עבור לתוכן

AMD Athlon XP 1600 - 6185 (3D Mark 2001)

Featured Replies

פורסם

6185 נקודות זו תוצאה סבירה ?

פשוט אני לא יודע הרבה על הניקוד ולא מצאתי באתר שלהם איפה ניתן להשוות

יש ברשותי

256mb DDR 2100

Amd Athlon XP 1600

Hercules 3d prophet ti 200

אם אני יעלה את מהירות הכרטיס מסך איזה שיפור בנקודות אני אראה ? (פחות או יותר)

• תגובות 31
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין את ההתלהבות של אנשים מהתוכנה הזאת... מה זה לעזאזל משנה לך אם תקבל יותר נקודות?!

וזה לא בא רק נגדך, האמת גם נגדי קצת... מה אנחנו שופטים את כל ביצועי המחשב עם תוכנה שלא אומרת כלום?!

פורסם

היא נותנת לך את הביצועים!! זה הרבה יותר קל מלהשוות FPS במקס פיין או משהו כזה.

פורסם

אז ככה:

3Dmark2001 היא תוכנה מעולה כדי לבדוק את ביצועי הכרטיס בצורה כולל (יש שם כמעט כל חלק אפשרי בכרטיסי המסך של ימיינו), אבל היא ממש לא מקנה מיידע על כדאיות הכרטיס עקב אי יכולתה להיות מדד ביצועים של כל המשחקים כיום (הדוגמה הכי טובה היא זאת תוכנת D3D)

פורסם

אבל אם קיבלת 2000 בתוכנה עם V7700 (:( ) אתה יודע שמשהו לא בסדר אצלך - דרייבר או במקרה שלי לוח אם, הגדרה לא נכונה וכו'.

פורסם

לפי טבלאות ההשוואה באתר של MadOnion הדירוג שלך לא גבוהה במיוחד

עם אוברקלוקינג טוב תוכל להעלות את התוצאה מעל ל 7000 אולי... המקומות

הראשונים מגיעים לאיזור ה 7500...

פורסם

6185 נקודות זו תוצאה סבירה ?

פשוט אני לא יודע הרבה על הניקוד ולא מצאתי באתר שלהם איפה ניתן להשוות

יש ברשותי

256mb DDR 2100

Amd Athlon XP 1600

Hercules 3d prophet ti 200

אם אני יעלה את מהירות הכרטיס מסך איזה שיפור בנקודות אני אראה ? (פחות או יותר)

זה תוצאה בסיידר גמור למחשב כמו שלך, בהתחשב בעובדה שהתוכנה הזאתי בעיקר תלויה על כרטיס המסך והזכרון הראשי של המחשב מאשר המעבד.

לגבי התוכנה, היא כן נותנת מידע מפורט, פשוט תלחצו Show Details, ותראו שהיא מראה את הFill Rate של הכרטיס, דבר שטוב לבדוק כרטיב שעושים לו אוברקלוק לזכרון, וכו' וכו'. אני לא רוצה להכנס לזה לעומק.

פורסם

אני יודע שהיא מראה ומעידה על איכותו של כרטיס. אבל יש לה את הקטעים האידיוטיים שקיירו 2 לא עובד בה טוב ומקבל תוצאה נמוכה, ואז כאשר מוציאים תיקון הוא פתאום מצויין... לך תדע עם איזה עוד שילובים של מערכות יש בעיה דומה...

פורסם

אתם יודעים מה מוזר?.

לאח שלי יש AMD 1700 עם ASUS GF3 TI200

ב WIN98 הוא קיבל תוצאה של 6890 ועם חלונות XP הוא קיבל 6450

מישהו יכול להסביר את התופעה???????????

פורסם

כבר הוכח ש-WIN98 הרבה יותר טוב למשחקים מאשר XP.

פורסם

צודק.

ונראה לי שאוברקלוק לכרטיס מסך בקונפגרציה הכי נמוכה לא ממש מועיל, אצלי שמתי את הti500 ב250/541 השינוי היה 63 נקודות לעומת קודם.

שים לב באמת שהורדת את כל הדברים שהורגים את הבנצ'מאק, כמו AA.. ושכל הtextures על 16ביט.

פורסם

בולשיט

זה הכל עניין של דרייברים.

פורסם

בולשיט הא? מה תאמר על ההשוואה בין מערכות ההפעלה שנערכה לפני זמן מה באחד מאתרי החומרה המובילים העולם?! (אני כמעט בטוח שהיה זה ANAND, אני פשוט לא מוצא את המאמר...). הוכח שם בגלוי ע"י אינספור בנצ'ים כי 98SE נותן ביצועים גבוהים בהרבה. במשחקים.

פורסם

בולשיט הא? מה תאמר על ההשוואה בין מערכות ההפעלה שנערכה לפני זמן מה באחד מאתרי החומרה המובילים העולם?! (אני כמעט בטוח שהיה זה ANAND, אני פשוט לא מוצא את המאמר...). הוכח שם בגלוי ע"י אינספור בנצ'ים כי 98SE נותן ביצועים גבוהים בהרבה. במשחקים.

אני שוב חוזר ואומר - הכל עניין של דרייברים - והחומרה שמותקנת אצלך במחשב. אני בטוח שבמידה וייתנו לך לשחק על שתי מערכות הפעלה שונות, בלי לדעת מי היא XP ומי היא 98, לעולם לא תוכל לגלות מי המערכת. רק בגלל שב 3DMark קיבלת תוצאה גבוהה ב20 נקודות או משהו כזה במבחנים, לא בהכרח אומר שהמחשב יותר טוב למשחקים.

פורסם

כן זה כן, הרי זה בדיוק מה ש-3dmark עושה, בוחנת את היכולת הגרפית של המחשב בשביל משחקים.

ותסביר לי אם כן, למה כל התוצאות הכי גבוהות באתר שלהם הם עם win98se?? מפני שהיא מוציאה ניקוד יותר טוב.

על אותה מערכת (חומרה) בדיוק.

אפילו החבוב כאן ציין שאח שלו ניסה עם שתי המערכות והיה הבדל של איזה 300-400 נקודות אם אני זוכר נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים