עבור לתוכן

חייב תשובה דחופה מאוד מאוד!!!! בקשר לכרטיס 6800gt של gigabyte

Featured Replies

פורסם

האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק?

בבקשה אני חייב תשובה מיד!

פורסם

אני חייב שתשנה את הכותרת, לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

*בקשר לשאלה שלך, אני הייתי הולך על הלידטק.

פורסם
  • מחבר

אני חייב שתשנה את הכותרת, לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

*בקשר לשאלה שלך, אני הייתי הולך על הלידטק.

מצטער בדרך כלל אני הולך לפי החוקים אבל הייתי חייב תשובה דחופה ביותר אז לא חשבתי על זה

גם אני הייתי הולך על הלידטק אבל המשלוח שלי לא הגיע ואולי יגיע עוד שבועיים :( ואני לא רוצה לחכות, אז רציתי לדעת איך הכרטיס של ג'יגהבייט כי יש אותו במלאי

הכרטיס הוא משהו כזה

gigabyte 6800gt 256..........d-b

איך הקירור והבציעים שלו?

פורסם

מצטער בדרך כלל אני הולך לפי החוקים אבל הייתי חייב תשובה דחופה ביותר אז לא חשבתי על זה

גם אני הייתי הולך על הלידטק אבל המשלוח שלי לא הגיע ואולי יגיע עוד שבועיים :( ואני לא רוצה לחכות, אז רציתי לדעת איך הכרטיס של ג'יגהבייט כי יש אותו במלאי

הכרטיס הוא משהו כזה

gigabyte 6800gt 256..........d-b

איך הקירור והבציעים שלו?

שמע, טכנית לא אמור להיות הבדל גדול בין כל היצרנים, פשוט לידטק ידועים בזכות הקירור הטוב שלהם.

בכל מקרה, אם זה הדגם של ג'יגהבייט עם הקירור הפסיבי (בלי המאוורר) עד כמה וכמה אני ממליץ לך לחכות ללידטק....

אם זה הדגם עם המאוורר, ואתה בטוח שלא תוכל להמתין שבועיים נוספים ללידטק, אז לך עליו.

פורסם

כך תגיגהבייט הקירור שלו מספיק

פורסם

יקר בטרוף

עדיף תחליף ל X800XL ותחסוף 400 שקל

פורסם
  • מחבר

יקר בטרוף

עדיף תחליף ל X800XL ותחסוף 400 שקל

אני מקבל אותו במחיר של 2200....ולא שאלתי על מחיר אלא על ביצועים...תודה בכל מקרה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים