פורסם 2002 ביולי 2223 שנים הייכרגע חזרתי מפורמטיש לי ערימות של דיסקים עם כל המשחקים הכי חדשים של השנה האחרונה וגם לפני זהאז רישמו את כל שמות המשחקים שאתם חושבים ששוה להתקיןודר"כ אגב אל תרשמו RENGRADE GTA3 FREEDOM FORCEסיימתי את שלושתםאז אם יש הצעות תציעו
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים אמממממממ.......תלויי איזה סגנון משחק אתה אוהב (פעולה,תפקידים,אסטרטגיה.....)הייתי ממליץ על Soldier of Fortune 2 כמובן מישהו כבר הזכיר Warcraft 3ובסגנון תפקידים הייתי ממליץ על אחד ממשחקים הבאים : Neverwinter Nights, Morrowind או Dungeon Siege
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים ובסגנון תפקידים הייתי ממליץ על אחד ממשחקים הבאים : Neverwinter Nights, Morrowind או Dungeon Siegeדיברנו על זה 4 עמודים בתרד שפתחתי "rpg הכי טוב" זה לא rpg אותו דבר כמו דיאבלו...
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים Heroes of Might and Magic IV2002 FIFA World Cup TMSimsפיפוש 2Theme Park WorldStarCraftRed Alert 2Yuri's RevengeMedal of Honor Allied AssaultUnreal TournamentWolfensteinDelta Force Task Force DaggerTony Hawks Pro Skater 3Duke Nukem - Manhattan ProjectFIFA 99Diablo 2
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים Heroes of Might and Magic IV2002 FIFA World Cup TMSimsפיפוש 2Theme Park WorldStarCraftRed Alert 2Yuri's RevengeMedal of Honor Allied AssaultUnreal TournamentWolfensteinDelta Force Task Force DaggerTony Hawks Pro Skater 3Duke Nukem - Manhattan ProjectFIFA 99Diablo 2למה דווקא Fifa 99 ולא 2002?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.