פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר חכה לפני שאתה מחליט אני אביא לך מחרותיים את הסטיל ואז תחליטסבבה אבל לא יהיה לי את ה- X-RAYPAD THUNDER 8 T8 BK/Black כדי לכרוך את ההשוואה.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים דיייי אנשים.. אל תבזבזו כסף על המשחק הזה.. הוא ממכר והורס חיים של אנשים.. אני בעצמי הייתי מכור למשחק הזה במשחק 3 שנים ונגמלתי.. למזלי בזבזתי על המשחק רק 80 שקל לאוזניות שעד היום משמשות אותי כאוזניות לשמיעה במערכת סטריאו ואת אח שלי כשהוא מנסה לנגן באורגנית ואף אחד לא רוצה לשמוע
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר שמתם לב ממתי התארד? If you ain't got something good to say - don't say it
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים If you ain't got something good to say - don't say itכנ"ל גם לגביך.למה תמיד אנשים מגיבים בנושאים שקבורים בתחתית הפורום?
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים כנ"ל גם לגביך.למה תמיד אנשים מגיבים בנושאים שקבורים בתחתית הפורום?ואתה ? >.<
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר כנ"ל גם לגביך.למה תמיד אנשים מגיבים בנושאים שקבורים בתחתית הפורום?למה לגביי ?ולמה אתה נותן את ההערה הזאת פה, ולא במשוב או בפנייה למנהלים ?אתה בעצמך עושה ספאם !אם אתה רוצה להגיב - בשמחה , אבל תגיב לעניין = בהקשר לנושא.Omerole למשל , לא עשה ספאם והוא עשה נכון בזה שהוא הגיב לגבייך.עכשיו - סתום , או שתגיב בצורה עניינית.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אני אמרתי את מה שאמרתי כי הבנ אדם שאל שאלה בתארד משנת התרפפו ודרך אגב :"יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא."
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מבחינתי כל מי שהגיב להקפצה הזאת הוא ספאמר!כ"כ קשה לכם לא להגיב? אני בטוח שאם היה נפתח ת'רד בפורום "על האתר" על בעיית הספאם בפורומיםכולכם הייתם מגיבים שם וטוענים כמה שזה מציק לכם ומעצבן אתכם וכמה שהרמה ירדה בגלל הספאם.אם תפסיקו להגיב לספאם, אז לא יהיה ספאם!ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.