פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר תודה רבה לכל המגיבים זה רק קצת מתוך ההתעללות בחלקי המחשב המסכן לפני כמה ימים צבעתי את הדלת הצדדית שעדיין לא היתה צבועה בשחור מטאלי כמו שאר המארז:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים צביעה יפה אחי שייפת קצת לפני הצביעה? השתמשת בפריימר?.. ואם אפשר תמונה של הדלת עם כל המארז אחי זה יהיה אחלה
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר בזמן הקרוב אני אראה תמונות של כול המארז מורכב לא כזה רועש כמו עכשיו אני פשוט עדיין לא הרכבתי את הפרספקס החדש לא השתמשתי בפריימר אבל מה שייפתי אותו עז שהיה חלק כמו תחת של תינוק ! השתמשתי בנייר מים 60 120 ו 400 הספרי לא כזה טוב .... הלוואי והיה לי כסף למוטיפ..... :-\ [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים הפרעה קטנה- מזה ח"ח? חיזוק חיובי... אני רואה שהשיוף שלך ייצא מעולה,וככה גם הצביעה..המשך כך .
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר בטח שיש אבל בואו לא נגלוש לנושא אחר בבקשה ברגעים אלו אני מתקין את החלון של הדלת אני יוסיף לכם תמונות צפו לעדכוניםעידכון!הכרבת החלון הסתיימה בהצלחה!תמונות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר עוד עדכון קטנטן אבל חשוב ביותר לחיי המחשב:עשיית פתח איורור עם מאורר 80ממ של TT מסדרת הUV ביחד עם גריל מוזהב של ENERMAX ופילטר לאבק תוצרת ביתתמונות לא הורדתי את הכיסוי של הפרספקס לכן החלון קצת כזה כחול מטמוד שהולך לאט אבל יציב מה אתם חושבים שעלי לעשות עוד הציעו את הצעותיכם וטענות לשיפור אשמח לקבל כל תגובהבתודה יבגני ל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר המארז מעונה כבר במשך שנה אני לא יודע אישית איך הוא סובל אותי אני מוציא עליו את העצבים ותראו מה יוצא.... :smile1: :cool2: ואפשר עוד טיפי לפני שאנ אעשה את החריטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.