עבור לתוכן

נערך : מתלבט בין כרטיסים עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני שמח שהסבירו לך שהשני כרטיסים הנ"ל שהבאת בכותרת לא מומלצים היום הן מבחינת מחיר ואין מבחינת ביצועים :)

בקשר ל6600GT ול6880LE, בעיקרון ההבדל ביניהם הוא לא כ"כ גדול, ככה שאם אתה מתכנן OC אז ה6800LE יהיה עדיף כי יש אפשרות סופטמוד וגם כי הליבה שלו חזקה יותר. במידה ואתה לא מתכנן OC ה6600GT יהיה אחלה בחירה.

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לסיכום: קח את ה6800

דרך אגב:

ככל שאני יודע לא

אל תתייחס לזה

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה , של איזה יצרן כדי לקחת ??? ראיתי שב KSP ה GIGABYTE וה XFX עולים אותו דבר (6600GT עולה 1020).

וכמובן אם אתם מכירים חנות יותר זולה ואמינה SHOOT :)

פורסם

אני אומר הגיגהבייט

פורסם

GIGABYTE חברה קצת יותר איכותית,

אולי כדאי לך לחכות בקרוב יוצא הדור החדש של הכרטיסי מסך אז אולי הדור הנוכחי של NVIDIA או ATI ירד במחירים בהתאם - כמובן שיוצא עוד מעט בחול בארץ אפשר לחכות עוד חודש עד שיגיע.

פורסם

GIGABYTE חברה קצת יותר איכותית,

אולי כדאי לך לחכות בקרוב יוצא הדור החדש של הכרטיסי מסך אז אולי הדור הנוכחי של NVIDIA או ATI ירד במחירים בהתאם - כמובן שיוצא עוד מעט בחול בארץ אפשר לחכות עוד חודש עד שיגיע.

באלף שקל זה יירד? מה אתה חושב לעצמך?

פורסם

וכמובן אם אתם מכירים חנות יותר זולה ואמינה SHOOT  :)

תשווה מחירים ב ZAP :P

פורסם

באלף שקל זה יירד? מה אתה חושב לעצמך?

ה6800 הרגיל בהחלט עשוי לרדת לאיזור ה 1000-1100

פורסם

כן אבל זה לא אלף שקל וואז גם המחיר של הXL יירד

פורסם

א. הייתי מאוד שמח אם פותח התראד היה עורך את הכותרת של הדיון למשהו שיותר יתאים עכשיו. אולי משהו כמו: "נערך. מתלבט בין כרטיסים ב-1000 שקל".

פשוט צריך לבצע עריכה להודעה הראשונה של התראד.

ב. אני דווקא אוהב יותר את XFX. ה-6600GT שלהם לא מגיע עם מהירות יותר גבוהה בסטוק? בכל מקרה אתה יכול לחפש בגוגל השוואות ראש בראש של שני הכרטיסים האלו.

ג. אני לא יודע אם הייתי מחכה ליציאה של הכרטיסים החדשים. בסוף החודש-תחילת החודש הבא אמורות להיות כל ההכרזות על הכרטיסים החזקים ביותר של הדור הבא. לא יודע כמה זה ישפיע על הדור הנוכחי, אבל אם לנסות לנבא לפי הדור הנוכחי, יציאת הדור החדש גררה ירידה של ה-9800P מכ-1800-2000 שקל לאזור ה-1500 ואחרי זה לאזור ה-1300 שקל - כמעט ולא יותר בזמן שאחרי זה. מחירי ה-9600XT למשל לא השתנו כלכך בזמן שאחרי ההכרזה על ה-6800GT/NU/U....

פורסם
  • מחבר

א. הייתי מאוד שמח אם פותח התראד היה עורך את הכותרת של הדיון למשהו שיותר יתאים עכשיו. אולי משהו כמו: "נערך. מתלבט בין כרטיסים ב-1000 שקל".

פשוט צריך לבצע עריכה להודעה הראשונה של התראד.

ב. אני דווקא אוהב יותר את XFX. ה-6600GT שלהם לא מגיע עם מהירות יותר גבוהה בסטוק? בכל מקרה אתה יכול לחפש בגוגל השוואות ראש בראש של שני הכרטיסים האלו.

ג. אני לא יודע אם הייתי מחכה ליציאה של הכרטיסים החדשים. בסוף החודש-תחילת החודש הבא אמורות להיות כל ההכרזות על הכרטיסים החזקים ביותר של הדור הבא. לא יודע כמה זה ישפיע על הדור הנוכחי, אבל אם לנסות לנבא לפי הדור הנוכחי, יציאת הדור החדש גררה ירידה של ה-9800P מכ-1800-2000 שקל לאזור ה-1500 ואחרי זה לאזור ה-1300 שקל - כמעט ולא יותר בזמן שאחרי זה. מחירי ה-9600XT למשל לא השתנו כלכך בזמן שאחרי ההכרזה על ה-6800GT/NU/U....

א. קיבלתי לצומת ליבי :) ישונה , זה המעט שאני יכול לעשות תמורת העזרה הרבה שקיבלתי :)

ב. יש בי אמונה רבה ב GIGABYTE למרות הבדלי מהירויות קטנות

ג. אני הולך לחכות חודש בגלל הבחינות שיש לי , אם אני אקנה את הכרטיס עכשיו אז אני לא אגע בספרים. :)

נ.ב

ל MoRtZkInG :

DEUS EX זה המשחק העלילתי הכי טוב שאי פעם נעשה :)

פורסם

עם 90% הצלחה בפתיחה הצינורות לפחות ל 12 צינורות ו5 וורטקס שיידרס ה6800LE יותר שווה ויותר טוב

http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200410/27/20041027117_0.htm

על סטוק ברזולוציות גבוהות הוא מוביל, תאר לעצמך עם צינורות פתוחים...

פורסם

גם ל 6600 gt אפשר לפתוח צינורות???

פורסם

גם ל 6600 gt  אפשר לפתוח צינורות???

לא.

הוא בא עם 8 צינורות עיבוד, כולם פתוחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים