עבור לתוכן

כנסו בבקשה ותגיבו...זה בנוגע הכנסת מדריך..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים????

זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...)

אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)...

וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג???????????????????????

פורסם

אם זה עובד, אזברור שאני בעד ואני חושב שגם כולם יהיו בעד.. יש תמונות?

פורסם

כן יש תמונות :xyxthumbs:

פורסם

נשמע טוב (לא יזיק לי עוד בקר ;) - יש לי כבר 3, אחד מהם אוטומטי..- קומנדר 7)

אם נצליח לבנות משהו טוב יותר מזה

זה יהיה בסט! :hat:

פורסם

שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים????

זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...)

אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)...

וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג???????????????????????

סיקרנת אותי ;D...

אני בעד המדריך :xyxthumbs:.

פורסם

הי

אתה יכל לכתוב אותו בדביק שלמעלה שי שם תחרות מדריכים או המדריכים שלכם

לא זוכר בדיוק אבל אפשר להוסיף לשם אני חושב

פורסם

אני משער שזה אוטו הדבר רק ש במקום המפסקים לקחתה יציאות מה - LTP אותם יציאות שמשתמשים בהם רגיל וחיברתה דרך טרנזיסטור רגיל למעגל צדקתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים