עבור לתוכן

זקוק לעזרה במודינג המחשב..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...ניכנסתי למדריך של חיתוך המארז באתר..(כמו שיעצו לי..)..ורשום במדריך שצריכים גומי חיפוי U או הגומי H....אז סבבה הלכתי וחיפשתי מאיפה אני משיג את זה....חלק אמרו לי בחנויות של עבודות אלומיניום וכזה הלכתי ואין להם את זה....אז השאלה שלי מאיפה אני משיג את זה??.....כי כבר חתכתי וזה ניראה נורא ככה....לראות שפיצים ועיקומים......אז עם מישהו מוכן לומר לי מאיפה אני משיג את זה..זה יעזור המווןןן...

תודה לכולם..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

עריכה:

אאאא כן אני יודע שאפשר לשייף הבעיה שאין לי את הכלים האלה......אין לי שופיין או דיסק שיוף...(נייר כסף לא נידמה לי יעזור כל כך..)..אני חתכתי את המארז עם מקדחה...ז"א סירטטי עיגול...ופשוט עשיתי הרבה חורים על הקו של העיגול עד שנישאר כמה חיבור קטנים ועם קטר הורדתי אותו.......אז היסתמכתי קצת על הגומי להסתיר את המתכת....אבל עם אני יהיה חייב אני ישייף עם שופיין אני ישיג....אבל אני עדיין רוצה לדעת מאיפה אני משיג את הגומי.......

פורסם

תנסה למצוא גומי U אצל זגג...

פורסם

קופצים לאייס קונים שופין ואין צורך בגומי.

פורסם

אפשר לשייף גם עם הדיסקית של הדראמל... ליישר את החיתוך ולעגל אותו, אפשר להשתמש בנייר שיוף בינוני.

פורסם

לא חייב גומי u או h

תיישר עם נייר זכוכית/שופיין/דיסקית שיוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים