עבור לתוכן

עזרה בשוד בנק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם ארנולד יהיה האיש צוות הרביעי שלנו, למה לא אני אומר

• תגובות 135
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אל תשכחו לשים מסכות על הפנים :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

רגע בואו נארגן את הרשימת קניות

ארבעה M16, 4 אפודי מגן,8 רימונים,מסוק+טייס ומסכות סקי..

DAMNIT מאיפה אני משיג עכשיו 4 מסכות סקי ::)

פורסם

את זה תשאיר לנו :hat:

יש לי גישה ל Custom made מסכות חיסול... :smile1:

M16 אחד אני יכול לארגן, 4 אפוודי מגן קרמיים איכותיים אני יכול לארגן.

וכמו שאמרתי, המסכות עליי :silly:

פורסם

רק אל תשכחו להגיד באיזה סרבר \ משחק עושים את זה.

ותדאגו לאחד טוב....זה יהיה קשה אם יהיה פינג מעל ל 100. :lol::smile1::nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה אנחנו נראים לך? אנחנו רציניים לגמרי.. זה שאתה חיי בסרט זה לא אומר שאנחנו גם..

בבקשה רק תגובות ענייניות

פורסם

בבקשה רק תגובות ענייניות

חזק...

פורסם

אוקי אני בפנים! ואני רציני לגמרי :cool2:

מאיפה מתחילים!

סוף סוף אנשים רציניים בפורום! :smile1:

158860650

פורסם

לדעתי הרבה יותר פשוט לשדוד מכונית משוריינת .. גם הרווח בטח יהיה גדול יותר , תחשוב על זה , הסיכוי שלך לפרוץ תכספת בבנק ולהגיע למזומנים האמיתיים קלוש , מה שיש בקופות זה כסף קטן ... במכונית משורינת זה הרבה יותר פשוט !

אני מצטרף עם הפלטופ והטריג'יקון שלי על הגג כדי להרחיק את הניידות.

25% מהשלל זה המחיר שלי !

כמו כן אני ממליץ על ארץ מקלט אחרת.. מה דעתכם על מקסיקו ? בחיים לא ימצאו אותנו שם ונוכל לשתות טאקילה ולעשן ג'וינטים כל היום :jump:

אולי אני גם ישכנע את חבר שלי שיצטרף עם כמה לבנות חבלה?

פורסם

תבדקו טוב טוב שהכספרית הבת זונה לא תביא לכם שטרות מסומנים או שתשים לכם שם פצצת צבע או איזה מכשיר איתור GPS

עם הציוד הזה היתי הולך רק על הכספת  :xyxthumbs: אבל אז תצרכו קצת חומרי חבלה ואיש חבלה לא בעיה למצוא בארץ כשכל אחד יוצא יחידה קרבית

קחו אולי מישהו מהנדסה קרבית או משהו כזה (רק תבדקו שיש לו עשר אצבעות  ;) )

אתם צריכים להשיג גם גלאי רדיו משטרתי כדי לדעת מתי המשטרה עולה עליכם (או לא) למרות שגם אם הם מקבלים קריאה אז יש לכם עוד איזה שעה-שעתיים בכיף

לפי כל הסיפורים ששמעתי על משטרת ישראל המהוללת (תכלס יש יותר סיכוי שיתפסו אתכם על מהירות ולא על השוד אבל אמרת שיש מסוק לא ?)

ד"א הטייס לא מחוייב לדווח על כל טיסה ?  :screwy:

אתם צריכים גם תרשים של כל הבנק ולשנן אותם בעל פה כולל יציאות כניסות הכלל אפילו תכינו דגם...

אני היתי הולך על פריצה אגרסבית כדי להראות להם שאתם לרציניים , תירו במישהו ישר על ההתחלה לא חייבים להרוג אותו רק בשביל שאף אחד לא יחשוב

שהוא רמבו במיוחד כשכל אחד פה כמעט יוצא יחידה קרבית (לא אמרתי את זה כבר  :screwy: )

חשבתם גם על זה שלכל אחד היום יש פלאפון אחד לפחות ? אתם צריכים את המכשיר הזה שחוסם את התדרים של זה כדי שלא יהיה איזה שטינקר מניאק שיתקשר

חשבתם על איך להכנס בלי שישימו לב אלכם ? כדי שלא כל העסק יתפוצץ על ההתחלה  (אתם גם צריכים רשימת דרישות למקרה של מו"מ... אני היתי הולך על מקלט מדיני ברשות הפלסטינאית ...הכי קרוב ;D )

רגע אבל יש בעיה איך תעברו את השומר בכניסה ? ? ? הוא יבדוק לכם בתיק ויראה את כל ה C4  :lol:

ד"א אם ניסיון בCS נחשב אז אני בפנים !

כדאי לכם ללכת גם לאיזה חנות וידאו ולקחת מלא סרטים של שודים כדי לקבל כל מיני רעיונות  :xyxthumbs:

זהוא בערך רק צריך אימונים הרבה אימונים וזה יכול להצליח התחיל לשעמם במדינה הזאת מאז האופנוע-בנק הגבר גבר , הבנקים עושקים את הציבור והגיע הזמן

לקחת כמה פירורים מהעוגה !  :(

בהצלחה !

פורסם

אני מוכן להתנדב לתוכנית ב' -מילוט בעזרת אופנוע

יש רישיון.

פורסם

יש לי נסיון עשיר ב-BBgun :smile1:

פורסם

שחכתי תדרישות שלי

חליפת סאדו מאזו שחורה+קסדה שחורה

האופנוע נשאר אצלי.

פורסם

קחו אתכם שניים שלושה פלסטינים. מקסימום יחשבו היה פיגוע ושאתם ניסיתם לעצור אותו. הכי קל להאשים ערבים, ועד שאיזה עיתונאי יעלה על זה כבר תהיו בסידני.

ולזה שאמר פלאטופ כדי להרחיק ניידות, אני חושב ש RPG יעבוד יותר טוב בקטע הזה.

פורסם

תנו לי גם להצטרף הweapon skill שלי על מקסימום ואני יכול להביא גם את חברי סוויט וביג סמוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים