פורסם 2005 ביוני 1320 שנים A64 WINI 3000 STOCK - 43CNF4 ULTRA - 45CHDD -39Cמה המעלות המומלצות ומה המקסימום של כל אחד מהם?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים קצת חמים.. אין זרימת אוויר טובה במארז?* למנהל הפורום - אולי כדאי לעדכן את הסטיקי שבו יש טמפרטורות מומלצות.. השאלות האלה כבר נפוצות מידי..
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר יש לי זרימה די טובהאין לי שום דבר כמעט שמפריע לה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אולי הגוף קירור לא יושב טוב על המעבד? המעבד אמור להיות בערך 10 מעלות פחות ב IDLE... אולי התמונה היא במאמץ?ובקשר ל HD, יש לך מאוורר בקידמת המארז?אם לא, תשים אחד שיקרר אותובקשר לצ'יפסט אין לי מושג, חכה לתגובות נוספות
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר משקפיים דחוףאתה לא שם לשחור הנחמד הזה מול הHDD?אתמול עשיתי לשני המאווררים שלי מוד ל12V במקום שליטה לפי טמפ' (יותר רעש, אבל עכשיו קיץ)מה שיש לי על המעבד הוא חרא זול מצוי ועשוי מאלומינום
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לא שמתי לב, התמקדתי בצד השמאלי של התמונה כשהיא הייתה גדולה..איזה מארז יש לך? נראה כמו ה 6A19בכל אופן, אצלי המאווררים על 5V וה HD נמצאים על 32 מעלות במנוחה בערך...אתה בטוח שאלו טמפרטורות במנוחה? נראה לי קצת מוזר...תנסה לבדוק טמפ' עם התוכנה של MSI או בביוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.