פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לי יש יחיד ומיוחד מסוגו(יש פחות מ500 בכל הארץ).של GADline.וזה מודם לכבלים.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לי יש יחיד ומיוחד מסוגו(יש פחות מ500 בכל הארץ).של GADline.וזה מודם לכבלים.נו אז?לי יש מודם שחילקו אותו לפחות אנשים והוא 3COM ויש למישהו שנאי מכיר מודם של COM21 שכאלה יש רק איזה 10 בארץ.אז אתה לא כל כך מיוחד.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים נו אז מה גם לי יש gadline ולרוב האנשים שהישתתפו בניסויוהוא מודם מהיר אבל מתחמם כמו תנור
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים נו אז מה גם לי יש gadline ולרוב האנשים שהישתתפו בניסוי והוא מודם מהיר אבל מתחמם כמו תנור מה אתה מתלהב, אי אפשר להסיר את ההגבלה באמצעות המודם הזה.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מה גם לי יש AMBIT! וזה מודם מסריח?????? אני חשבתי שהוא בסדר גמור הקצב שלי בסדר איתובבדיקת מהירות זה היה ממוצע 90Kועוד דבר איזה מודם הכי טוב?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים עם כל מודם אפשר, צריך רק למצוא את המדריך הנכון.אז תתעדכן קמעה ותדע שעדיין לא נמצא ל Gadline פתרון.רבים כבר החליפו אותו, מדובר על שנה וחצי אחורנית...
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מה גם לי יש AMBIT! וזה מודם מסריח?????? אני חשבתי שהוא בסדר גמור הקצב שלי בסדר איתובבדיקת מהירות זה היה ממוצע 90Kועוד דבר איזה מודם הכי טוב?Ain't broken?! Don't Fix Itכל המודמים פחות או יותר אותו הדרעק, אחד אולי משוכלל יותר מן השני, אבל בספק אם קיימת השפעה על ה TOP SPEED.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים כל מי שעשה אנקאפינג פעם בחיים שלו יודע איזה דבר טיפש זה מודם כבלים, במיוחד מוטורולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.