פורסם 2005 ביוני 1720 שנים שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים????זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...)אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)...וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג???????????????????????
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים נשמע טוב (לא יזיק לי עוד בקר - יש לי כבר 3, אחד מהם אוטומטי..- קומנדר 7) אם נצליח לבנות משהו טוב יותר מזה זה יהיה בסט!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים???? זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...) אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)... וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג??????????????????????? סיקרנת אותי ;D... אני בעד המדריך .
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים הי אתה יכל לכתוב אותו בדביק שלמעלה שי שם תחרות מדריכים או המדריכים שלכם לא זוכר בדיוק אבל אפשר להוסיף לשם אני חושב
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אני משער שזה אוטו הדבר רק ש במקום המפסקים לקחתה יציאות מה - LTP אותם יציאות שמשתמשים בהם רגיל וחיברתה דרך טרנזיסטור רגיל למעגל צדקתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.