עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המלצה למשחק Necromania - Traps of Darkness

Featured Replies

פורסם

שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD)

ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה)

עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תושבי נקרומניה ששרדו צריכים מנהיג להנהיג אותם במלחמה עם בני האדם, אבל רק אחד מנציגי הארץ יכול לשמש כמנהיג. (תורגם בתירגום חופשי מהסרט בהתחלה)

דירוג המשחק: 7 וחצי

הערות על הגרפיקה של המשחק: הגרפיקה פשוטה למדי, כל כרטיס יפעיל אות המשחק בלי הרבה מאמץ, הגרפיקה לא גרועה, היא נחמדה מאוד אבל הקטע הוא שהגרפיקה מתאימה למחשק. בואו נגיד שאם תרצו לשחק במשחק אז הגרפיקה לא תהרוס כלום.

התפריט הראשי

tod7fy.jpg

הערות כלליות על המשחק: בכללי זה משחק נחמד להעביר את הזמן, לא משחק שאפשר לחרוש עליו אלא סתם ככה לשחק, לעבור שלב ביום יומיים, אני ממליץ שיהיה מותקן במחשב ככה שלשחק בו סבבה כשלא רוצים איזה משהו כבד. יש 4 פרקים במשחק, "הכלא\מרטפים" "היער" "המערות" ו "ההר", בכל פרק יש 4 שלבים. כדי לעבור לשלב הבא יש למצוא את המפתח שיוביל לחדר שבו יש את הפורטל שמעביר שלב קדימה ובכדי להשתמש בפורט יש למצוא את שלושת חלקי השרביט שהם: הגולגולת, המקל והקרניים שאותם מחפשים בתיבות או הורגים את השחקנים האחרים כדי לקבל את הרכוש שלהם (מפתחות וחלקי שרביט). אם אתה רוצים לעצור את המשחק צריך ללחוץ על המקש Pause\Break במקלדת ולא על Esc.

tod26bv.jpg

זה המשחק, עכשיו אני יסביר לכם קצת על הדברים במשחק:

הצבע הכתום זה גם החיים שלכם וגם כוח הקסם (מנה)

הצבא הצהוב זה הסקילים\קסמים שלכם: (מצד שמאל לצד ימין, הכי שמאלי זה הראשון והימני הוא האחרון) הראשון הוא ריצה, אתם תוכלו לרוץ ממש מהר למשך חצי שניה בערך, השני זאת פצצה כזאת שמתפוצצת אחרי חצי שניה כשזרקת אותה והיא מפזרת הרבה חלקים קטנים של פחם לוהט (או משהו כזה), השלישי זה מוקש בילתי נראה שמוריד דיי קצת חיים, הרביעי הוא מלכודת ששמים בתיבות וכשאחד היריבים פותח את התיבה אז החיים שלו עוברים אליכם, החמישי הוא מגנט שתוקע אותך ואת היריבים שלך במקום בו שמו אותו, מומלץ להשים אותו על מלכודות המשחק כמו האש שיוצאת מהקיר וכו', השישי והאחרון הוא הטלפורט שהוא מעביר את היריבים שלך מקום, אתה בוחר מקום להשים את שני קצוות הטלפורט ואז היריבים משתגרים כשהם דורכים עליו.

להפעלת הסקילים יש להשתמש במקשי ה Num Lock

הצבא הכחול הוא המפתחות וחלקי השרביט שבידכם.

והצבא האדום אומר לכם מה מצב השרביט. למשל במקרה הזה יש לנו את המקל והקרניים וחסרה הגולגולת.

עוד משהו חשוב להגיד זה שלא שאין הגבלה של מוות, זאת אומרת שאפשר למות 1000 פעמים במשחק, המשחק מסתיים אך ורק מתי שמישהו עבר את הפורטל.

דרישות מערכת: לא בדקתי אבל אם אני מפעיל אותו בלי בעיות אז גם לכם אני בטוח שלא תיהיה בעיה (המפרט שלי- 16.6 מעבד, 256 זיכרון, ג'יפורס 2 MX 400).

בסך הכל המשחק ממש פשוט לשחק והוא מעביר את הזמן בכיף.

פורסם

גם לי יש את המשחק, לפי דעתי זה באמת משחק מהנה ויכול להעביר את הזמן בכיף :)

הנה סקרין שוט קצת יותר ברור -

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.