פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אתה יודע מה יש לי להגיד בקשר לזה?? :o :o אנשים חולים ומטומטמים כמה שאפשר!!!!! :
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לא אהבתי נחמד אבל לא משהו מאוד לא נוח, ולמה להשקיע כלכלך, שראיתי שיש לו FX5200 :lol:
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לא אהבתי נחמד אבל לא משהו מאוד לא נוח, ולמה להשקיע כלכלך, שראיתי שיש לו FX5200 :lol: רואים שאתה לא מבין דבר וחצי דבר במודינג אמיתי הבן אדם הוא מודר לא אכפת לא מהביצועים תחשוב על זה כאומנות מודרנית ולכל מי שרוצה להתווכח שיזכור דבר אחד , אם ציור של ריבוע שחור פשוט נמכר במיליון+ אז כל דבר זה אומנות
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים שמע לא כל אחד חייב לאהוב משהו שהשני אוהב, ת'כלס המוד הזה הוא מאוד מיוחד ואף מרשים ,אבל אותי הוא עדיין לא עשה את זה. לילה טוב, למרות שלא ממש מאוחר.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים וואי זה באמת אומנות כמן ש iakovl אמרממש אהבתיצריך להיות ממש כשרוני כדי לחשוב על דבר כזה ולממש לבצע אותו מהראשתודה על המוד
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים WTF??? -WOWעכשיו צריך רק לשים לו פליקר על הראש לכבות תאורות ולרקודד פסיכודלאייאיזה ראש גאוני!!כמו הtarminator!
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אחלה פרוייקטיש לו לוג גם בביט טקיכולת מדהימהמודינג זה לא חלקי קצה (אומנם זה מוסיף.. קירור מים וכו')אבל פרוייקט איכותי וייחודי
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אחלה פרוייקטיש לו לוג גם בביט טקדבר שונה ומיוחד ...גם אני עקבתי אחרי הת'ארד שלו בביט טק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.