עבור לתוכן

מסך דק של סאמסונג 710t ש יותר טובים ממנו במחיר שלו?+שאלה..

Featured Replies

פורסם

הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח)

ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl...

מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל  זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

פורסם

הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 910t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח)

ו

אני מניח שאתה מדבר על 710T ולא על 910t, זהו אחד המסכים הטובים בשוק היום התחום שלו - LCD 8MS, בחירת העורכים באתר של טוס.

שני לו הגיע המסך של BENQ ה +E.

אני

מאוד ממליץ לך לקבל בכתב את תנאי האחריות מנועה מחשבים הכוללים את מספר הפיקסלים המתים בהם מחליפים לך את המסך, לא בגלל החנות אלא בגלל היבואן הרשמי שלהם שבאופן רשמי מחשיב רק 20נקודות ובפועל 10 נקודות מתות.

כמו כן, תבדוק את המסך בחנות לפני שאתה מקבל אותו, יש תוכנות שמאפשרות לך לראות האם יש נק' מתות בכל אחד מהצבעים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון. :xyxthumbs:

האתה יכול להסביר לי יותר על האחריות מה הכוונה...

ועוד שאלה לגבי הכרטיס מסך האם המוכר צודק ובאמת כדאי לי ללכת על הx850pro?

פורסם

לגבי הכרטיס מסך אני לא אענה עי אני לא יודע.

לגבי אחריות, יבואן סמסונג נותן שלוש שנות אחריות, אבל אחת הנקודות הבעייתיות במסכים היא הנקודות המתות, פתאום פיקסל אחד בצבע כלשהו מת (נעלם או מתקבע על צבע אחד). מכיוון שהנקודות המתות מגיעות בדרך כלל עם המסך יש לבחון אותו היטב כפי שציינתי מקודם. גם במהלך השימוש במסך עלולות להיווצר נקודות מתות, זוהי אפשרות נדירה אך קיימת.

לכן,כאשר יבואן מחליף מסך רק ב 20 נקודות מתות באופן רשמי זה מטריד אותי.

פורסם

בקשר לאחריות, האחים חיון (יבואני סמסונג לישראל) קבעו כי ניתן לקבל מסך חדש רק ממספר מסויים של פיקסלים (20 +/-), וזה אומר שאתה יכול לקבל מסך חדש מהאריזה עם פיקסל שרוף (נקודה שלא תחליף צבע) ולא תוכל לעשות כלום, לכן חשוב לבדוק עוד בחנות שאין לך פיקסלים שרופים.

מקווה שהבנת  ;)

ובקשר לכרטיס מסך, הX800XL טוב חד משמעית מהX800PRO.

אתה גם מוזמן להביט פה ולהווכח  :P

וכמו כן מאוד מומלץ שתביט פה, יכול להיות שזה יענה לך על כמה שאלות.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הזיכרונות של הכרטיס מסך הבנתי שבx850p הם 1.2 ובשני הם 1.6 שזה אומר שיהיו הבדלים גם בoc.

פורסם

אל תישכח שלXL יש 16 צ''ע לעומת 12 אצל הX850P \:

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על 710T ולא על 910t, זהו אחד המסכים הטובים בשוק היום התחום שלו - LCD 8MS, בחירת העורכים באתר של טוס.

רק שהוא 12ms

פורסם

רק שהוא 12ms

אתה צודק, פשוט השוו אתו ל BENQ עם ה 8MS והתבלבלתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים