עבור לתוכן

למי עוד יש את החרא הזה בגרון??

Featured Replies

פורסם

מחטא לך את האמאמא של הגרון וגם מוריד וממס את הליחה .... והכי טוב אתה נשאר בלי ריח של שום ובדרים מתוקים כגון דבש במחשבים של כאב גרון זה ממש ממש לא טעים או נוח לשתות .......

ותפחית במוצרי חלב במצב שכזה ........ זה חלב מעודד צמיחת חיידיקם והחלקת הליחה לתוך הגוף

פורסם
  • מחבר

כן לגב י חלב אני יודע.

ולימון הזה עכשיו הרג אותיייי

עוד משהו שמאוד עוזר וניסיתי עכשיו: וויסקי סקוטי של 43% אההה כן זה טובבבבב שרף אותי

פורסם

שום א.א.ג, שום אנטיביוטיקה.

לדברים האלה נותנים לעבור לבד... אנטיביוטיקה רק תגרום להם להיעלם ולחזור לעיתים קרובות יותר.

אל תהיה יותר חכם מהאפיפיור כמו שאמא שלי אומרת...

סטרפטוקוקוס A אוהב מאוד גם את הלב שלנו, אם לא מטפלים יש סיכוי (אמנם די נמוך, אבל זה החיים שלך ולא לוקחים סיכונים) שהוא יבקר בלב...

דלקת בשריר הלב זה כבר לא כיף.

פורסם

קניתי סטרפסילס וכמובן זה עוזר הוו כןןןן

ולבחורצ'יק למעלה.... מה זה תה עם שום!?!? לזרוק שום לתוך התה? אני הולך למות אבל יש לי עבודה מחר ואני לא רוצה גם להרוג אנשים שם..

תודה בכל אופן

תה עם שום זה גם בריא וגם טעים..

פורסם

OFFTOPIC

Street-Fighter הבחורה בתמונה שלך לומדת איתי בשכבה ;D

פורסם

אנשים בארץ נהיו מפונקים, כל משהו הכי קטן לוקחים תרופות, עוד כימיקלים ועוד כימקלים ... ::)

רוב המחלות לא צריך להן תרופות, רוב המחלות מתרפות מעצמן !

מה שיוצא מזה, אתם לוקחים תרופות בתדירות גבוהה והחיידקים מפתחים הגנה מפני התרופה.

:nono:

פורסם

OFFTOPIC

Street-Fighter הבחורה בתמונה שלך לומדת איתי בשכבה ;D

:eek2:

הבחורה הכי יפה בעולם לומדת איתך בשכבה? :o

איזה כיתה אתה?

פורסם

אם אתה ממש ממש רוצה להעלים את זה, ויש לך שכנה תימניה, לך אליה, תבקש כפית סחוג הכי חריף שיש לה

תבלע את הכפית הזאת, ותשאיר את זה כמה שניות בבליעה, שזה ממש ישתפשף על הגרון.

תאמין לי, אתה לא תרגיש את הכאב גרון אחרי זה.

אם אתה מפחד לעשות את זה או לא מאמין, אז קח סטרפסילס כל היום, וגם סוכריות מנטה חזקות חזקות (לא דברים שמוכרים בסופרמרקט או בקיוסק, אלא סוכריות חזקות, מהקטנות האלה שהן בגודל של עשירית כדור אקמול, אבל הטעם של המנטה בהן ממש ממש חריף ופותח את כל הפה שלך)

תשתה אלכוהול, תשתכר, להיות שיכור זה כיף לפעמים, זה משכיח את הכאב, ומשמח באופן כללי, צא עם החברים שלך ותשתה כמה בירות..

דבר אחרון שממש מרגיע ותמיד עוזר, כמו שאמרו פה - תה עם דבש, תה עם לימון ודבש, תה עם חלב ודבש.

ותאכל את הלימון !!

כל העצות האלה היו באמת, מנסיון, אני יודע עד כמה זה מעצבן הדבר הזה..

ועכשיו אחד סתם בשביל העצבים על פתיחת ת'רד שלא קשור לעולם - אז מה ינעל רבאק ? אז מה ? כולה כאב גרון, מה קשור חילופי עונות ? מה ? כל החברה שלך חטפו את זה מן הסתם כי אתם מסתובבים אחד ליד השני ומישהו הדביק את כולם, כולה חיידק מצ'וקמק, לך לישון יעבור מחרתיים. :silly:

פורסם

:eek2:

הבחורה הכי יפה בעולם לומדת איתך בשכבה? :o

איזה כיתה אתה?

למה נראה ליש הוא בלבל לך קצת את המוח ........

פורסם

גם אני בשכבה שלה. חחח איך קוראים לך?

פורסם

דניאל מי"א4

ואתה?

פורסם

מה עם הבחור החולה שלנו ???

אני בעד איזו תמונה בגודל נאה של הבחורונת .........

פורסם

עארק... זה תמיד עוזר...

לפחות ככה אנשים טוענים...

פורסם

קלגרון בתרסיס ,קצת יקר אבל יותר טוב מהכל,רסס כל 3-4 שעות ותוך יום הכל עובר.

הרופא שלי לא האמין לי שלא לקחתי אנטיביוטיקה כשהיה לי כאב גרון

ובסוף אמר לי שמהיום הוא לא נותן יותר אנטיביוטיקה לדלקת גרון אלא רק קלגרון בתרסיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים