עבור לתוכן

חשמל ומתחים בארץ ובארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

השאלה שלי לא קשורה ממש למודינג אבל קשורה לאלקטרוניקה אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי.

אז ככה: אם אני קונה מוצר מסויים בארה"ב (נניח מסך LCD ;)) שיש לו שנאי מתח פנימי אוניברסלי שתומך במתחים בין 100-240 V, אז אני יכול להשתמש בו גם בארץ ללא מתאם או שנאי מיוחד? אני שואל זאת מכיוון שהחיבור במסך עצמו הוא זכר בדיוק כמו שיש במארז המחשב (חיבור ספק הכוח לחשמל חיצוני - שלושת הפינים בתצורת משולש) של כולנו, ונראה לי שאם המסך עובד בכל המתחים והכבל חשמל של המחשב שלי מתאים לו בדיוק מבחינת הצורה, אין שום סיבה שהמסך לא יעבוד בארץ (אם אקנה לו כבל נוסף כמו של חשמל המחשב) נכון? באתר היצרן גם מצויין שלמסך יש בורר מתח פנימי אז אין צורך לכוון שום דבר וכו'...

האם מכל הנתונים האלה ניתן להסיק שאין בעיה לחבר את המסך בארץ או שמא ישנה בעיה שלא עליתי עליה מפאת חוסר הידע (הרב, יש לציין) שלי באלקטרוניקה?

הנושא חשוב לי מאוד מפני שאם ניתן לבצע זאת, אני מזמין את המסך בהקדם האפשרי.

תודה רבה מראש למשיבים.

פורסם

כן המסך יעבוד מצויין גם בארץ וגם בחול בלי שום בעייה, אתה רק שם לו כבל קומקום שמתאים לשקעים בארץ וזה יעבוד מצויין!

הרי בשביל מה הוא תומך במתחים בין 100V ל240V? זה לא סתם בשביל היופי אלא כדי שיהיה אפשר להשתמש בו בצורה אוניברסלית.

בהצלחה בקנייה :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מקרב לב.

עכשיו רק נשאר לפתור את עניין המשלוח והמסך יוזמן.

שוב, תודה מקרב לב על התשובה העניינית והמהירה.

נקווה לטוב.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים