם

איך אפשר לפחד ממשהו שהוא בלתי נמנע? כולם מתים, השאלה היא איך ומתי.

פורסם

איך אפשר לפחד ממשהו שהוא בלתי נמנע?

מה הקשר? :nixweiss:

פורסם

אתה צודק ב-100 אחוזים. כל פחד, יותר גרוע מהדבר שמפחדים ממנו.  :nixweiss:

זאת דרך החיים, אני לא פוחד מהמוות, לא מפחיד אותי בכלל. לכו תדעו מה בא אחרי המוות ...  ::)

???

קראת האלכימאי הא.. ;)?

פורסם

קראת האלכימאי הא.. ;)?

לא, אני לא קורא ספרים. :D

פורסם

כל מי שאמר לא או שמטורף קלינית או שסתם מקשקש שטויות, כאשר יקפוץ עליכם מישהו ברחוב ויצמיד לכם אקדח לראש אתם תשתינו במכנסיים ותתפללו לכל אלוהים שאתם יכולים לחשוב עליו ועוד כמה שתמיצאו בדרך אז למה סתם?

אתה יודע מה, אחרי שחשבתי על זה, לא.

אם יקפוץ עליי איזה מישהו עם אקדח ויכוון לי לראש אני לא יפחד, באמת שלא, אני יבהל אבל ממש הקטע של הפחד לא יבוא לי.

עכשיו אם אני מפחד למות? לא אני לא מפחד מהמוות עצמו אבל אני מפחד מההשלכת שלו על המשפחה שלי למשל, מה יהיה איתם? אז כיאילו אם באמת לא היה לי אף אחד שבאמת אני מפחד עליו אז אני לא מפחד בכלל, אולי אפילו אם היה מגיע איזה משהו אז יכול להיות שאפילו לא הייתי מנסה לעצור אותו.

אבל אני מהאנשים האלה מחושבים יותר מידי אז לא להתייחס...

פורסם

אני מפחד מהמוות, אבל כשאני חושב כמה זמן יש לי עד שזה יקרא, אז אני פחות מודאג, למרות שמי יודע מה יכול לקרות לנו בחיים, ואני מעדיף שלא לחשוב על דברים כעלה.

אני גם לא חושב שטוב לחשוב על דברים כעלה, כי צריך לחיות תחיים, בסוף כולם מתים השאלה מתי, ואיך הם עברו תחיים.

פורסם

מה הקשר?  :nixweiss:

מוות- הדבר היחיד שבטוח בחיים. אתה תמות, למה לפחד מזה?

פורסם

מוות- הדבר היחיד שבטוח בחיים. אתה תמות, למה לפחד מזה?

מוות זה לא הדבר היחיד שבטוח בחיים יש עוד מלא דברים

פורסם

המוות הוא סופי בהחלט.

אין חיים אחרי המוות - לא גן עדן ולא גיהינום.

אחרי שאתה מת, אתה פשוט חדל מלהתקיים.

המוות הוא לא בהכרח בלתי נמנע.

בעבר אנשים מתו מוות טבעי בגיל 40 בערך, בעוד שכיום אנשים מאריכים חיים עד גיל +80.

בעתיד הלא כ"כ רחוק ניתן יהיה לדחות את המוות הטבעי ולהאריך חיים עד גיל +320 (הזיקנה תתחיל רק בגיל +240).

הזיקנה היא למעשה מחלה גנטית שמוטבעת בגנים של כל יצור חי. כיום יודעים אילו מרכיבים במבנה של התא אחראים לזיקנה ועובדים על תרופות וחיסונים כנגד הזיקנה.

ניסויים בהנדסה גנטית שנועדו להכפיל את אורך החיים פי 2 ואפילו פי 4 הוכתרו בהצלחה בתולעים. המעבר לניסויים מוצלחים בבני אדם לא רחוק.

באמצעות הנדסה גנטית, ניתן למנוע את הזיקנה ולדחות את המוות הטבעי, או אף לרמות את המוות לגמרי ולחיות כמעט לנצח. מישהו רוצה לחיות לנצח?

פורסם

אני מפחד מאוד מהמוות.. תארו לעצמכם, אתם שוכבים לכם מתחת לאדמה דקות,שעות,ימים,שבועות,חודשים,שנים,מילניומים (!!!) ולא יודעים מה הולך (בעצם לא יודעים כלום!), לא יודעים בכלל איך תרגישו מתחת לאדמה, מה יאכל את הגוף שלכם בזמן שאתם קבורים בלי יכולת לזוז אפילו מילימטר.. והכי גרוע, האפשרות שתקברו כשאתם בתרדמת ומתישהו תתעוררו מתחת לאדמה.. בררר :-\

לפעמים אני מצליח לשכנע את עצמי בקיומם של גיגולי הנשמות, אבל זה רק לכמה רגעים.. (הלוואי שיש כזה דבר.. -אם אני אמות ואני אגלה שיש כזה דבר אני אחסוך את זה מכם ואני אחזור לת'רד ואודיע לכם :xyxthumbs:).

בקיצור, השאלה בסקר הזה היא די רטורית מפני שכולם מפחדים בלא מודע.

ולסיכום: המוות הוא עוד פרק בחיים, אז תהנו עד אז ותהנו גם אחרי -כי חיים לא רק פעם אחת.

חופש נעים לכולםםם ;D

פורסם

אני מפחד מאוד מהמוות.. תארו לעצמכם, אתם שוכבים לכם מתחת לאדמה דקות,שעות,ימים,שבועות,חודשים,שנים,מילניומים (!!!) ולא יודעים מה הולך (בעצם לא יודעים כלום!), לא יודעים בכלל איך תרגישו מתחת לאדמה, מה יאכל את הגוף שלכם בזמן שאתם קבורים בלי יכולת לזוז אפילו מילימטר.. והכי גרוע, האפשרות שתקברו כשאתם בתרדמת ומתישהו תתעוררו מתחת לאדמה.. בררר  :-\

Crematorium :xyxthumbs:

פורסם

זה אף פעם לא יקרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים