פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אני מוכן לתרום את כישוריי ואת הפלטופ+טריג'קון שלי או בשמה הפרטי- מיני מאיה
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים יה צעיר מה זה הרצועת בקו"ם הזאת ? פיחסה גועל נפש לראות דבר כזה... תמונה ישנה...שעוד הייתי מתלהב מהנשק...היום אני מתקשה לזכור איפה זרקתי אותו...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים עדיין לא הבנתי אם העסק רציני או לא,עושה רושם גדול שכן,אבל אין לדעת בכל מקרה,לא הבנתי תראש שך,אם אתה רציני,היית צריך לפתוח תראד על זה בפורום שלך תדע איזה סוכנים גולשים בוא... ;D
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אם אתם מעוניינים בי יש לי ניסיון עשיר מהילדות בשדידת ממתקים וחבילות קלפים...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ד"א למישהו יש חומר על השודד על האופנוע ? אני מת לקרוא עליו, אבל אני לא יכול צתליח למצוא שום דבר ברשת.מישהו יכול לספר על מה הוא עשה ואיך הוא פעל ?
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים בסך הכל 13000 שקל...לא שווה אתה יכול לקבל עשר שנים בשביל סכום כזה נמוך.אבל הכל זאת-סחטיין.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לא הבנתי זה רציני או סתם בדיחה מצחיקה? כי אם זה רציני אני הולך לחכות לעיתונים ביום ראשון בבוקר
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים איך תגיעו עם מסוק לסידני? כי יש לו טורבו וכאלו אחי בלאגנים אגב אור,תשלח לי הודעה שתיהיה ליד הICQ אני אשלח לך את התמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.