עבור לתוכן

שאלה בצורך בפייר וול

Featured Replies

פורסם

אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול?

אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)?

תודה.

פורסם

אף אחד לא צריך פיירוול, אבל רצוי מאוד שתתקין תוכנת פיירוול במחשב במקום הפיירוול הפרימיטיבי של Windows XP.

ZoneAlarm Pro הוא פיירוול מאוד מומלץ!

יש לו גם גירסה חינמית (בלי ה-Pro).

פורסם

אם יש פיירוול בראוטר והוא במצב פעיל אז לדעתי אין שום צורך בהתקנה של פיירוול נוסף (אלא אם כן אתה יודע שפורץ מקצועי מנסה לפרוץ לך ושיש בכלל סיבה לפרוץ למחשב שלך, כלומר עוד הגנה לא מזיק אבל לדעתי אין צורך בזה.)

פורסם
  • מחבר

כי אני אגיד לך מה זה כבר פעם שנייה ב3 ימים שנכנס לי וירוסשעושה לי ריסט למחשב עוד לפני שהווינדוס עולה..

אפשר גם המלצה לפייר וול לא חינמית?

פורסם

מומלץ מאוד להתקין פיירוול תוכנה שמסוגל לחסום תוכנות ריגול (כמו טרויאנים) שמושתלות אצלך במחשב באופן אקראי מלגשת לאינטרנט ולהפיץ וירוסים במחשב שלך, דבר שפיירוול חומרה לא יכול לעשות.

פיירוול תוכנה יכול להקשות על פורץ מקצועי, אבל לא למנוע ממנו גישה לחלוטין.

משתמש בייתי צריך פיירוול תוכנה להגנה על המחשב מפני מתקפות אקראיות.

ה-ZoneAlarm שלי חוסם הרבה מאוד נסיונות חדירה למחשב (אין לי במחשב חומר המהווה מטרה לפורץ מקצועי), ובנוסף לו יש לי גם פיירוול בראוטר.

פורסם

Router עוזר המון בנושא החבאת המחשב שלך מהאינטרנט.

Firewall אתה יכול להשאר עם Windows XP sp2, כאמור עם כל העידכונים האחרונים. כדי לסתום את כל הפרצות תזדקק לאנטי וירוס עדכני ו- Ad-Aware ו- SpyBot 1.4. זו החבילה המושלמת להגנה על מחשב.

פורסם

ה-Firewall של ה-Windows XP לא שווה כלום. כדאי לבטל אותו ולהתקין במקומו תוכנת Firewall רצינית של צד שלישי.

Ad-aware היא תוכנת Anti-Spam מצויינת. חשוב מאוד להריץ את Ad-watch ברקע כל הזמן. הוא מארוד עוזר בהרחקת מזיקים מהמחשב.

SpyBot Search & Destroy היא תוכנה גרועה. כשמה כן היא, היא משמידה את המחשב. כאשר השתמשתי בה פעם, היא מצאה לי הרבה מזיקים במחשב (לא היה לי אז Ad-awre). לאחר שמחקתי את כל המזיקים שהתוכנה מצאה ואתחלתי את המחשב, ה-Internet Explorer וה-Explorer של Windows (המחשב שלי) נעלמו, והייתי צריך להתקין מחדש את ה-Image של ה-System.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים