פורסם 2005 ביוני 1420 שנים שלום,יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם.בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט."LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה."Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים.ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר.כל עזרה תתקבל בברכה.תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר מעבד - פנטיום 3, 863Hזכרון - 256 RAMכרטיס מסך - 400 Geforce 2 MX\MX(32 מגה)אודה לך מאד אם תעזור.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים יכול להיות מהזכרון..וכנראה מהזכרון.היום 256 ראם פשוט לא מספיק ממש למשחקים..לי אישית יש 384, וזה לא מספיק ממש..הכרטיס מסך דיי ישן..כמו שלי, אז אני לא מתפלא שהוא לא מריץ משחקים מי יודע מה
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר זה בדיוק העניין!Revenant (משחק בו האיטיות גדולה אף משאר המשחקים) הוא משחק ישן בן לפחות 5 שניםאיך יתכן שהמחשב שלי לא יסחוב אותו?מה גם שעד החודשים האחרונים לא קרו לי מקרים כאלה ועכשיו כל משחק שני שאני מתקין (אפילו אם ישן)מקרטע או איטי.הורדתי אתמול Restricted Area אם אתה מכיר, המשחק עובד טוב אבל בקטעים מסוימים מקרטעוהסרטים מקרטעים בקביעות. (דבר שלא קרה מעולם בסרטי משחקים אצלי).
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר תודה רבה,אבל אני לא יודע מה הם Heat Sinks וגם לא גריז.תוכל להסביר לי מה הם ואיך מטפלים בהם?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אלה משחקים שאמורים לפעול אצלו כמו שצריך...זה לא קשור לביצועים של המחשבגם לא להיטסינק וגריז (מזה קשור עכשיו?)זה נטו בעית תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.