פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אני היחידי שחושב שהאנשים פה צריכים לגנוב קצת חיים?תלוי חיים של מי....את שלך לא בטוח שכדאי....
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אני היחידי שחושב שהאנשים פה צריכים לגנוב קצת חיים?מה יעזור לגנוב את חיים? הוא קמצן בחיים לא ישלם כדי שנשחרר אותו....
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אני מוכן לעזור עם הקטע של השוטרים. רק תגידו לי למתי לזמן אותם שלא יבואו סתם ולא יהיה שוד
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אחח נו!אתם צריכים את הטמבל הזה שרץ ערום בבנק בלי שום קשר לשום דבר שמתרחש מסביב!ואני מוכן לעשות את זה בחינם! אגב...אם כל מי שהציע את עצמו פה התקבל אז יש לכם פאקינג חוליית חיסול לא צוות קטן! תצטרכו מסוק יותר גדול!
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אחח נו! אתם צריכים את הטמבל הזה שרץ ערום בבנק בלי שום קשר לשום דבר שמתרחש מסביב! ואני מוכן לעשות את זה בחינם! אגב...אם כל מי שהציע את עצמו פה התקבל אז יש לכם פאקינג חוליית חיסול לא צוות קטן! תצטרכו מסוק יותר גדול! עזוב מסוק גדול...צריך איזה 747 או משהו כזה... אלה אם כן הם מתכננים להשאיר את כולם בבנק בזמן שהם נמלטים עם הכסף איזה רעים הם!
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר לא יודע מה עם כולם.. לי יש כיסא שמור ויפה ליד הטייסyou must sacrifice yourself for me!
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים בטח שלך יש...אבל מה עם כולנו? אה? סתם רציתם להשתמש בכל הפורום ולזרוק אותנו כאילו אנחנו טמפון משומש? גם לנו יש רגשות אתה יודע!העיקר אתה שומר לעצמך מקום (בטח גם ליד החלון.... you make me sick!) אבל לא אכפת לך מאף אחד אחר נכון?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אז כדי שלא נגיע למצב שנירה אחד בשני , נבוא בלי נשק חם .קלשונות , סכינים , אלות , נעשה את זה שוד בסגנון ניארדנטלי , וכך שאם אפילו יתפסו אותנו , מה שלא נראה לי , תמיד נוכל לטעון לאי שפעיות זמנית מתמשכת ולקחת את השוטרים איתנו לחפש את מכונת הזמן שבאנו איתה מהעבר .
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תמיד נוכל לטעון לאי שפעיות זמנית מתמשכת ולקחת את השוטרים איתנו לחפש את מכונת הזמן שבאנו איתה מהעבר . רעיון טוב
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אל תדאגו חברה... הוא יודע מה יהיה גורלו אם הוא ינטוש אותנו... מקסימום הוא יזכה לחמש נשימות....לא יותר... 8) ברור שנטוס....הבעיה היא איך נבזבז בחוכמה את הכסף... ואני יושבת ליד החלון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.