פורסם 2005 ביוני 1320 שנים כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותוהוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה.הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CABמה לעשות?אגב...המשחק הוא מקורי!פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדרעכשיו אני מתקין והוא לא...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים במקרה והדיסקים פגומים אתה יכול להוריד את המשחק מ- Steam, רק שזה יקח הרבה זמן.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר הם לא פגומיםלפינ כמה חודשים התקנתי את המשחק והוא כן סיים להתקין אצלי.היום אני מנסה ולא הולך.אולי תנסה להעתיק את כל הדיסקים לתיקייה אחת על המחשב ומשם להתקין את המשחקניסיתי...לא הצלחתי...אולי הדיסק פגום?לא!!!!במקרה והדיסקים פגומים אתה יכול להוריד את המשחק מ- Steam, רק שזה יקח הרבה זמן.איך אני עושה את זה?ואם אני אתקין את זה על מחשב אחר ויעתיק דרך הרשת הביתית אליהמשחק יעבוד?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר אוקיי...התקנתי...עכשיו יש בעיה אחרת...המשחק בקושי זז!המפרט שלי הוא:p4 2.4 GHZ256 RAMGeforce2 MX400הדבר שמפליא אותי הוא שיש לדוד שלי את המפרט הבא:p4 1.6 GHZ128 RAM Geforce 2 MX200והמשחק עובד אצלו יותר טוב משעובד אצלי...הדרייברים מעודכנים!יש הכל...הטעינה הולכת שנניםםםםםוהמשחק נתקע בכל פעם שאני מסתובב...מה לעשות?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אין מצב שהוא הפעיל א תזה עם 128 RAMשאני ניסיתי עם כמות כזאת הוא אמר לי שזה לא מספיק ויצא מהמשחק, עד שקניתי עוד 256
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר אין מצב שהוא הפעיל א תזה עם 128 RAMשאני ניסיתי עם כמות כזאת הוא אמר לי שזה לא מספיק ויצא מהמשחק, עד שקניתי עוד 256יכול להיות שהוא שידרג ולא הודיע לי....כי הוא נסע לחנות מחשבים ואמר שהוסיף חלק למחשבטוב...מישהו יש לו פיתרון?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תראה, המחשב שלך די בעייתי בשביל משחק כזה.אין ברירה אלא להריץ את זה על ההגדרות הכי נמוכות.תנסה לדוגמה על 640X480 והכל על LOW, אם זה עובד בסדר אז תעלה קצת עד שתדע אילו הגדרות הכי מתאימות לך.או שאתה יכול לשדרג\ לקנות מחשב חדש.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים יכול להיות שהוא שידרג ולא הודיע לי....כי הוא נסע לחנות מחשבים ואמר שהוסיף חלק למחשב - 99 אחוז זה זיכרון שהוסיף...טוב...מישהו יש לו פיתרון?יש אולי קצת כסף להשקיע?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר יש...אבל אצלו זה לא עמד על LOWזה עמד על MEDIUM וזה עבד דיי מצוין!אני רוצה לקנות זיכרון ולהחליף כרטיס מסך בסוף החופשה (אחרי שאני יעבוד ואקבל קצת כסף...)תודה בכל זאת!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.