עבור לתוכן

החלפת פאנל קדמי של כונן דיסקים

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן :

משהו כזה :

919908_d1.jpg

ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה)

לשחור. כמו זה :

A28Black.jpg

האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי)

תודה מראש.

פורסם

תפרק את הפאנל (די קל... פשוט תוציא את הכונן ותראה לבד איך אפשר לעשות את זה...) ותצבע עם ספרי :smile1:

אין חנויות שעושות שירות כזה...

פורסם
  • מחבר

יש ספריי מיוחד ? (אולי יש לו שם מיוחד)

ואיפה אפשר לקנות ?

כי אף פעם לא התעסקתי עם הדברים האלה

פורסם

זה הייה קודם בפורום אחר, לא?

בכל אופן... יש ברבה סוגים של ספריים של צבע לפלאסטיק ולמתכת שאתה יכול להשתמש בהם... תעבור על פורום המודינג ותקרא איך אנשים צובעים ועם מה... אם ישארו לך שאלות, אני אענה לך... ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רציתי לשאול מה התהליכים בצביעה

צריך להוריד את הצבע הקודם ? או שזה הצבע של הפלסטיק ?

פורסם

רצוי לנקות את המשטח עם נייר שיום או לפחות עם אלכוהול או אצטון

לאחר מכן מטיזים שכבה עדינה במרחק של כ30 סם מהפנל שלך

מחכים 30 דקות או פחות תלוי בספרי

מוסיפים שכבה ונותנים לזה להתייבש 4 שעות ואז מרכבים חרקה אבם אם אתה רוצה לצבוע גם את המגש אתה צריך להוציא אותו מהכונן לעשןת בדייק את אותה צביעה

פורסם

תוציא תפאנל של הסי די

תשייף קצת לפני צביעה תנקה מלכלוך ואבק

וזהו רסס ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם

הערה - כל ההודעות (וחלקי ההודעות) הלא קשורים לנושא הדיון נמחקו ונערכו למי שתוהה...

לעניין הצביעה, כתלות בסוג הפלסטיק ממנו עשויה מעטפת הכונן - תקבל תוצאות עם שילוב בין פריימר לצבע. אני אישית מעדיף לצבוע את הכוננים שלי (גם כן בשחור) בעזרת צבע ה-vinyl השחור של Motip. זהו צבע המיועד באופן עקרוני לצביעת dashboard ושאר חלקי פלסטיק/דמוי עור ברכב - זהו צבע המכיל תרכובת המאפשרת לו "להתמזג" טוב יותר עם רוב התרכובות הפלסטיות.

אני בד"כ קונה באוטודיפו (שב-ACE) או בפ"ת או באזור התעשיה (האומן) בירושלים - אם כי שמעתי שבחלק מהסניפים האחרים בעייתי או בלתי אפשרי להשיג אותו...

היתרון השימוש בצבע הזה הוא הקלות - אין כמעט צורך בהכנה (למעט קצת נקיון עם מים וסבון או אלכוהול ולעתים נדירות ליטוש עדין - אם יש שכבת לק) של המשטח המיועד וגם לא בפריימר - אלא רק ריסוס קל ואיכות הצביעה המתקבלת גם ע"י חסרי נסיון, יחסית גבוהה.

אם לא תוכל להשיג אותו, תאלץ באמת לעבור את כל סיפור ההכנה של ניקיון,שיוף,פריימר וצביעה כמובן.

בכל מקרה בהצלחה, וכרגיל - נשמח אם תפרסם את התוצאות או לפחות תספר איך יצא... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים