פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ברור שכן זאת הרגשה שמרגישים אותה רק פעם אחת ולא יודעים איך היא אז יש פחד ליפגוש את ההרגשה
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לאאחרי שהיתה לי חשיבה על התאבדות (רצינית) בכיתה ז' (מה לעשות , החיים היו חרא)הפסקתי לפחד מהמוות , המוות הוא חלק מהחיים , אז למה לפחד?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים הציפייה למוות גרועה מהמוות עצמו. אתה צודק ב-100 אחוזים. כל פחד, יותר גרוע מהדבר שמפחדים ממנו. זאת דרך החיים, אני לא פוחד מהמוות, לא מפחיד אותי בכלל. לכו תדעו מה בא אחרי המוות ... : ???
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לכו תדעו מה בא אחרי המוות ...בעזרת המתקלט, גן-עדן של סניפי מקדונלדס. *drooling*
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים דווקא לא, אני מאוד סקרן לדעת מה יהיה אחרי המוות אבל הסקרנות שלי תושבע רק בעוד כמה עשרות שנים.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים דווקא לא, אני מאוד סקרן לדעת מה יהיה אחרי המוות אבל הסקרנות שלי תושבע רק בעוד כמה עשרות שנים. זה נשמע קרוב שאתה אומר, "כמה עשרות שנים" ... :s05:
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים כל מי שאמר לא או שמטורף קלינית או שסתם מקשקש שטויות, כאשר יקפוץ עליכם מישהו ברחוב ויצמיד לכם אקדח לראש אתם תשתינו במכנסיים ותתפללו לכל אלוהים שאתם יכולים לחשוב עליו ועוד כמה שתמיצאו בדרך אז למה סתם?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים זה נשמע קרוב שאתה אומר, "כמה עשרות שנים" ... :s05: לך תדע....... אולי תהיה תאונת דרכים, ידקרו אותי, ירעילו אותי, אני אתאבד, יהיה על מנת יתר........אין לדעת ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.