עבור לתוכן

בעיה ב-GTA:SA: הגרפיקה קופאת.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי R9800Pro.

לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל.

אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו.

כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע).

הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\

חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ את פארקריי למשל בלי שום בעיה כזאת, אז את זה הוא לא יכול? בקיצור זה לא חום.

אני עם הדרייברים המעודכנים ביותר של ATI.

חישפתי באינטרנט ובאתר הזה משהו על זה, ולא מצאתי תשובה, רק עוד אנשים ששאלו את אותו דבר (בפורומים אחרים).

אם יש למישהו פתרון, אני אשמח מאוד,

תודה :)

פורסם

גם לי זה קרה...יכול להיות בגלל מאמץ יתר של הכרטיס מסך

פורסם

לי זה קרה בגלל הדריוור החדש המטומתם הזה 5.6!!! :pissed: חזרתי ל 5.3 הישן והטוב והכל עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אם כך אני מקווה שיצא איזה תיקון לדרייוור בקרוב או משהו. לא יתכן שמשחק כה מרכזי יזכה לתמיכה די צולעת בכרטיסי ATI...

פורסם

אם כך אני מקווה שיצא איזה תיקון לדרייוור בקרוב או משהו. לא יתכן שמשחק כה מרכזי יזכה לתמיכה די צולעת בכרטיסי ATI...

הכרטיסים שלהם מצויינים אבל יש להם בעיה אחת הם לא יודעים לעשות דריוורים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים