פורסם 2005 ביוני 1620 שנים זה לא שזה פוגע ביאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר ואתה מטעה אנשים אחרים בפורוםפשוט ריכזת את כל השטויות שלך בהודעה אחת שסתם מעוותת את המציאותתפנים דרגונבול.אל תבלבל בביצים
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר די חברה, שאלתי שאלה. אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה, אם לא, אז לא, תודה ולהתראות. בלי הודעות לא קשורות, אל תתחילו עם זה אפילו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים יש לי lcd של ויוסוניק vg712 שנחשב למסך איכותי ויש בעיה במשחקים של מרוצי מכוניות במהירות הגבוההיתר המשחקים עובדים יפה מאד. אם אין בעיה של מקום ואתה משחק במירוצים כך crt .
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים Picture quality its allways subjectiveOne may like LCD brightness,another CTR's picture quality,and this arguements can go on and onIn general if you get best CRT and best LCD avalible todayIf you very picky about picture quality-CRT its better,and i used alot LCD's in past 5 yearsIf you work with graffic -CRT its betterIf you play alot "fast"games-CRT is betterBut,if you don't have any of this special needsAnd you want to play latest gamesAnd don't watch alot movies on your monitor,lolBut do work alot infront of your monitor-LCD is better choiseWich LCD-its another quastionIn my opinion-this is only cpl LCD's in 17 and 19inches that can be very good in office work,movies and games alltogether.And ,just like any other products,if you wanna very good product-you got to pay good price for itRegards
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים בלי להכנס לויכוח הישן LCD מול CRT מי יותר טובמניוסיון LCD מספק את כל צרכיי במשחקים כולל FPS מהירים אז גם אם CRT יותר טוב בדברים מסויימים בחישוב הכללי LCD מנצח לדעתי
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים נוו אז נגיד שלא אמרת. אז נשאל אותך עכשיו. איזה מסך יותר טוב לדעתך מסך LCD או CRT?? (אני בטוח כבר שתגיד ש LCD,אבל לא חשוב )
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים STRENGTH יש לך איזה בעיית הבנה? כמה פעמים אני יכול לחזור על זה?זה תלוי רק מה אתה מעדיף...לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו, אי אפשר להגיד לך חד משמעית שהאחד עדיף על השני.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אה חשבתי שזה ברור.למשחקים..מה ההיתרונות והחיסרונות לדעתך??מה החיסרון ב CRT??שהוא תופס הרבה מקום??לא הייתי לוקח את זה כ חיסרון.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים כתבתי את זה כבר 100 פעם - תעשה חיפושחוץ מהעבודה ש-LCD הרבה יותר דק הוא צורך פחות חשמל (כסף), הוא פולט הרבה פחות קרינה (פחות כאבי ראש בעבודה ממושכת מול המחשב) והצבעים בו הרבה יותר חיים.עם זמן תגובה של 12ms אין מריחות ועם כרטיס מסך שמסוגל לעבוד ברזולוציה הטבעית משחקים עובדים מצויין גם על LCD. (וגם ללא רזולוציה טבעית הפגיעה באיכות לא כל כך גדולה)כל אחד והעדפות שלו, אבל זה ממש לא נכון ש-CRT יותר טוב מ-LCD למשחקים. (וגם לא נכון ש-LCD יותר טוב מ-CRT)
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים זה תלוי בצרכים שלכם זה כמו להגיד מה יותר טוב רכב פרטי או רכב משכרי הLCD נוצרו ביכלל למשרדים וכאלה ואז היה ביקוש בשוק וכל החברות התחילו ליצר אותם בגדמים וכמויות לגיימרים וכאלה אז רק CRT לגלישה אירנטרנט, סוליטר (חחח), ומשחקים לא מהירים כמו מרוצים, LCD בקשור יצא זמן תגובה 4 ויוסוניק ניראה לי שהיבנתים זה את זה L:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.