עבור לתוכן

שאלה סקרית: האם אתה פוחד מהמוות ?

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם אשתין במכנסיים, אבל אקנה לו דאבל אם ישחרר אותי לחופשי.

• תגובות 118
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מי שאמר לא או שמטורף קלינית או שסתם מקשקש שטויות, כאשר יקפוץ עליכם מישהו ברחוב ויצמיד לכם אקדח לראש אתם תשתינו במכנסיים ותתפללו לכל אלוהים שאתם יכולים לחשוב עליו ועוד כמה שתמיצאו בדרך אז למה סתם?

שמע, אני אפחד מהאקט של הירי העצמו, בכל זאת, הולכים לרצוח אותי ... אבל, מהמוות בדרך הרגילה של החיים, אני לא פוחד. אני יודע שאלו החיים, וככה זה, אין מה לעשות.

אני כרגע לא פוחד, אולי בעוד 50 שנה כן, אין לי מושג מה יהיה בעתיד...  :nixweiss:

לא יודע אם אשתין במכנסיים, אבל אקנה לו דאבל אם ישחרר אותי לחופשי.

אתה מתכוון שתהרוג אותו אם הוא ישחרר אותך לחופשי ? :P

פורסם

לא מפחד מהמוות...

פורסם

בחיי היום יום? לא...

בכללי? ברור....רק מטומטמים לא מפחדים מהמוות....אבל מי חושב על זה בכלל?

פורסם

אין מה לפחד מהמוות ... זה סה"כ שלב ביניים , וזה לא כזה נורא כמו שחושבים .

הדבר שהכי יכול לבאס זה שאם יקרה לי משהו , ברמת מוות , תאונה , או כל דבר אחר , שאני דווקא אשרוד אבל במצב נכות קשה או משהו כזה .

אם כבר ללכת , אז ללכת בסטייל . כמו שהייתי אומר פעם , אם אני אראה מתאבד מחבל , אני אחבק אותו חזק חזק ואלחץ לו בעצמי על הכפתור האדום .

פורסם

פעם אמר לי בנאדם חכם, "סוף הוא תמיד התחלה", מצד אחד אלו שתי מילים שונות, אבל אם תסתכלו עליהן תבינו שהן מילים נרדפות,

לכאורה הן ניגודים, אבל ניגודים נרדפים.

פרדוקס? לא.

פורסם

אני מפחד מ"שאלות סקריות".

פורסם

על תפחדו מהמוות כיף שם. עובדה אף אחד לא חזר משם.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד מ"שאלות סקריות".

:lol: :lol:

וואי מוכר לי :smile1:

פורסם

חחח

בכל מקרה.. תמיד מעניין מה יש שם. רק ללכת ולחזור. אה... בעצם אי אפשר(או שכן). לא צריך לפחד ממה שלא מכירים.

פורסם

דיון מעצבן.

כולם פה צעירים למה אתם מדברים על דברים כאלה?

תהיו בריאים עד 120.

פורסם

שיהייה עד 128(חזקה של2 יותר יפה - השעה מאוחרת ואני מתחיל להוציא שטויות).

פורסם

תשנה את החתימה שלך-"אני עייף".

פורסם

בראסמי עכשיו, אני אישית לא ממש פוחד למות.. אני יודע שחייתי חיים כמעט מלאים ועשיתי כמעט וכל דבר שיותר מבוגרים ממני אפילו לא עשו ואני מאמין שגם לא יעשו ואם יגידו לי שאני עומד למות אני אעשה כל מה שאני רק יכול לעשות בשביל למנוע את זה אבל יש הבדל בין פחד לבין רצון- אני רוצה לחיות ולחוות עוד דברים, ליהנות מהחיים, לגדל משפחה ולחיות חיים כמה שיותר טובים עד שאמות.

אישית, חלק גדול ממני מאמין שאין שום דבר לאחר החיים ושכל עניין הדת הוא סתם כדי להפוך את חיי בני האדם לטובים יותר - אמונה - דבר חשוב בהחלט למהלך חיים סדיר אבל חלק אחר גם מאמין ב-ה' ומאמין בחיים שלאחר המוות ואני לא מתכוון גם לנסות ולהחליט באיזה מאחד מהדברים להאמין אלא אני מאמין בשניהם.

אני יותר פוחד ממה שיקרה לאנשים מסביבי - משפחות מתפרקות מאובדן מישהו קרוב שזה גם יכול להיות חבר טוב וגם בן משפחה. אני פוחד שאם אני אמות חס וחלילה בקרוב אז מה יהיה על המשפחה שלי? אולי בגלל המוות שלי החיים של המשפחה שלי יהרסו הרס בלתי הפיך שכן זה קורה כמעט וכל פעם שמישהו נהרג במשפחה כשהוא צעיר או אב שמחזיק משפחה שלמה בזכות עבודתו. גם כן תחשבו על האנשים שאוהבים אתכם ולא רק המשפחה אלא גם כן החברים - לכו תדעו אם החיים של החבר שלכם או הידידות שלכם יהרסו.. אני יכול להצביע כבר על מישהי שאין לה חיים אומללים שהייתה מתאבדת בגלל נגיד המוות שלי... ואף אחד לא רוצה שהמוות שלו יפגע באנשים עד כדי כך...

עוד משהו - לדעתי כל מי שרצה ורוצה להתאבד הוא פשוט פחדן ובן אדם שבאמת לא מגיע לא לחיות! מי הוא בכלל שיהרוס לכולם את החיים? הוא חושב בטח שלאף אחד לא יהיה אכפת אבל תמיד יש מישהו! תמיד! סתם אנשים חלשים בחברה מפגרת שלא מצליחים להחזיק מעמד ובמקום לקום ולהראות לחרא האלה שאתם יותר שווים מהם אז אתם הולכים בדרך הקצרה יותר... במקום להרוס את החיים אפשר נגיד במצב של אולי אחד מכם פשוט לחכות עד גיל 18 ולהתרחק מהאנשים האלה שעושים לכם רע... להתחיל חיים חדשים! אף אחד לא מונע את זה מכם ורק אתם תיהנו מזה. וגם תחשבו על זה שתכלו לחזור לאחר כמה שנים ולהראות למה הפכתם.. פשוט חבל!

גם כן אפשר לפתוח דפים חדשים, כלומר, לשנות את כל מהלך חייכם על ידי מציאת חברים חדשים שזה ממש קל, אם זה בעיות במשפחה אז לנסות עוד קצת ואם הבעיה באה מהמשפחה עצמה אז לפנות לבעל מקצוע ותראו, לא סתם קיימות כל התמיכות והעבודות העוסקות בפתרון בעיות! לא סתם! חבל לא לנצל את המערכת...

חרא לכם קצת? אין חברים? אתם לא נראים הכי טוב? חברה נפרדה? כל אלה הם בעיות שמיליונים, אבל פשוט מיליוני ילדים בעולם סובלים מהם! גם ההורים שלכם והורי הוריכם ועזבו, בקיצור כולם כמעט סבלו מהדברים האלה אז איך הם מסתדרים? אתם ידעתם שיש אנשים שחיים גרוע יותר? נגיד בשואה, אם כולם היו כמוכם כבר מזמן לא היו יהודים... יש כאלה בלי אוכל, בלי מים, בלי משפחה או בית ממש בלי כלום! ישנים ברחוב ואנשים פשוט לא מתייחסים אליהם כי למה שלהם יהיה אכפת? הרי הם הצליחו בחיים..

אני אישית ראיתי מצב כזה של מחשבת התאבדות בגלל שלא היו לה חברות אבל כל זה בגללה, היא לא נפתחה אל אנשים וחשבה שכולם נגדה ואין לי ממש יותר כוח לפרט.. להתאבד זה הדבר הכי מפגר שבן אדם יכול לעשות לעצמו! אני כבר לא מרחם על אנשים כאלה כי אין על מה.. אני כועס ומעוצבן על אנשים כאלה שחושבים שבגלל שקרה להם משהו אז זהו, כל החיים שלהם נהרסו... חבל שיש שלא מבינים שחיים יכולים להשתנות בתוך יום, בתוך דקה אחת שעשיתם משהו כמו לרדת למטה וסתם פתאום לעזור למישהו עם משהו ובסוף תהפכו לחברים טובים... סתם שאלה נכון שכל מי שחשב להתאבד [אם זו לא בעיה במוח כמובן של דיכאון כרוני], נכון שאחרי כמה זמן הוא הבין שטוב שהוא לא עשה את זה ואיך הוא חשב להתאבד בכלל? שיקום אחד ויומר לי שאני טועה.

בקשר לזה שאף אחד לא חזר מהמוות אז - זה תלוי איך אתה מגדיר מוות.. ויש כאלה שחזרו - מוות קליני...

אני לא ממש חושב שאנחנו צריכים להתעסק עם עניין המוות בכלל כי אי אפשר להגיע לשום מקום.. מצד אחד אפשר לומר שלמה לחיות אם בכל מקרה נמות וזהו.. אבל מצד שני למה לא לנצל את החיים שלנו עכשיו וליהנות... סתם להיכנס לזה לא צריך...

חחח לא נראה לי שמישהו באמת קרא את כל זה אבל אני לפחות הוצאתי ואמרתי את מה שיש לי לומר אפילו שחפרתי המוןןן!! ואללק לסין הגעתי... אבל בקטנה, זה טוב!

עריכה-ואל תתיחסו לשפה וכל השטויות האלה כי אני עדיין בטראומה של הבגרות בלשון...

פורסם

אני קראתי הכל.......רק בגלל שמשעמם לי

נכנסת לזה חזק האא????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים