עבור לתוכן

מה דעתכם על מסך Samsung 17 793DF Flat?

Featured Replies

פורסם

:silly:

LG איננו "בית" יותר טוב מסמסונג במסכים.

ההבדל בין שני המסכים לא קטן במשחקים הן מבחינת איכות הצבעים, רזולוציה אפשרית וקצבי ריענון ברזולוציות גבוהות.

עריכה:

פשוט שני מסכים ברמות שונות (מה שכמובן בא לידי ביטוי במחיר).

מה אתה מרגיש מותקף יא חסר ביטחון עצמי אחד. פשוט לא הבנתי את הפירוש של "לא קטן", בהתחלה קראתי בריפרוף וחשבתי שכתוב לא גדול, ואז הסתכלתי שוב, והבנתי שאתה טועה...

בוא נגיד ככה: אם ה-LG הוא מסך ברמה בינונית ומעלה, וההפרש בין שני המסכים הוא לא קטן כמו שאמרת, בכל התחומים שציינת, אז זאת אומרת שהסמסונג עומד ברמה של בינוני ומטה לא? פירשתי לא נכון?אלא אם כן ה-F700P ברמה של גבוהה++ ואז הסמסונג הוא חלש יותר בתחומים שציינת ואז הסמסונג שווה רמה גבוהה.

אני לא חושב שיש לי בעיה בהבנת הנקרא..

• תגובות 41
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה מרגיש מותקף יא חסר ביטחון עצמי אחד. פשוט לא הבנתי את הפירוש של "לא קטן", בהתחלה קראתי בריפרוף וחשבתי שכתוב לא גדול, ואז הסתכלתי שוב, והבנתי שאתה טועה...

בוא נגיד ככה: אם ה-LG הוא מסך ברמה בינונית ומעלה, וההפרש בין שני המסכים הוא לא קטן כמו שאמרת, בכל התחומים שציינת, אז זאת אומרת שהסמסונג עומד ברמה של בינוני ומטה לא? פירשתי לא נכון?אלא אם כן ה-F700P ברמה של גבוהה++ ואז הסמסונג הוא חלש יותר בתחומים שציינת ואז הסמסונג שווה רמה גבוהה.

אני לא חושב שיש לי בעיה בהבנת הנקרא..

תודה על הפסיכואנליזה  :xyxthumbs: אני אשמח אם תשמור את ניתוחי האופי שלך לחברים שלך.  :nono:

כמו שאמרת - לא הבנת.

לא אמרתי שה LG F700P הוא מסך ברמה בינונית ומעלה. שוב - לא הבנת.

ה LG נמצא ברמה הגבוהה של ה CRT17" כמו למשל ה 757NF

ה DF נמצא ברמה הבינונית מינוס.

אם יש לך כרטיס מסך רציני למשחקים, מומלץ מאוד להשקיע במסך תואם. ה 757 יקר מדי לטעמי ולכן ה F700P פתרון מספק והולם.

מה קשה כל כך?

פורסם

איזה מסך יותר טוב? הF700B או ה-samsung שהוזכר לעי"ל, ובמה שונה ה-F700B מה-F700P?

פורסם

לטעמי ה B יותר טוב אבל יש אנשים שיתווכחו איתי על כך.

בכל מקרה למשחקים הייתי משקיע במסך איכותי יותר משניהם. בטח אם יש כרטיס מסך רציני במחשב. האמת שבשביל משחקים לדעתי האופטימום זה 19" איכותי כמו ה F900P או 959NF.

עריכה: איכות השפופרת של ה P שונה לחלוטין מזו של ה B. בערך כמו ההבדל בין סדרת ה NF וה DF של סמסונג.

פורסם

לטעמי ה B יותר טוב אבל יש אנשים שיתווכחו איתי על כך.

בכל מקרה למשחקים הייתי משקיע במסך איכותי יותר משניהם. בטח אם יש כרטיס מסך רציני במחשב. האמת שבשביל משחקים לדעתי האופטימום זה 19" איכותי כמו ה F900P או 959NF.

עריכה: איכות השפופרת של ה P שונה לחלוטין מזו של ה B. בערך כמו ההבדל בין סדרת ה NF וה DF של סמסונג.

וזה אומר בנאדם שיש לו (*נערך מפאת חוסר ידע שזה צורב DVD* :P) ,תעשה לי טובה, אתה לא אובייקטיבי בגרוש................

בכלל התנסית בסמסונג(ואני רוצה את האמת!) אני עצמי התנסיתי בLG יותר מפעמיים (אצל חבר) ההבדל הוא בעיקר בזה שהוא שטוח יותר,ומי שמדבר פה על תיקונים,אתה מוזמן להסתכל בזאפ כמה אנשים לא סובלים את המסך הזה (גרסת B) שהוא מתקלקל כל איזה שבוע והמסך מתקבץ כל פעם שפותחים וסוגרים חלונות ומסמכים

לינק לזאפ

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=4225

אתה מוזמן לקרוא את כל העמודים ולהיווכח ........יום טוב

פורסם

:kopfpatsch:

בתור מי שלא יודע:

א) ש 4120B זה צורב DVD ולא מסך.

ב) שמתוך 6000+ ההודעות שלי יהיה לך קשה למצוא הודעות שאינן אובייקטיביות

אני מציע לך לשמור את חוות הדעת שלך לעצמך.

עריכה:

בתור אחד שראה והתקין לא מעט מסכי סמסונג אני יכול להגיד לך שאני ממש לא מתלהב מה DF.

עריכה 2: כן, אני יודע שהיו בעיות עם חלק מהמשלוחים של ה F700B, בדיוק בדומה ל "חום" על הסמסונג. בכל מקרה אם 700B תקין מול F תקין - אני מעדיף את ה LG.

פורסם

:kopfpatsch:

בתור מי שלא יודע:

א) ש 4120B זה צורב DVD ולא מסך.

ב) שמתוך 6000+ ההודעות שלי יהיה לך קשה למצוא הודעות שאינן אובייקטיביות

אני מציע לך לשמור את חוות הדעת שלך לעצמך.

עריכה:

בתור אחד שראה והתקין לא מעט מסכי סמסונג אני יכול להגיד לך שאני ממש לא מתלהב מה DF.

עריכה 2: כן, אני יודע שהיו בעיות עם חלק מהמשלוחים של ה F700B, בדיוק בדומה ל "חום" על הסמסונג. בכל מקרה אם 700B תקין מול F תקין - אני מעדיף את ה LG.

קודם כל תרשה לי:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL

ואני חשבתי שזה מסך.......נו טוב....בכל זאת איזה מסך יש לך ?

ועוד משהו,

"חלק" רק "חלק" מהמשלוחים?

עד היום יש את הבעיה הזאת..........

ויצא לך להשתמש בסמסונג,לא להתקין אותו אני מתכוון ממש להפעיל עליו משחקים,ממש לא נראה לי........בכל זאת הוא מסך תקציבי שנותן מעל ומעבר למשתמש הרגיל ומעלה.........

ב700 שקל לא תמצא יותר טוב ממנו תאמין לי..........ואם כבר הולכים להשקיע כסף עדיף את הMAG בכלל עם השפורפרת של מיצובישי.......מסך מעולה.....יום טוב ;)

פורסם

אם אתה צוחק זה כבר טוב

אני מסכים שב 700 שקל לא תמצא טוב ממנו.

כן, יצא לי להפעיל משחקים עליו.

התקנתי מספר כ700B ומעולם לא נתקלתי בבעיה אם כי כמו שאמרתי קודם שמעתי עליה.

אני לא הייתי קונה מסך ב 700 שקל למשחקים.

איזה מסך יש לי לא רלוונטי. אבל אם זה יניח את דעתך, האחרון שהתקנתי היה 710T.

פורסם

לכל אוהבי/בעלי הסמסונג למיניהם אתם שמים לב שגודל המסך של מבכי ה "17 של סמסונג קטן יותר בכמה מ"מ ממסגים אחרים, אצלי בעבודה רכשו הרבה מסכי סמסונג: 753, 763 ו 793 בכולם אותו גודל מסך הנראה לעין אך כאשר אני משווה בין הגודל של הסמסונג לגודל של ה CTX טריניטרון שלי אני מרגיש שה CTX גדול יותר. בכל מקרה אחד היתרונות הבודדים שיש למאג על הסמסונג הוא גודל הזכוכית הנראה לעין וגם המאג מגיע ל 1600X1200.

פורסם

אני מסכים שב 700 שקל לא תמצא טוב ממנו.

כן, יצא לי להפעיל משחקים עליו.

התקנתי מספר כ700B ומעולם לא נתקלתי בבעיה אם כי כמו שאמרתי קודם שמעתי עליה.

לי יש את ה-F700B כבר 3 וחצי שנים(בערך) וגם לי אין שום בעיות איתו, מסך ממש מעולה.

פורסם

צריך גם להזכיר שיש לפעמים מקרים שיש מסך פגום או לא מכוון (מבחינת פוקוס)

אז לא צריך להיות בטוחים שזה בעיה בדגם..

והסאמסונג שאתם מדברים עליו,באמת שווה את הכסף.

אבל אני הייתי הולך על ה MB-לדעתי הרבה יותר טוב.יש לו מצבי CONTRAST שמאד עוזרים לסרטים ומשחקים :xyxthumbs:

אבל לפי מה שראיתי LG F700B שיטת הצבעים שלו לדעתי קצת יותר טובה משל הסאמסונג..

לא ראיתי את F700P אבל הוא אמור להיות טוב יותר מ ה-B.

והסאמסונג לא שטוח לגמרי מבפנים.

ה LG היחידים שראיתי שהם באמת שטוחים,MAG 796FD2 נראה לי גם שטוח 100% :nixweiss:

פורסם

כל מסכי הטריניטרון מהדור השני (הראשון עגול) הינם שטוחים לחלוטין מבפנים ומבחוץ.

אני ממש לא ממליץ על MAG 786PF, מסך גרוע וכמובן שהוא שטוח מבחוץ ועגול מבפנים ואפשר לראות זאת בקלות.

מניסיוני על מסכים: LG - אמין ואיכותי יחסית, MAG טריניטרון: יש לי ניסיון רב עם הדגמים הישנים יחסית, למשל:

אני כרגע משתמש בMAG 786FD ולמשל ברזולוציה 1024x768x85Hz החל מקצת אחרי אמצע המסך עד ימין המסך ישנם קווים שחורים. (נתקלתי בבעיה הזאת אצל כמעט כל מסכי ה786FD שנתקלתי בהם ותאמיני לי ראיתי הרבה כאלו) החלפה לרזולוציה אחרת כמו 1152x864x85Hz פותרת הבעייה.

ישנם הרבה בעיות אחרות עם סדרת הFD הישנים של מאג כדוגמת קווים אופקיים ואנכיים במסך בכל הרזולוציות (היה לי בעייה כזאת ב810FD) והיום ראיתי עוד בעייה ב786FD: קווים במקום שיהיו ישרים נראים בצורת זיגזג, ככה: > במקום |.

לפי ניסיוני, כל הבעיות הנ"ל נפתרו בדגמים החדשים של הFD, לא נתקלתי בשום בעיות תצוגה במסכי ה796FD.

שאלה: מה יותר איכותי? MAG 796FDII (מיצובישי) או 757NF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים