עבור לתוכן

זוג רמקולים קדמיים עומדים איכותיים עד 1000 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)?

אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם)

רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=

פורסם

תחסוך עוד קצת

ותחפש בשוק יד שנייה

אחלה מציאות יש שם

פורסם

אפשר למצוא משהו חדש במחיר הזה אבל תצתרך לבצע הרבה פשרות

אז יש כמה אפשרויות או שתחסוך עוד קצת כסף או תחפש יד שניה

בכל מקרה לך לשמוע רמקולים אולי תמצא משהו חדש בתווך מחיר שלך שתוהב

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת

התקציב הוא 1000-1500 לרמקולים קדמיים עומדים בלבד לבנאדם שהוא לא אודיופיל אבל אוהב להנות מאיכות צליל

ואני לא מוכן לקנות יד שנייה, אז מה ההמלצות שלכם?

פורסם

קודם כל תעשה סבב בכמה חנויות ותראה איזה צליל אתה מקבל באיזה רמות מחיר...

אחרי זה תחזור הנה ותראה מה הלאה...

פורסם
  • מחבר

אבל בסך הכל ביקשתי מכם המלצות על רמקולים מסויימים לשים עליהם עין כשאני נוסע לחנות בתקציב של 1000-1500 (למרות שאני יכול לסדר הנחה אז אולי אפילו תקציב של 2000).

ואתם אומרים לי הכל חוץ מדגמים וחברות של רמקוים לשים עליהם עין...

אז אני מבקש עכשיו שוב, בבקשה מכם, תנו לי דגמים ספציפיים לשים עליהם את עיניי כאשר אני נוסע לחנות לשמוע.

פורסם

ואני לא מוכן לקנות יד שנייה, אז מה ההמלצות שלכם?

בעיה.

אתה תאלץ להסתפק בחברות מדבקה סיניות.

פורסם
  • מחבר

אתם רוצים לומר לי שב-1500 ש"ח לשני רמקולים קדמיים בלבד אין שום דבר הגון?

רק חברות מדבקה סיניות?

פורסם

תגדיר הגון.

יש הרבה מאוד אנשים שגם בפחות אפשר לקנות רמקולים שיהיו "הגונים" בשבילם, ואין בזה כל רע.

פורסם
  • מחבר

הגון אומר דבר ראשון שיהיה של חברה מוכרת וטובה.

JBL BOSE Wharfedale וכו'.

דבר שני שיהיה לו סאונד נקי וחלק כמה שאפשר יחסית למחיר

דבר שלישי שיהיה להם הספק גבוה (יענו שיעמדו בווליום גבוה)

הגון מבחינתי לא אומר חברות מדבקה סיניות או חברות כמו פירלס ואלג'י ודומותיהן.

אין משהו שיענה על הדרישות שלי בסכום של 1500 ש"ח ?

פורסם

רצפתיים? לא.

אבל בעצם, למה לך רמקולים רצפתיים? "רמקול רצפתי זול הוא המקור לבעיות קשות".

בתקציב הזה אתה יכול לעשות סבב חנויות ולבדוק רמקולים מדפיים של כל החברות שציינת (טאנוי, קאף, וכו').

פורסם
  • מחבר

ובשביל רמקולים רצפתיים שעונים לדרישותיי לכמה אצטרך להעלות את התקציב שלי?

2500?3000? רק בשביל זוג רמקולים עומדים?

פורסם

נו מה אתה צוחק לך תשמע רמקולים !!!! תראה מה אוזן שלך אוהבת יכול להיות שרמקולים של 1000 שקל יספיקו לך.

מה זה חשוב אם יהיה רשום על הרמקול

jbl???

עם זה מה שאתה חושב  שיבטיח תאיכות אז תהיה בטוח שלא...

לך לחנות אודיו טובה עם המוזיקה שלך ותשמע זה הדבר הכי טוב שאפשר להמליץ לך מה כדאי לקחת!!!!!!

פורסם

הגון אומר דבר ראשון שיהיה של חברה מוכרת וטובה.

JBL BOSE Wharfedale וכו'.

דבר שני שיהיה לו סאונד נקי וחלק כמה שאפשר יחסית למחיר

דבר שלישי שיהיה להם הספק גבוה (יענו שיעמדו בווליום גבוה)

הגון מבחינתי לא אומר חברות מדבקה סיניות או חברות כמו פירלס ואלג'י ודומותיהן.

אין משהו שיענה על הדרישות שלי בסכום של 1500 ש"ח ?

שמע זה לא משנה חברה מוכרת או לא מוכרת כי אם זה מה שקובע בשבילך איכות אתה בצרות אני יכול לתת לך כמה וכמה דגמים של החברות שציינת שעולים לא מעט

ונשמעים פשוט זוועה אף אחד לא יוכל לתת לך שמות של דגמים או חברות מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא יודעים מה הטעם שלך לך למספר חנויות

תשמע מספר דגמים יכול להיות שתמצא משהו שנשמע לך מעולה בתקציב שלך או אולי אפילו פחות אל תחפש מוצר של "חברה מוכרת" לפחות לא בתחום הזה

מה שקובע כאן אם הרמקול הוא טוב או לא זה האוזן שלך ולא הלוגו של היצרן לך תדע אולי אתה תוהב את איך שאחד מה"מוצרי מדבקה" נשמעים

בקיצור הכל עיניין של טעם זה נחמד לקרוא סיקורים של אנשים על רמקול כלשהו אבל בסופו של דבר לא הם הולכים להיות תקועים עם הרמקול אלא אתה

לכן לך לשמוע

לאחר שתשמע מספר רמקולים במספר מקומות ועדיין לא תיהיה נעול על דגם מסויים תחזור לכאן ותגיד את מה אהבת ומה אהבת פחות וכך (על בסיס הטעם שלך) נוכל לתת לך עצות וכיוון מניסיונינו

נ.ב

אל תיתן לערך WATT של הרמקול להיות קשור בבחירה שלך תאמין לי יש הרבה רמקולים (כן גם של חברות מותג כמו JBL ו BOSTON ACOUSTICS) שרשום עליהם 250 WATT RMS שלא מצליחים לגרד את העוצמות אליהם מגיעים רמקולים אחרים שרשום עליהם 20 WATT RMS העוצמה של הרמקול קשורה בהרבה יותר מהערך WATT שלו

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים